Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه هسته ای مخفیانه عربستان را باید چالشی با ابعاد چندگانه برای منطقه غرب آسیا توصیف کرد. خبرگزاری میزان – گزارش‌های متعددی در مورد سایت‌ها و مراکز هسته‌ای مخفی عربستان در مناطق کویری و بیابانی این کشور ارائه شده اند که نگرانی‌های زیادی را در مورد امنیت و ثبات در منطقه خاورمیانه ایجاد کرده اند.   به گزارش «نشنال اینترست، thebulletin و آرمز کنترل»، عربستان در حال ساخت دو سایت هسته‌ای مخفیانه است که سوال‌های زیادی را در مورد اهداف هسته‌ای ریاض ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این دو سایت هسته‌ای که عربستان ساخت و احداث آنها را مخفی کرده، احتمالا در چارچوب تلاش‌های این کشور برای دستیابی به توانمندی غنی سازی اورانیوم، برنامه ریزی شده اند؛ تلاشی که در ترکیب با دسترسی این کشور به موشک‌های پیشرفته می‌توانند، تسلیحات هسته‌ای را در اختیار ریاض قرار بدهند.   عربستان تاکنون اقدام‌های متعدد خود در چارچوب دسترسی به تجهیزات و فناوری‌های هسته‌ای از کشور‌های مختلف و ساخت تاسیسات مربوطه را با بهانه‌هایی مانند «چشم انداز ملی در زمینه انرژی هسته‌ای و تجدیدپذیر» توجیه کرده است.   اما در هنگام تشدید فشار‌های بین المللی برای ارائه توضیح در مورد تلاش‌های مخاطره آمیزش برای دسترسی به توانمندی غنی سازی اورانیوم، مدعی تلاش برای حفاظت از خود در برابر آن چه تهدیدات خواند، شده است.   این ادعا و بهانه در حالی بیان می‌شود که این کشور، عضو هیچ پادمان استفاده صلح آمیز از مواد هسته‌ای و متعهد به صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای در خاک خود نیست.   این عدم تمایل به پذیرش تعهد و پنهان کاری در پیشبرد اهداف هسته ای، سبب افزایش نگرانی‌ها در مورد ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای عربستان می‌شود.  بیشتر بخوانید:  ادعای مقام سعودی درباره ایران  برنامه هسته‌ای عربستان زیر ذره بین اما نکته مهم، عقب ماندگی دانش هسته‌ای در عربستان و وابستگی بالای این کشور برای تامین دانشمندان و فرآیند دستیابی به فناوری هسته‌ای است.   برخی بر این باورند که برنامه هسته‌ای عربستان به دلایل پیش گفته در مرحله «جنینی» به سر می‌برد.   جالب است بدانید که آمریکا به عنوان شریک راهبردی و متحد عربستان که مدعی مقابله با فعالیت‌های هسته‌ای غیرقانونی است، توافق‌هایی با ریاض در این مورد منعقد کرده و اسامی شرکت‌های درگیر در این توافق‌ها را مخفی می‌کند.   در مورد انگیزه‌های همکاری آمریکا با عربستان در این زمینه و با توجه به نگاه واشنگتن به ریاض، می‌توان به اهمیت جنبه تجاری و کسب سود و درآمد، اشاره کرد.   انتهای پیام/ برچسب ها: عربستان محمد بن سلمان تسلیحات هسته ای

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عربستان عربستان محمد بن سلمان تسلیحات هسته ای هسته ای مخفی هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟

۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟

دیگر خبرها

  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است