Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا گفت: روند اجرای محدودیت‌های ترددی کرونا در شهر‌ها به ویژه در تهران باید تغییر کند تا مردم فضای امنیتی برای تامین سلامت خود را حس کنند. حسین کرمانپور مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: مواردی که در ستاد ملی کرونا مطرح و عنوان می شود، تا زمانی که روی کاغذ و پشت تلویزیون باشد چیزی را تغییر نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: ما در موج سوم کرونا باید به سمتی برویم که از روش‌های اجرایی کنترل بهره‌مند شویم و از شعار‌های ساده فاصله بگیریم و البته جای تاسف دارد که اغلب قوانین در همه موضوعات کشوربه تصویب رسیده است، ولی در در مرحله اجرا چیز دیگری هست.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا همچنین گفت: در همین لحظه‌ای که ما در حال مصاحبه هستیم، پیام‌هایی در غالب چندین فایل از فعالیت چند پاساژ و باز بودن مغازه‌های آن در پایتخت دریافت کردم که ظاهرا با أین توجیه که اغلب مشتری‌های ما بعد از ساعت ۱۸ مراجعه می‌کنند، تا ساعاتی پس از فعالیت قانونی سایر مراکز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
کرمانپور یادآور شد: در حال حاضر در شهر تهران ناظرین ستاد به طور مستمر فعالیت اصناف و مراکز خرید را رصد می‌کنند و یک شهر دور افتاده نیست که بگویم امکان نظارت وجود ندارد و این مسئله جای تاسف دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: جوان‌تر‌ها بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند و شاید خودشان پس از ابتلا خوب شوند و از مرگ در امان بمانند، اما وقتی که در خانواده خود رفت و آمد دارند، ویروس را به پدربزرگ، مادربزرگ، زنان باردار و سایر افراد که بیماری‌های زمینه‌ای مزمن دارند، منتقل می‌کنند.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا خاطرنشان کرد: دوره ابتلای افراد جوانتر به بیماری کرونا که بیماری دیگری ندارند، ممکن است با کمترین علائم مثل تب و سرفه طی شود و بهبود پیدا کنند، اما احتمال فوت افرادی که به بیماری‌های مزمن زمینه‌ای مبتلا هستند پس از ابتلا به کرونا بسیار زیاد است. مردم باید حساسیت شرایط را با امنیتی شدن فضای سلامت درک کنند کرمانپور اضافه کرد: ما قوانین زیادی را درباره مقابله با بیماری کرونا تصویب می‌کنیم، اما در مقابل عدم اجرای آن‌ها مجازاتی نمی‌نویسیم و برخوردی در این مورد صورت نمی‌گیرد.
وی با اشاره به وضعیت فعلی رعایت ضعیف پروتکل‌های بهداشتی در کشور گفت: وقتی که در شهر قدم می‌زنیم یا با ماشین رانندگی می‌کنیم اثری از امنیت سلامتی نیست و اغلب افراد ماجرای ابتلا و مرگ و میر کرونا را جدی نگرفته‌اند.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا تاکید کرد: به طور مثال وقتی یک روز می‌گویند یک اتفاقی قرار است از نظر امنیتی سیاسی در شهر تهران رقم بخورد در میدان‌های مهم این شهر می‌بینید یک سری نیرو‌هایی با فرم ویژه هستند که می‌فهمید فضا امنیتی است آیا مردم در حال حاضر می‌فهمند فضای فعلی فضای امنیت سلامتی است؟!
کرمانپور همچنین یادآور شد: بهتر است نظارت‌ها در سطح شهر‌های مختلف کشور بیشتر شود و رفت و آمد‌های غیر ضروری کم شود و مثلا می‌توان یک سری باجه‌هایی در نظر گرفت که پلیس لباس جدید پوشیده باشد و تردد‌های غیر ضروری برخورد کند.
وی با اشاره به وجود متعدد خودرو‌های در حال دور زدن تاکید کرد: در سطح شهر‌ها در حال حاضر دوربین‌های متعددی وجود دارد که می‌توان با تردد غیر ضروری خودرو‌ها و مالکان آن‌ها برخورد کرد و از گسترش بیماری کرونا جلوگیری به عمل آورد. ضرورت برخورد محکم با کسانی که قوانین کرونا را رعایت نمی‌کنند مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در ادامه خاطرنشان کرد: با روند فعلی تغییر رفتار خاصی دیده نمی‌شود و متأسفانه فقط مصوبات بسیاری تصویب شده‌اند که به خوبی و درستی اجرا نمی‌شوند.
کرمانپور با اشاره به ساعت ۱۸ که از سوی ستاد، ولی مبارزه با کرونا تعیین شده است یادآور شد: أین پیشنهاد و اقدام به تعطیلی برخی از اصناف و مراکز پس از ساعت ۶ عصر پیشنهاد خوبی است و البته برخی هم با این استدلال که مگر تا قبل از ساعت ۶ کرونا وجود ندارد به آن خرده گرفته‌اند.
وی همچنین تاکید کرد: متاسفانه درآمدزایی و اقتصاد کشور چه بخواهیم بپذیریم و چه نپذیریم با مشکلات زیادی مواجه شده است و از یک طرف نه دولت می‌تواند به مردم پول بدهد نه مردم می‌توانند کار نکنند و درآمد نداشته باشند و باید زندگی شان را بچرخانند.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا اضافه کرد: پیام ساعت ۶ این است که مردم برای خرید برنامه ریزی کنند و در واقع آن‌هایی که می‌توانند صبح برنامه ریزی کنند و کار‌های خود را تا قبل از ساعت ۶ عصر انجام بدهند و این محدودیت‌ها باعث می‌شود یک باره همه مردم از ۶ به بعد در خیابان و پاساژ‌ها و مراکز خرید نباشند که البته تاثیر هم خواهد داشت.
کرمانپور همچنین گفت: تهران را که دیدم بعد گذشته دو سه شب نسبتا مردم دارند رعایت می‌کنند منتهی اگر شل شد یا احساس می‌کنند که کسی نیست اکثر شلوغی‌ها تا ده شب است، ولی اگر سفت و محکم برخورد کنند مردم خودشان برنامه ریزی می‌کنند و جلوی تجمعات گرفته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد ملی مبارزه با کرونا فضای امنیتی قوانین کرونا بیماری کرونا ساعت ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به ابلاغ ضوابط اختصاصی طلا ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تاریخ مرداد ماه ۱۴۰۱، اجرای این قانون به تعویق افتاده بود که با توجه به سال جهش تولید با مشارکت مردم، دولت اجرای این قانون را از ابتدای امسال برای تمامی صنف و صنعت طلا لازم الاجرا کرد.

در همین راستا بنا بر دستور معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران ‎ بها و سنگ‌های قیمتی موضوع تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تاریخ، ۷ فروردین سال جاری در کشور الزامی شده است.

در این نامه خطاب به دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سراسر کشور آمده است: وفق بند یک از مصوبات جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با پولشویی و قاچاق فلزات گرانبها سنگ‌های قیمتی و ارز با عنایت به تبصره ۳ الحاقی به ماده ۵ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان مندرج در قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان» - که اشعار می‌دارد: «کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ و ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و سازمان‌های وابسته به آنها که حسب مقررات قانونی متولی رصد و دریافت اطلاعات مربوط به جریان کالا و خدمات از مبادی تولید و واردات تا سطح خرده فروشی از طریق سامانه‌های دولتی از قبیل سامانه جامع تجارت ایران و سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی (ثامن) موضوع قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی هستند، موظفند با رعایت الزامات صدور صورتحساب الکترونیکی موضوع این قانون اطلاعات مذکور را به ترتیبی که سازمان مقرر می‌کند به سامانه مودیان منتقل کنند. در این صورت مؤدیان تکلیفی در خصوص ثبت مجدد اطلاعات با صدور مجدد صورتحساب الکترونیکی معاملات مذکور ندارند» - و با توجه به اعلام نمایندگان وزارت صمت مبنی بر فراهم بودن امکان صدور فاکتور در سامانه جامع تجارت برای فعالان حوزه طلا و همچنین امکان ارسال آن به سامانه مؤدیان تحقق بند یک از مصوبات جلسه شورای امنیت کشور مقرر شد اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران بها و گوهرسنگها از مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۷ به طور جدی در سراسر کشور پیگیری شود.

لذا مقتضی است پیگیری و نظارت بر حسن اجرای ضوابط اختصاصی گروه کالایی فوق‌الذکر با بهره‌مندی از ظرفیت ادارات کل سازمان‌ها و تشکلهای ذیربط استان در دستور کار کمیسیون و کارگروه مربوطه قرار گرفته و ضمن برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های لازم جهت برطرف نمودن نیازهای آموزشی احتمالی فعالان حوزه طلا گزارش نوبه‌ای از اقدامات و نتایج حاصله را به ستاد ارسال نمایند.

کد خبر 6088995

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا