Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@16:30:30 GMT

آخرین پشت پای ترامپ به دموکرات‌ها

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۲۹۷۷۱

آخرین پشت پای ترامپ به دموکرات‌ها

رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد با کاهش تعداد نظامیان آمریکایی در منطقه، به افکار عمومی کشورش پیام ظاهرا متفاوتی را ارسال کند.

به گزارش مشرق، روزنامه رسالت در گزارشی به رمزگشایی از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و عراق پرداخته است که بخش‌های مهم آن در ادامه از نظرتان می‌گذرد.

 ترامپ می‌خواهد برای دموکرات‌ها هزینه‌سازی کند 

آنچه مسلم است این‌که ترامپ قصد دارد طی حدود  دو ماه باقیمانده تا حضور خود در کاخ سفید ، دو اقدام را صورت دهد: نخست این‌که شکست رسمی خود در انتخابات را تا حد ممکن نپذیرد تا طرفدارانش را نسبت به حضور  انتقام‌جویانه در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آتی ترغیب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین اقدام ترامپ، ایجاد هزینه‌هایی جدید برای دولت بعدی آمریکا می‌باشد. هزینه‌هایی که بازپرداخت یا جبران آن‌ها از سوی دولت بایدن سخت و در مواردی ناممکن خواهد بود. در آخرین این موارد،  وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است  که نیروهای این کشور در عراق و افغانستان را تا ۱۵ ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی (پیش آغاز ریاست جمهوری جو بایدن) به ۲۵۰۰ نفر کاهش خواهد داد. این مسئله، برای دولت بایدن که خواستار حضور مستمر و حداکثری نیروهای آمریکایی در منطقه می‌باشد بحران‌ساز خواهد بود.

آنچه مسلم است این‌که سیاستمداران آمریکایی  بر سر مداخله‌گرایی و بحران‌سازی‌های مزمن و دامنه‌دار در غرب آُسیا و شبه‌قاره هند رویکردی مشترک دارند اما بر سر تاکتیک‌ها و روش‌های متنوعی که در این خصوص به کار می‌گیرند اختلاف‌نظر دارند. نکته مهم‌تر این‌که بسیاری از جمهوری‌خواهان سنتی نیز با تصمیم خاص ترامپ مبنی بر عقب‌نشینی حداکثری از منطقه مخالف هستند. آن‌ها معتقدند که این اقدام (عقب‌نشینی نظامی از منطقه) منجر به کاهش و تنزل جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی آمریکا خواهد شد. 

آدرس غلطی که آمریکایی‌ها می‌دهند

واقعیت امر این است که دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکا هر دو، پیام‌آوران شکست واشنگتن در منطقه غرب آسیا محسوب می‌شوند. نباید فراموش کرد که هر دو حزب سنتی آمریکا و متعاقبا هر سه دولت بوش پسر، اوباما و ترامپ، در پمپاژ ناامنی و ترور و خشونت در منطقه گوی سبقت را از یکدیگر ربوده و دولت بایدن نیز با رویکرد خطرناک «تجزیه عراق و سایر کشورهای منطقه» این بازی خونین را ادامه خواهد داد. همچنین باید توجه داشت که ترامپ طرفدار گزینه «ایجاد و استمرار جنگ‌های نیابتی در منطقه» است. تأسیس گروه تروریستی داعش توسط آمریکا در همین راستا صورت گرفت.

با این ‌حال رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد با کاهش تعداد نظامیان آمریکایی در منطقه، به افکار عمومی کشورش پیام ظاهرا متفاوتی را ارسال کند: این‌که دولت آمریکا قصد دارد هزینه‌های حضور نظامی در سایر نقاط دنیا را صرف امنیت داخلی در ایالات‌متحده و حمایت از شهروندان و برطرف ساختن نیازهای اقتصادی آن‌ها کند! این پیام دروغین، در جریان رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ نیز به‌دروغ از سوی ترامپ به شهروندان آمریکایی مخابره شد.

این در حالی است که بودجه نظامی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ به‌مراتب نسبت به قبل افزایش یافته و هزینه «بحران‌سازی» و «ترویج ترور و خشونت» در منطقه غرب آسیا و افغانستان از سوی آمریکا، در بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ میلادی افزایش یافته است.

از سوی دیگر، نباید فراموش کرد جو بایدن، رئیس‌جمهور بعدی آمریکا (در صورت حضور در کاخ سفید) از ایده‌پردازان اصلی در خصوص تجزیه عراق بوده است. بایدن در دورانی که به‌عنوان یک سناتور دموکرات در سنای آمریکا حضور داشت، به جنگ عراق رأی مثبت داد، باوجود آنکه نسبت به ادعاهای دروغین بوش و اعضای دولت وی در خصوص وجود سلاح‌های ممنوعه کشتارجمعی در عراق آگاه بود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ آمریکا عراق ترامپ افغانستان دموکراتها بایدن نیروی نظامی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه

سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا از استعفای خود برای اعتراض به سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال غزه خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «هاله غریط»، سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا امروز پنجشنبه برای اعتراض به حمایت‌های آمریکا از اسرائیل در جنگ غزه از سمتش استعفا کرده است.  از سال 2006 به وزارت خارجه آمریکا پیوسته بود. 

غریط که از سال 2006 به وزارت خارجه آمریکا پیوسته بود در صفحه خود در لینکدین نوشته که روز 24 آوریل 2024 بعد از 18 سال خدمت در وزارت خارجه آمریکا برای اعتراض به سیاست‌های آمریکا در قبال غزه از سمتش کناره‌گیری کرده است. 

وزارت خارجه آمریکا در صفحه‌ای که برای معرفی او در وب‌سایت خود اختصاص داده غریط را به عنوان فردی «مشتاق به دیپلماسی و مشتاق برای شکستن موانع از طریق ارتباطات و فهم دوجانبه» معرفی کرده است. 

استعفای این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه اعتراضات گسترده در داخل این کشور به سیاست‌های دولت جو بایدن برای حمایت‌های بی‌چون و چرا از اسرائیل در جنگ غزه محسوب می‌شود. 

در ماه اکتبر هم جاش پائول، مدیر اداره امور نظامی-سیاسی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به سیاست‌های بایدن از سمتش استعفا کرد. 

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیمتحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایراننمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!

انتهای پیام/ 

 

 

دیگر خبرها

  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • شورای روابط اسلامی‌-آمریکایی: بایدن به روح ملت خیانت کرد
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟