Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 روزنامه نیویورک تایمز آمریکا اخیرا با انتشار گزارشی مدعی شد که احتمال دارد دولت دونالد ترامپ  به جمهوری اسلامی ایران، حمله نظامی کند؛ ادعایی که بیشتر تحلیلگران آن را غیر عملی عنوان کردند.

«جهاد حیدر» تحلیلگر مسائل سیاسی در پایگاه خبری «العهد» لبنان، گزارشی نوشت و تأکید کرد، این حمله، فراتر از معیارهای آمریکاست؛ زیرا ایران، تهدید هسته‌ای برای آمریکا نیست، بلکه ایرانِ دارای قابلیت هسته‌ای ، -حتی اگر سلاح هسته‌ای تولید نکند- تهدید جدی برای امنیت ملی رژیم صهیونیستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است، اگر منافع و مطالبات اسرائیل نباشد، دولت ترامپ به هیچ عنوان به گزینه «فشار حداکثری» روی نمی‌آورد. در واقع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم از زمان دولت پیشین آمریکا، این مسئله را تبلیغ می‌کرد و امیدوار بود نظام ایران را سرنگون کند یا تهران به شروط آمریکایی-اسرائیلی تن بدهد.

بنا بر این گزارش، بازتاب مخالفت مشاوران ترامپ با گزینه نظامی علیه ایران در نهادهای سیاسی و امنیتی آمریکا، کمتر از سایر مخالفتها در آمریکا نیست. این مخالفتها به خاطر برآوردهای آمریکاییهاست که مخالفان این حمله تأکید دارند هر گونه حمله نظامی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، باعث درگیری گسترده در منطقه خواهد شد.

حیدر در ادامه نوشت، «مایک پنس» معاون ترامپ، «مایک پامپئو» وزیر خارجه، «کریستوفر میلر» سرپرست موقت وزارت دفاع و «مایک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا از جمله کسانی هستند که درباره این حمله به ترامپ هشدار دادند. این مخالفتها به رژیم صهیونیستی و حامیان آن در آمریکا، این پیام را می‌دهد که فشار حداکثری علیه ایران، اراده این نظام اسلامی در پاسخ به هر گونه تجاوزی را تضعیف نکرده است، حتی اگر این حملات از سوی کشوری در حد آمریکا باشد.

در این گزارش آمده است، این بدان معناست که ایران توانسته است معادله بازدارندگی راهبردی را در مقابله با آمریکا تثبیت کند؛ کشوری که در دوران سه رئیس جمهور قبلی این کشور، حاضر نشد حمله مستقیم نظامی به ایران را آغاز کند؛ زیرا برآورد مسئولان آن، این بود که هر گونه حمله نظامی، آمریکا را وارد درگیری در سطح منطقه خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، گذشته از ویژگیهای شخصیتی ترامپ، ابعاد مربوط به راهبردهای رژیم صهیونیستی باعث شده است که صهیونیستها بخواهند صحنه منطقه را توسط ترامپ تغییر دهند؛ زیرا به این نتیجه رسیدند که فشار حداکثری شکست خورده است. «عاموس یادلین» رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی هم بر این باور است که راهبرد ترامپ در قبال ایران، شکست خورد.

در این گزارش تأکید شد، یکی از مهمترین اصول راهبرد آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مقابله با تهران، حساب باز کردن بر سیاست تحریک علیه نظام ایران است؛ به نحوی که هر گاه تهران، در زمینه دفاعی و نظامی پیروزی به دست می‌آورد، تبلیغات منفی علیه آن صورت می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، اقدامات ترامپ علیه ایران، اجرای عملی دیدگاههای نتانیاهوست، مبنی بر اینکه اگر تحریم علیه ایران ادامه پیدا کند، دیگر جرأت نخواهد کرد توافق هسته‌ای را نقض و «سلاح هسته‌ای تولید کند... منشأ این ترس نیز هراس از واکنش آمریکایی-اسرائیلی است»

حیدر در این گزارش تأکید کرد، اما چیزی که عملا رخ داده، این است که ایران، ایستادگی کرد، ملت ایران، حامی نظام خود ماندند، تهران تسلیم نشد و نپذیرفت که بر اساس شروط آمریکا مذاکره کند، بلکه پاسخ حساب شده‌ای به نقض توافق هسته‌ای داد.

بنا بر این گزارش، مشکل رژیم صهیونیستی زمانی تکمیل شد که رئیس جمهور جدید آمریکا اعلام کرد حاضر است به توافق هسته‌ای بازگردد و شیوه متفاوتی را برای مقابله با ایران در پیش بگیرد. جو بایدن، به خوبی از محدود بودن گزینه‌های آمریکا برای مقابله با تهران آگاه است و همین مسئله، نگرانی صهیونیستها را دوچندان کرده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آمریکا ترامپ قابلیت هسته ای توافق هسته ای آمریکا تهدید صهیونیست حمله به ایران رژیم صهیونیستی علیه ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از دیدار بلینکن و نتانیاهو درباره رفح
  • اعتراف تازه رسانه‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • طوفان الاقصی| حمله ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکایی و یک کشتی اسرائیلی 
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • روز ۲۰۷ طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزه