Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی، گفت: اگر آقای روحانی یا ظریف یا مسئولان دولتی بخواهند وارد مذاکره شوند، این را بدانند که مجلس اجازه مذاکره نخواهد داد و نمی‌گذارد دوباره با این رفتارها، ایران مقابل آمریکا و جامعه جهانی تحقیر شود و دوباره کشور متحمل خسارات بزرگ شود.

علیرضا نظری درباره احتمال بازگشت آمریکا به برجام و مذاکره با ایران، گفت: درباره بحث آمریکا و ادامه بحث مذاکرات و موضوعات مشابه به نظر می‌رسد که این مسیر توسط ترامپ بسته شده است و راهی برای باز شدن آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگونه مذاکره با آمریکا ابتدا به ساکن مستلزم آن است که آمریکا بدون قید و شرط به برجام بازگردد و در این بازگشت نه با مواضع طلبکارانه بلکه با رفتاری مبنی بر جبران خسارت و اجرای تعهدات عقب مانده در برجام باید رفتار کند.

نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طی ۵ سال گذشته همواره بازرسان شورای حکام فعالیت صلح آمیز هسته‌ای ایران را تایید کردند و در بازدید‌هایی که داشتند، اعلام کردند که ایران به تمام تعهدات خودش در قبال برجام عمل کرده است، ولی این در حالی است که ما شاهد بودیم هنوز تعهدات آمریکا و غرب باقی مانده و علاوه بر این ما شاهد تحریم‌های جدیدی بودیم که این خلاف تعهدات آنان بود.

وی با تاکید بر اینکه اجرای برجام و لغو تمامی تحریم‌های ایران شرط اصلی ما برای مذاکره با آمریکا خواهد بود، اظهارکرد: آمریکا و غرب با حقوق هسته‌ای ایران را به رسمیت بشناسد و تمام تعهدات خودشان را که عقب افتاده را عملیاتی کنند. ما متاسفانه شاهد یک بی‌تعهدی از آمریکا و غرب بودیم که این اقدامات باید به شکل درست و صحیح جبران شود.

نظری با اشاره به اظهارات اخیر دولتمردان نسبت به پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، تاکید کرد: اگر آقای روحانی یا ظریف یا مسئولان دولتی بخواهند وارد مذاکره شوند، این را بدانند که مجلس اجازه مذاکره نخواهد داد و نمی‌گذارد دوباره با این رفتارها، ایران مقابل آمریکا و جامعه جهانی تحقیر شود و دوباره کشور متحمل خسارات بزرگ شود.

نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح یک فوریتی مجلس برای اقدامات متقابل ایران در برجام، تصریح کرد: ما در این طرح چنین پیامی را به دولت اعلام کردیم که از این پس در حوزه دیپلماسی نظارت جدی خواهیم داشت و هر مذاکره‌ای دولت بخواهد انجام بدهد که دوباره منجر به خسارات جدی برای کشور شود، مجلس ایستادگی خواهد کرد و مخالفت می‌کند.

نظری در پاسخ به این پرسش که چنانچه آمریکا به تعهدات خودش در برجام عمل کند، مجلس از مذاکره با آمریکا استقبال خواهد کرد، گفت: ما در طرح اخیر و در بند پایانی آن چنین ظرفیتی را در نظر گرفتیم که اگر طرفین برجام از جمله آمریکا به تعهدات خودشان عمل کنند، دولت می‌تواند گزارش این اقدامات را به مجلس ارائه کند تا مجلس درباره آن تصمیم‌گیری کند. ما قطعا یک طرفه تصمیم‌گیری و رفتار نمی‌کنیم و اقدام ما متناسب با رفتار طرف مقابل است.

این نماینده اصولگرای مجلس افزود: اگر آمریکایی‌ها به تعهدات خودشان عمل کنند، امکان دارد که مذاکرات انجام شود و ادامه پیدا کند، ولی باید روند این مذاکرات به صورت مشخص تعریف شود تا باب سواستفاده دوباره از آن مهیا نشود. البته تجربه‌ای که ما از آمریکا داریم، تصور می‌شود که آمریکایی‌ها تحریم‌های ایران را لغو نخواهند کرد و بر همین اساس مذاکره با آمریکا معنایی پیدا نمی‌کند.

نظری همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا اجرای برجام و لغو تحریم‌ها می‌تواند زمینه ساز اجرای لوایح FATF و پالرمو شود، تصریح کرد: این موضوعات متفاوت از هم هستند، ولی چیزی که پیش از همه ایران را تحت فشار قرار داده، بحث تحریم‌هاست که اگر برداشته شوند به نظر نمی‌رسد، پیوستن به این لوایح گره‌گشا باشند و ما با لغو تحریم‌ها نیازی به این لوایح نداریم.

وی افزود: ما مانند بسیاری از کشور‌ها می‌توانیم بدون این لوایح فعالیت تجاری خودمان را داشته باشیم. لازم نیست که به تمام معاهداتی که دست پخت غرب است بپیوندیم و اگر کشور‌هایی نیز عضو این معاهدات هستند نیز دلیلی بر عضویت ما نیست.

نماینده خمین در مجلس همچنین در پاسخ به این پرسش که مجلس پیشتر درباره لوایح پالرمو و FATF شروطی مانند اینکه ایران از قوانین پولشویی خودش تبعیت خواهد کرد و تعریف از تروریسم در ایران متفاوت از تعریف غرب است را قید کرده و با ذکر این شروط لوایح را پذیرفته بود و آیا امکان اجرای این لوایح به این شکل وجود ندارد، تاکید کرد: من تا آنجایی که اطلاع دارم آنان بر تعاریف خودشان از پولشویی و تروریسم تاکید دارند و اگر بنا بر اجرای این لوایح با تعاریف ما باشد، آنان قبول نخواهند کرد و اساسا نیز با توجه به همین مساله نیز، مسئولان در مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از ۲ سال هنوز در این مفاد لوایح مانده‌اند. منبع: انتخاب لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، برجام ، رابطه ایران و آمریکا سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 برجام رابطه ایران و آمریکا انتخابات 1400 انتخابات آمریکا حمله آمریکا به ایران نماینده خمین در مجلس مذاکره با آمریکا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است

عباس گلرو، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه شش فرد و نهاد ایرانی که به ادعای آنها با سپاه پاسداران مرتبط هستند و همچنین درخواست پارلمان اروپا برای قرار دادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی گفت: معتقدم تحریم سپاه توسط اروپا و آمریکا یک امر بدیهی است، چون اگر تحریم نکنند باید در نوع عملکرد سپاه شک کرد. 

وی اظهار کرد: عملکرد موفق سپاه باعث شده تا اتحادیه اروپا و کشور‌های دیگر علیه آن موضع بگیرند البته ما نباید نسبت به این موضوعات احساس رنج کنیم و ذهنمان را درگیر کنیم، چون نقطه قوت سپاه این است که کشور‌های غربی آن را تحریم می‌کنند و این امر سلامت کار سپاه را می‌رساند.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس بیان کرد: تحریم‌ها اثری بر سپاه ندارد و اگر بحث شدت عملکرد آمریکایی‌ها در قبال سپاه باشد ما در مذاکرات گفتیم که نیرو‌های مرکزی سنتکام را به‌عنوان یک تهدید تلقی کردیم و مجلس قبلی سنتکام را به‌عنوان یک نیروی تروریستی شناخته است.

گلرو تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی باید رایزنی کند و دنیا را درباره عملکرد و ماهیت کار سپاه توجیه کند البته وزیر خارجه رایزنی‌های خوبی با دنیا در خصوص تحولات اخیر فلسطین داشته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: جایگاه سپاه آن‌قدر قوی است که هیچ تحریمی بر سپاه اثر ندارد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی فلسطین در مجلس گفت: تحولات دانشجویی در آمریکا نقطه آغازین فروپاشی لیبرالیسم غربی و آمریکایی است، چون جامعه آمریکا از اصالت خود خارج شده است و طیف‌های وسیعی که شدیدا به سیاست‌های آمریکا معترض هستند آینده نظام آمریکا را رقم می‌زنند و تحولات شگرفی در درون آمریکا رقم می‌خورد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق