Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:19:49 GMT

کارآمدی واکسن برگزیده جایزه مصطفی ۹۵درصد اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۹۴۸۸

کارآمدی واکسن برگزیده جایزه مصطفی ۹۵درصد اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، در هفته گذشته شرکت آلمانی بیوان تک که مدیر ارشد اجرایی آن «اوگور شاهین» است، اعلام کرد واکسن بالقوه ای که برای مقابله با ویروس کرونا توسعه داده ۹۰ درصد کارآمد است. این خبر تمام توجهات را معطوف به تلاش های اوگور شاهین کرد. وی محقق ترک تبار است که آبان ماه سال گذشته برگزیده سومین جایزه مصطفی (ص) در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی برای اثر «طراحی و ارزیابی بالینی واکسن‌های درمانی ضد سرطان بر پایه mRNA» شد؛ وی متولد کشور ترکیه و استاد ایمونولوژی در دانشگاه ماینتس کشور آلمان و مالک شرکت BioNTech آلمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعاتی که این شرکت در پاسخ به سئوالات خبرنگار مهر از اوگور شاهین- برگزیده جایزه علمی جهان اسلام در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده است، تحلیل کارآمدی اولیه واکسن BNT۱۶۲b۲ بیست و هشت روز پس از تزریق دوز اول، ۹۵ درصد بوده است.

این شاخص مربوط به داوطلبانی است که قبلا به ویروس کرونا مبتلا نبوده اند. در کل در این آزمایش بالینی ۱۷۰ مورد ابتلا به کووید۱۹ ارزیابی شد که ۱۶۲ نفر آنها از گروه پلاسیبو بودند و فقط ۸نفر از داوطلبان دریافت کننده واکسن به کووید۱۹ مبتلا شدند. همچنین در این آزمایش بالینی ۱۰ مورد شدید کووید۱۹ رصد شد که ۹ نفر آنان در گروه پلاسیبو و یک نفر از دریافت کنندگان واکسن بالقوه بود.

علاوه بر آن کارآمدی واکسن در طیف های مختلف سنی و قومیتی، یکسان بود. همچنین این شاخص برای افراد بالاتر از ۶۵ سال بیش از ۹۴ درصد تخمین زده شده است.

براساس بیانیه شرکت بیوان تک که در پاسخ به سوالات خبرگزاری مهر ارسال شده، نتایج تحلیل ها حاکی از اطلاعات ایمنی مورد نیاز سازمان غذا و دارو آمریکا برای صدور اجازه استفاده اضطراری واکسن نیز است.

این اطلاعات نشان می دهد ۴۳ هزار داوطلب شرکت کننده در آزمایش بالینی پس از دریافت واکسن دچار مشکل نشدند و نگرانی ایمنی جدی در آنها مشاهده نشد. خستگی در ۳.۸ درصد و سردرد در ۲ درصد داوطلبان مشاهده شد.

شرکت بیوان تک و فایزر که در تولید واکسن همکاری می کند تصمیم دارند اجازه استفاده اضطراری واکسن را از سازمان غذا و دارو آمریکا و دیگر سازمان های مرتبط در سراسر جهان دریافت کنند.

همچنین براساس اعلام این شرکت، پیش بینی می شود در ۲۰۲۰ میلادی ۵۰ میلیون دوز از این واکسن و تا پایان ۲۰۲۱ میلادی ۱.۳ میلیارد دوز تولید شود.

کد خبر 5075380 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا اوگور شاهین ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واکسن کرونا تولید دانش بنیان شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی اینترنت نوآوری فناوری فضایی شرکت اسپیس ایکس حاکمیت سایبری موبایل دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب، روزنامه‌های صبح امروز «شنبه 8 اردیبهشت » را در ادامه مشاهده می‌کنید.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا