Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مدتی است که ارز‌های مجازی و دیجیتال، به چرخه اقتصاد جهانی وارد شده‌اند و کم‌کم به بخشی تأثیرگذار از مبادلات مالی جهان تبدیل می‌شوند. ارز‌های دیجیتال برخلاف واحد‌های پولی کشورها، توسط یک دولت، سازمان و یا بانک خاص پشتیبانی نمی‌شوند بلکه به‌عنوان یک واحد پولی غیرمتمرکز، کاراکتر و شخصیت خود را دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارز‌های سنتی میزان اهمیت و ارزش خود را در هماهنگی با اقتصاد جهانی و کشور مبدا به‌دست می‌آورند، اما ارز‌های دیجیتال با توجه به شکل ساختار، امن بودن و میزان محبوبیت بین کاربران، ارزش‌گذاری می‌شوند.

شاید بسیاری از مخاطبان این مطلب، با ارز مجازی بیت‌کوین آشنایی داشته باشید، اما ما علاوه بر معرفی این ارز مشهور و بین‌المللی، دیگر ارز‌های مجازی تأثیرگذار در بازار را به شما معرفی خواهیم کرد. ارز‌هایی که با افزایش یا کاهش قیمت آنی خود، درآمد و سرمایه‌گذاری افراد را با تغییرات بسیار زیادی مواجه می‌کنند.

بیت‌کوین (Bitcoin)

بیت‌کوین یک ارز مجازی غیرمتمرکز است که توسط هیچ مجموعه و سازمانی خاص پشتیبانی نمی‌شود. درواقع هر کاربر به‌عنوان عضوی از زنجیره بیت‌کوین، هم به‌عنوان کاربر این ارز در مجموعه مجازی بیت‌کوین فعالیت می‌کند و به‌صورت همزمان بخشی از بانکداری مجازی این ارز را به عهده دارد.

بسیاری از کشورها، استفاده از بیت‌کوین در مبادلات مالی را مجاز می‌دانند، اما حتی کشور‌هایی که مخالفتی با استفاده از بیت‌کوین ندارند، باور دارند که بیت‌کوین یک ارز نیست و باید به چشم یک کالا به آن نگاه کرد.

هویت پدیدآورنده بیت‌کوین هنوز مشخص نیست. ساتوشی ناکاموتو که به‌عنوان سازنده این ارز شناخته می‌شود، یک شخصیت مجازی و مجهول است. او آخرین بار در سال ۲۰۱۱ اعلام کرد که از پروژه بیت‌کوین جدا شده و به فعالیت‌های دیگر مشغول است.

اشخاص زیادی تاکنون به‌عنوان شخصیت واقعی ساتوشی معرفی شده‌اند که شاید نزدیک‌ترین فرد به شخصیت واقعی ناکاموتو، کریک رایت، مهندس کامپیوتر و بازرگان مشهور استرالیایی باشد که خود نیز در مقطعی ادعا داشت که سازنده بیت‌کوین است.

به‌طورکلی با توجه به نامشخص بودن نقطه آغاز بیت‌کوین و همچنین انتقاداتی که به طراحی این ارز قدیمی وارد است، ارز‌های مجازی جدیدی سعی به جایگزینی بیت‌کوین داشته‌اند که تعدادی از آن‌ها نیز تا حدودی موفق بوده‌اند. البته بیت‌کوین هنوز هم به‌عنوان ارز مرجع در مبادلات ارز‌های مجازی جهان شناخته می‌شود.

ایراد در طراحی و روش‌های جابجایی و به‌دست آوردن این ارز باعث شده تا مصرف بسیار زیادی از منابع برقی زمین، به ارز بیت‌کوین اختصاص داده شود. محبوبیت به دست آوردن (ماینینگ) این ارز آن‌قدر زیاد است که می‌توان گرمای تولیدشده توسط سخت‌افزار‌های استفاده‌شده ماینینگ را در گرمایش زمین تأثیرگذار دانست.

اتریوم (Ethereum)

اتریوم دومین ارز دیجیتال مشهور جهان است که در سال ۲۰۱۳ توسط ویتالیک بوترین ارائه شد. ویتالیک باور داشت که بیت‌کوین دچار نقاط ضعف و مشکلات بسیار زیادی است که باید توسط یک ارز مجازی قدرتمند حل و جایگزین شود.

این موضوع البته به معنی موفقیت در پیشبرد اتریوم نبود، زیرا پس از مدتی، ایراد‌هایی به همین شبکه مالی مجازی نیز وارد شد و ارز‌های جدیدتر با تکنیک‌های تازه، در جایگزینی اتریوم معرفی شده‌اند.

اتر ارز ارائه‌شده در شبکه اتریوم است که به واحد‌های کوچک‌تری از جمله «سابو» تقسیم می‌شود. هر اتر معادل یک میلیون سابو است. در مبادلات انجام‌شده با اتریوم، هزینه جابجایی ارز در مقایسه با بیت‌کوین، در سطحی پایین‌تر قرار دارد.

ریپل (Ripple)

ریپل سومین ارز مجازی مشهور جهان است که برخلاف بیت‌کوین و اتریوم، در هر واحد از قیمتی بسیار پایین برخوردار است. البته این به معنی بی‌ارزش بودن ریپل نیست، زیرا این ارز دیجیتال، حجم بسیار بالایی از مبادلات جهان کریپتو را به خود اختصاص داده است.

ریپل یک ارز مجازی جدید نیست و پایه‌های آن به سال ۲۰۰۵ میلادی بر می‌گردد. هرچند شهرت و همه‌گیر شدن ریپل را باید در سال ۲۰۱۳ جستجو کرد. در سال ۲۰۱۸ شکایاتی از این ارز مجازی مشهور انجام شد که باعث شد میزان محبوبیت آن کاهش بیابد. شاکی‌ها باور داشتند که ریپل برای جمع‌آوری پول بیشتر، ارز زیادی را به بازار کریپتو جهان وارد کرده است.

هزینه جابجایی در ارز ریپل بسیار ناچیز است و میزان مصرف برق و سخت‌افزار نیز در مقایسه با بیت‌کوین، در سطحی پایین‌تر قرار دارد. هرچند همه این نکات مثبت باعث نشده تا ریپل به‌عنوان جایگزین بیت‌کوین معرفی و محبوب شود.

لایت‌کوین (Litecoin)

لایت‌کوین یکی از اولین ارز‌های دیجیتال جهان است که در مدتی کم پس از ارائه بیت‌کوین و با هدف بهبود این ارز به جهان معرفی شد. لایت‌کوین که به بیت‌کوین نقره‌ای نیز مشهور است در عمل شباهت بسیار زیادی به بیت‌کوین دارد. هرچند هزینه جابجایی و میزان انرژی و برق مصرفی در لایت‌کوین پایین‌تر است و سرعت جابجایی ارز نیز در مقابل با بیت‌کوین افزایش‌یافته است.

چارلی لی که پیش‌ازاین در شرکت گوگل فعالیت داشته است و یک مهندس مشهور در دانشگاه MIT است، به‌عنوان سازنده لایت‌کوین شناخته می‌شود. همین موضوع باعث شده تا بسیاری از کاربران و کارشناسان، لایت‌کوین را به‌عنوان گزینه جایگزین بیت‌کوین در آینده‌ای نزدیک، معرفی کنند.

بیت‌کوین کش (Bitcoin Cash)

بیت‌کوین کش یک ارز مجازی مشهور است که در سال ۲۰۱۷ از روی کد‌های موجود در بیت‌کوین و به‌منظور بهبود سرعت و کاهش مصرف انرژی، طراحی و به بازار ارائه شد. این جدایی که به هاردفورک مشهور است به این معنی است که در زمان ارائه هر مقدار بیت‌کوین در کیف پول شما وجود داشت، به همان مقدار نیز بیت‌کوین کش را دریافت می‌کردید.

البته این پایان ماجرا نبود و بحث و جدل‌های زیادی در این انتقال عجیب ایجاد شد. در پایان علاوه بر جدا شدن بیت‌کوین کش، یک ارز مجازی جدید با نام بیت‌کوین SV نیز با هاردفورک از بیت‌کوین، تولید و به بازار معرفی شد.

در حال حاضر تمامی صرافی‌های مشهور ارز مجازی که از بیت‌کوین پشتیبانی می‌کنند، بیت‌کوین کش را نیز به عنوان یکی ارز‌های مجازی مشهور معرفی و ارائه می‌کنند. هرچند در عمل این ارز نتوانسته جایگزینی مناسب برای بیت‌کوین باشد.

دش (Dash)

در بازار کریپتو جهان، دش با نام کوین سیاه شناخته می‌شود، زیرا یکی از اهداف این ارز مجازی، عدم توانایی در پیگیری جابجایی ارز بین حساب‌های مختلف است. این ارز در سال ۲۰۱۴ نام خود را از Dark Coin به Dash تغییر داد و پس‌ازاین بود که به شهرت و محبوبیت آن افزوده شد.

دش که در عمل شباهت زیادی به بیت‌کوین دارد، با استفاده از پردازنده و کارت گرافیک، قابل‌پردازش و ماین است. البته در نظر داشته باشید که در مقایسه با بیت‌کوین، به دست آوردن و استخراج دش، نیاز به سخت‌افزاری ضعیف‌تر دارد.

کاردانو (Cardano)

کاردانو یا ADA یکی از مدرن‌ترین و امن‌ترین ارز‌های مجازی جهان است که از یک فناوری خاص و بسیار کم‌حجم در استخراج و جابجایی ارز بهره می‌برد.

درواقع کاردانو را می‌توان آینده موفق ارز‌های مجازی از نظر طراحی دانست، زیرا این ارز نه‌تن‌ها به سخت‌افزار قدرتمند برای پردازش نیاز ندارد بلکه سرعت جابجایی و میزان امنیت بیشتری را در مقایسه با بیت‌کوین ارائه می‌دهد.

هرچند هیچ‌کدام از دلایل بالا نتوانسته به محبوبیت ارز کاردانو منجر شود و ADA همچنان به‌عنوان یک ارز آلترناتیو شناخته می‌شود.

بایننس کوین (Binance Coin)

بایننس یک صرافی آنلاین و بین‌المللی است که به‌عنوان اولین صرافی ارز‌های دیجیتال و دومین صرافی بزرگ جهان در زمینه جابجایی مالی بین‌المللی شناخته می‌شود. ارز دیجیتالی بایننس کوین نیز توسط همین صرافی و برای جایگزینی بیتکوین به بازار ارائه شده است.

با توجه به پشتیبانی بایننس از بایننس کوین، می‌توان انتظار داشت که این ارز دیجیتال به‌سرعت به رقیب اصلی بیت‌کوین تبدیل شود. حضور بایننس در مراحل طراحی و تولید این ارز، بایننس کوین را به یکی از امن‌ترین ارز‌های جهان برای سرمایه‌گذاری تبدیل کرده است.

وب‌مانی (WebMoney)

بسیاری از کاربران ممکن است از تفاوت ارز‌های دیجیتال با بانک‌های مدرن مجازی آگاه نباشند. بانک‌های مجازی مثل پی‌پال و وب‌مانی، یک ارز مجازی اختصاصی را به شما ارائه نمی‌دهند بلکه تنها به کاربران اجازه می‌دهند تا ارز‌های واقعی مثل دلار و یورو را با سرعتی بیشتر و بدون دخالت بانک‌های فیزیکی، منتقل کنند.

بااین‌حال وبمانی را می‌توان موفق‌ترین بانک مجازی هماهنگ با ارز‌های مجازی دانست. در بسیاری از صرافی جهان می‌توانید ارز‌های دیجیتال خود را به پول دلاری وبمانی تبدیل کنید.

بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی جهان که در خارج از آمریکا قرارداشته باشند، وبمانی را به‌عنوان یک روش امن جابجایی پول و خرید قبول دارند. این بانک آنلاین و دیجیتال بهترین گزینه تبدیل ارز‌های مجازی موجود به پول واقعی و فیات در کشور ایران است.

منبع:بهترین ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز دیجیتال بیت کوین ارز های دیجیتال شناخته می شود ارز های مجازی یک ارز مجازی جابجایی ارز مجازی مشهور ارز دیجیتال بسیار زیادی بایننس کوین بیت کوین کش بیت کوین عنوان یک بیت کوین لایت کوین معرفی شد ارائه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی

کتاب «ممل تهرونی» که از سوی نشر جمال منتشر شده، سری به دوران حکومت پهلوی می‌زند و نوجوان امروز را با بخشی از تاریخ کشور در آن دوران آشنا می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «ممل تهرونی» از جمله آثار نشر جمال در حوزه ادبیات انقلاب برای گروه سنی کودک و نوجوان است. این اثر که به قلم سیدسعید هاشمی نوشته شده، تلاش دارد با بیان خاطراتی از دهه 60، پیوندی میان نوجوان امروز با ماجراهای سال‌های حکومت پهلوی برقرار کند. در معرفی این اثر آمده است: داستان کتاب «ممل تهرونی» دربارهٔ پسری به نام ممل است که در دههٔ 60 روایت می‌شود. در این کتاب نوجوانان با اتفاقاتی که کودکان و نوجوانان در آن دهه با آن‌ها مواجه می‌شدند و خاطراتی که پدر و مادرشان در آن دوره داشتند، آشنا می‌شوند.

فاطمه شه‌روش، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی که به معرفی این کتاب پرداخته و برای انتشار در دسترس تسنیم قرار گرفته، نوشته است:

ممل یک پسربچه‌ هفت‌هشت ساله است. پدر ممل اعتقاد دارد تابستان‌ها وقت بچه در تهران تلف می‌شود. برای همین او را می‌فرستد قم پیش پدربزرگ و مادربزرگش. پدربزرگ ممل حجره‌دار است و هر روز ممل را با خودش می‌برد بازار؛ اما هنوز چند روزی از اقامت ممل در قم نگذشته که اتفاقات عجیب و غریبی در کوچه‌پس‌کوچه‌های محل رخ می‌دهد. سروکله غریبه‌ای در شهر پیدا شده که می‌رود سراغ دختربچه‌ها و زن‌ها. طلاهایشان را می‌دزد و اگر مقاومت کنند بهشان آسیب می‌زند. تلاش مادربزرگ و پدربزرگ ممل برای دور نگه داشتن ممل از مهلکه بی‌فایده است.

ممل همه چیز را فهمیده و از اینکه به تنهایی به کوچه و خیابان برود، می‌ترسد. از طرفی صدای مردم شهر به گوش پاسبان‌ها و کلانتری نمی‌رسد. وقتی ریش‌سفیدها همراه آقابزرگ، پدربزرگ ممل، به کلانتری می‌روند تا از این اوضاع شکایت کنند، ستوان اینطور جوابشان را می‌دهد: «اگه امنیت ندارن، نذارید بیان توی کوچه. مقصر خود شما هستید. ما داریم تمام تلاش خودمون رو می‌کنیم. الان هم بی‌کار نیستیم. اعلی‌حضرت تازه به کشور برگشتند و ما می‌خواهیم یک جشن در شهر قم برگزار کنیم... حالا که خدا رو شکر خیانت مصدق و کاشانی برملا شد و اعلی‌حضرت به کشور برگشتن، ‌به جای تشکر و قدردانی، اومدید لیچار می‌گید؟»

چرا نوجوان ایرانی هری‌پاتر می‌خواند، اما کتاب ایرانی نه؟

ممل عکس محمدرضا شاه و  و تیمسار زاهدی را در اتاق ستوان می‌بیند و بو می‌برد که قضیه قرار نیست به این سادگی‌ها حل شود. به این ترتیب نویسنده از دید ممل به گوشه‌ای مبارزات مردم با رژیم حاکم و تلاش‌هایشان برای گرفتن حق اشاره می‌کند.

از آنجا که داستان در شهر قم دنبال می‌شود،‌ مخاطب با شخصیت‌های مذهبی و سیاسی آن دوره نظیر آقانجفی و آیت‌الله بروجردی نیز آشنا می‌شود. از محله‌های قم نظیر چهارمردان و باجک نیز بارها در کتاب اشاره شده که آن را برای خوانندگان این شهر خواندنی‌تر و جذاب‌تر می‌کند.

حرف‌های درگوشی مردم کوچه‌وبازار و نوع برخوردشان با مأموران حکومتی به گونه‌ای در کتاب بیان شده است که مخاطب را به خوبی با شرایط سیاسی و اقتصادی و اجتماعی آن زمان آشنا کرده تا به طور غیرمستقیم به بی‌کفایتی حاکمان این برهه تاریخی پی ببرند.

ممل تهرونی یک رمان 159 صفحه‌ای است که پسربچه‌های بزرگتر از 9 سال از خواندنش لذت خواهند برد و به راحتی می‌توانند خودشان را جای شخصیت قهرمان داستان بگذارند. آنها باید با دقت داستان را بخوانند تا بتوانند حدس بزنند،‌ کدام یک از شخصیت‌های کتاب مظنون اصلی است و همه آتش‌ها از زیر سر او بلند می‌شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید