Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، درحالی که شیوع ویروس کرونا در آمریکا بار دیگر زبانه می کشد، آمار درگذشتگان در این کشور از ۲۵۰ هزار نفر بیشتر شده است.

 

براساس آمارهای دانشگاه جانز هاپکینز ۲۵۰ هزار و ۲۹ نفر اکنون در اثر کووید-۱۹ در آمریکا جان باخته و نزدیک به ۱۱.۵ میلیون نفر هم مبتلا شده اند.

 

آمریکا بالاترین میزان ابتلا و مرگ در جهان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به علاوه روند ابتلا به ویروس کرونا در این کشور بار دیگر شدت گرفته و در یک هفته اخیر رکورد روزانه تازه ای ثبت کرده است.

 

دکتر آنتونی فائوچی، مدیر سازمان بیماری های واگیردار آمریکا به بی‌بی‌سی گفته است که کشور "در مقطعی خیلی لغزنده درحال حرکت در مسیری غلط" است. او به تجمع بیشتر مردم در فضاهای بسته با سردتر شدن هوا اشاره کرد.

 

 فائوچی اخطار داد که جهش تازه در آمار شیوع به بالا رفتن آمار مرگ منجر می شود. او درخواست خود از مردم برای رعایت "سفت و سخت" تدابیر بهداشت عمومی مثل پوشیدن ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و پرهیز از جمعیت را تکرار کرد.

 

وی گفت: "این روش ها خیلی ساده به نظر می رسند و می دانیم که موثرند. اما مردم از کووید خسته شده اند - مردم از این محدودیت ها خسته شده اند."

 

دکتر فائوچی در پایان ماه مارس - زمانی که مرگ ۲۲۰۰ نفر در آمریکا ثبت شده بود - پیش بینی کرد که این همه گیری باعث مرگ ۲۰۰ هزار نفر در آمریکا شود و میلیون ها نفر دیگر را آلوده کند.

 

همزمان در روز پنجشنبه شهر نیویورک به دلیل سرعت گرفتن شیوع دستور بستن مدارس را داده است.

 

تصمیم برای بستن مدارس نیویورک، که بر وضعیت ۳۰۰ هزار دانش آموز اثر می گذارد، درحالی اتخاذ شد که به گفته مقام ها تست کرونا در بیش از سه درصد موارد در این شهر مثبت بوده است.

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: کرونا آمریکا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!

به گزارش همشهری آنلاین، حسین ظفری معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه‬ فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی‬ استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع‌رسانی‌هایی از طریق استانداری و صدا و سیما به مردم صورت گرفته است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر رودخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفانه صاعقه می‌تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند خصوصاً عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

کد خبر 848591 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران طوفان مدیریت بحران باران

دیگر خبرها

  • جنگ غزه / آمار قربانیان به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید