Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@21:17:57 GMT

۹۴۰۰تن برنج وارداتی از گمرک بوشهر ترخیص شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۸۴۹۵

۹۴۰۰تن برنج وارداتی از گمرک بوشهر ترخیص شد

گروه استان‌ها ــ مدیرکل گمرک بوشهر با اشاره به تسریع در ترخیص کالاهای اساسی از جمله برنج از گمرکات گفت: در این راستا از ۲۴ هزار و ۱۰۰ تن برنج وارداتی در گمرک بوشهر تاکنون ۹ هزار و ۴۰۰ تن آن ترخیص و بارگیری شده و مابقی در حال ترخیص است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، بهروز قره‌بیگی صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر، با اشاره به مصوبه ستاد اقتصادی دولت مبنی بر تسریع در ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات اظهار داشت: در ترخیص کالاهای اساسی و تولیدی گشایش حاصل شده و با ارائه برنامه‌های سیستمی و هماهنگی‌های لازم مشکلات ترخیص آنها از 3 روز پیش رفع شد و در این راستا فعالیت‌های جدیدی در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل گمرک بوشهر، از ترخیص یک‌هزار و 100 تن کالای وارداتی تولید کنندگان مربوط به 52 اظهارنامه در گمرک بوشهر خبر داد و بیان کرد: مشکل ترخیص این کالاها برطرف شده و در مرحله درب خروج قرار دارند و تاکنون 400 تن آن خارج شده و مابقی در حال بارگیری است.

وی، به فهرست کالای وزارت صمت مورد تایید ستاد اقتصادی دولت برای ترخیص پرداخت و بیان کرد: بیش از 3200 کالای تولیدی و یا نهاده‌های تولیدی می‌توانند از این تسهیلات و مصوبه استفاده کنند.

آغاز ترخیص کالاهای رسوبی از گمرک بوشهر / تعیین تکلیف بخش عمده‌ای از کالاهای اساسی و تولیدی دپو‌شده‌ گزارش ویدئویی| رسوب کالا و اجناس در گمرکات استان بوشهر/ آیا با طرح تهاتر ارز صادراتی کالاهای رسوبی ترخیص می‌شود؟ روند ترخیص 13هزار تن برنج رسوبی از گمرک بوشهر آغاز شد/ 29هزار حلقه لاستیک خودرو همچنان در انبار است +فیلم

قره‌بیگی با اشاره به اینکه کالاهای اساسی مشمول مصوبه یاد شده دانست و بیان کرد: مشکل ترخیص کالاهای اساسی از جمله کالاهای رسوبی برطرف شده و منهای 4 تا 5 قلم کالا که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند مابقی با توجه به اختیاری که داده شده بدون استفاده از کد رهگیری بانک ترخیص می‌شوند.

مدیرکل گمرک بوشهر با بیان اینکه قبلا روال ترخیص این کالاها بر اساس دریافت کد رهگیری بانکی بود خاطر نشان کرد: اکنون با درخواست صاحب کالا و بر اساس سامانه از وضعیت ارزی خارج و بدون کد رهگیری بانک، ترخیص می‌شوند.

وی، با اشاره به ترخیص کالای اساسی از جمله برنج تصریح کرد: در این راستا 3 هزار تن برنج وارداتی بخش خصوصی با اخذ کد رهگیری بانکی تاکنون 1400 تن آن ترخیص شده و مابقی تا 3 تا 4 روز دیگر ترخیص و بارگیری می‌شود.

قره‌بیگی، با اشاره به وجود 10 هزار و 600 تن برنج رسوبی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر خاطر نشان کرد: این برنج مربوط به شرکت بازرگانی دولتی است که تاکنون 8 هزار تن آن ترخیص و بارگیری شده است.

مدیرکل گمرک بوشهر، با بیان اینکه 2500 تن دیگر این محموله برنج در حال ترخیص است گفت: علاوه بر این 10 هزار و 500 تن در انبار اختصاصی شرکت بازرگانی دولتی است که مشکل دریافت کد رهگیری آن برطرف شده و به‌زودی ترخیص می‌شود.

وی، با اشاره به اینکه کالاهایی که در فهرست 3200 قلم قرار دارند مشکلی در ترخیص از گمرک ندارد افزود: در این راستا با موافقت وزیر صمت مشکل ثبت سفارش کالاها هم برطرف شده که در ترخیص این کالاها کمک بسیاری می‌کند.

قره‌بیگی بیان کرد: با این مصوبه و برنامه تدوینی، امیدوار هستیم با رسوب کالایی که در گمرک بوشهر وجود داشت بخش زیادی از این کالاها ترخیص شود.

مدیرکل گمرک بوشهر افزود: بر اساس مصوبه ستاد اقتصادی دولت 3200 قلم کالا وارداتی از ناحیه تولید کننده و یا سایر اشخاص ، مشمول ترخیص کالا می‌شوند.

وی با اشاره به ترخیص برنج‌های وارداتی رسوبی در گمرک بوشهر بیان کرد: از 24 هزار و 100 تن برنج وارداتی رسوبی در گمرک بوشهر تاکنون 9 تاییدهزارو 400 تن آن ترخیص و بارگیری شده و مابقی در حال ترخیص شدن است.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ترخیص کالاهای اساسی مدیرکل گمرک بوشهر تن برنج وارداتی ترخیص و بارگیری گمرک بوشهر شده و مابقی ترخیص کالا برطرف شده کد رهگیری قره بیگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا در برنامه تلویزیونی در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است.

ویتأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا افزود: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند.

وی گفت: علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا اضافه کرد: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد. وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد

کد خبر 6093432 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • عرضه خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک