Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت:: ردیابی ویروس کووید - ۱۹ و کنترل به موقع آن با ایزولاسیون افراد مبتلا و حتی مشکوک، تنها راه غلبه بر این اپیدمی است که بسیاری از کشورهای جهان این افتخار را از این مسیر نصیب متولیان و مدیریت‌های سلامت خود کرده‌اند.

به گزارش ایمنا، محمد اسماعیل اکبری روز پنجشنبه در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کرد: با شناسایی به موقع بیماران و ردیابی افراد در تماس با مبتلایان، غربالگری و قرنطینه سازی مناسب تا حد زیادی می‌توان ویروس کرونا را کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نامه با اشاره به موضوع نقاهتگاه‌ها و محل‌های قرنطینه، اظهار کرد: هر دانشگاه در تأسیس این مراکز تأخیر کند به این مفهوم است که ردیابی ویروس و پیگیری افراد در حال تماس یا بیماران بدون یا با علامت خفیف را به خوبی کشف نکرده است، پس تأسیس این مراکز، با توجه به مصوبات و دستورات قبلی به عنوان یک شاخص ارزشیابی مدیریت‌های در صف و سردمداران سلامت به حساب می‌آید.

اکبری ادامه داد: هر مرکز ایزولاسیون باید از حالت اداره هتل یا اقامتگاه بیرون آمده و شبیه یک مرکز بهداشتی و درمانی اداره شود. هیچ فردی نباید با پای خود به این مراکز مراجعه کند بلکه این مراکز محل پذیرش ارجاعات بیماران مشکوک یا مبتلایان برای ایزوله شدن، هستند و باید با توجه به امکانات نظام شبکه توسط آمبولانس یا وسیله نقلیه‌ای که به این منظور اختصاص یافته، به این مراکز معرفی شوند.

وی تاکید کرد: با بهره‌گیری از رسانه‌های دیجیتال یا مخابراتی، از قبل باید محل ارجاع آنان مشخص شود و به محض ورود با رعایت اصول بهداشتی و توجیه ذهنی افراد، به اتاق‌های خود راهنمایی شوند.

مشاور عالی وزیر بهداشت، بیان کرد: در این مراکز رستوران‌های عمومی وجود ندارد و همه خدمات در شرایط کاملاً ایزوله ارائه می‌شود. کنترل افراد با بهره‌گیری از ساختارهای مخابراتی یا دیجیتالی می‌باشد و در صورت لزوم برای مراقبت بیشتر همانند یک مرکز درمانی، ویزیت و اقدام لازم صورت می‌گیرد.

اکبری، دوره زمان قرنطینه را بین ۱۴-۱۰ روز اعلام کرد و گفت: بدیهی است اقدامات آموزشی در طی این دوره و بعد از آن الزامی است. در این مراکز تجهیزات بیمارستانی ضرورت ندارد و حداقل امکانات مثل پالس اکسی متری برای چگونگی تعیین میزان اشباع اکسیژن یا تب‌سنج برای تعیین درجه حرارت کفایت می‌کند که توسط همکاران پرستاری زیر نظر پزشک عمومی (برحسب تعداد افراد قرنطینه شده) کنترل می‌شوند.

مشاور عالی وزیر بهداشت، تصریح کرد: پزشک عمومی با بهره‌گیری از گروه معین متخصصان ممکن است ارجاع افراد مستقر در قرنطینه را به سطح بالاتر (بیمارستان) را لازم بداند. ملاقات یا حضور افراد منتسب به این بیماران در این مراکز ممنوع بوده و آموزش‌های لازم برای زمان بعد از ترخیص، هم به آنان باید ارائه شود.

اکبری افزود: در این ساختارها مسئله حمایتی و معیشتی از اهمیت زیادی برخوردار است که دانشگاه‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از ساختارهای حاکمیتی، حکومتی و خیرین به صورت هدفمند تأمین کنند.

بنا به گزارش ایرنا، وی خاطرنشان کرد: با بردباری عالمانه و دلسوزانه، ساختارهای مکمل نظام شبکه با بهره‌گیری درست از نظام شبکه (AHC) و همراهی دلسوزانه سازمان بسیج، نیروهای مردمی، افراد خیر و سازمان هلال احمر به اجرا درآید تا ما را به نتایج مطلوب برساند.

کد خبر 456436

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ابتلا به کرونا بیماری عفونت های ویروسی اپیدمی کرونا بیمارستان نکات بهداشتی توصیه های بهداشتی وزارت بهداشت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا خراسان رضوی گفت: آیین افتتاحیه همزمان دو هزار و ۹۵۰ طرح عمرانی و محرومیت زدایی پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در شهرآباد بردسکن  برگزار خواهد شد.


سرهنگ محمد روحانی افزود: این طرح ها شامل احداث و تکمیل مسکن محرومان به تعداد هزار و ۱۰۲ طرح، احداث و تکمیل مراکز آموزشی ۱۳۲ طرح، آسفالت راه‌ های روستایی و بین مزارع ۶۲ طرح،  ۸۵ طرح آبرسانی و توزیع آب، ۳۸ طرح کشاورزی و هزار و ۵۳۱ طرح مرمت و بهسازی مراکز فرهنگی، مذهبی، ورزشی و واحدهای مسکونی است.


وی بیان کرد: مجتمع آبرسانی شهر شهرآباد بردسکن و طرح آبرسانی ۱۵ روستای دیگر استان به طور همزمان افتتاح و مورد بهره‌ برداری قرار خواهد گرفت.

 

سرهنگ روحانی اعتبار صرف شده برای کل این طرح ها را  بیش از ۴۵۵ میلیارد تومان اعلام کرد.


وی گفت برای اجرای مجتمع آبرسانی شهر شهرآباد ۱۲.۵ میلیارد تومان و برای آسفالت مزار شهدای گمنام تا گلزار شهدای شهرآباد شش و نیم میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

دیگر خبرها

  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان