Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-30@21:13:06 GMT

بانوان شایستگی خود را در مسیر علم و پژوهش ثابت کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۰۲۴۳

بانوان شایستگی خود را در مسیر علم و پژوهش ثابت کنند

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت‌الله حسین نوری همدانی صبح پنجشنبه در پیام تصویری اختتامیه مجازی «دومین همایش کتاب سال بانوان» در جامعه الزهرا علیها السلام برگزار شد، عنوان کرد: از اینکه توفیق حاصل شد در مراسم اجلاسیه کتاب سال بانوان جامعه الزهرا علیها السلام شرکت داشته باشم، خداوند را شاکرم و این حضور را توفیقی از جانب خداوند عالمیان تلقی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جامعه الزهرا علیها السلام؛ شجره طیبه‌ای که در زمان انقلاب اسلامی تأسیس شد

مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: جامعه الزهرا علیها السلام مرکز بسیار بزرگ حوزوی و شجره طیبه ای است که در زمان انقلاب اسلامی تأسیس شد و در این مرکز، بانوان با سعی و کوشش خود توانستند گام‌های بلندی بردارند و عظمت و شایستگی خود را ثابت کنند.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی افزود: قبل از انقلاب اسلامی، گام برداشتن در مسیر آشنایی با علوم دینی به روی بانوان بسته شده بود، پیش از انقلاب اسلامی، بانوان دو دسته بودند؛ دسته‌ای غرب گرا و دسته‌ای در گوشه خانه‌ها، و عرصه برای برداشتن گام‌ها به سوی شایستگی و عظمت برای بانوان باز نبود، اما اسلام و انقلاب اسلامی این راه را باز کرد.

وی تأکید کرد: امروز تعداد بانوان در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه بسیار بالا است، هزاران طلبه، پژوهشگر و دانش آموخته در جامعه الزهرا علیها السلام مشغول تحصیل، تحقیق و تصنیف هستند و در راه رسیدن به قله‌های بالای فضیلت و علم گام برمی‌دارند.

فقهای شیعه از آغاز تاریخ اسلام در راه تحقیق، پژوهش، تعلیق و تصنیف گام برداشتند

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به موضوع پژوهش و تحقیق در عرصه علوم دینی و ارتباط همایش کتاب سال بانوان با موضوع پژوهش، یادآور شد: فقهای شیعه از آغاز تاریخ اسلام در راه تحقیق، پژوهش، تعلیق و تصنیف گام برداشتند؛ همانگونه که خداوند متعال در آیه ۱۲۵ سوره مبارکه نحل می‌فرماید: «ادْعُ إِلی‏ سَبیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جادِلْهُمْ بِالَّتی‏ هِیَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّکَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبیلِهِ وَ هُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدینَ»؛ اصولی که تشیع بر آن برقرار است همان حکمت است که روشن‌ترین آن ویژگی هم علم فقه شیعه است.

وی بیان داشت: علم فقه ما دارای انشعابات مختلف است و بعضی از علمای بزرگ شیعه همچون علامه امینی، سیدمرتضی عسکری، سید شرف الدین و میر حامد حسین صاحب «عقبات الأنوار» در راه مبارزه و مناظره فعالیت کردند، همچنین عده‌ای در مسیرهای دیگر گام برداشتند، به طوری که سیدحسن صدر کتابی به نام «تأسیس الشیعة لعلوم الإسلام» دارد که مطالعه آن برای طلاب بسیار لازم است.

مرجع تقلید شیعیان عنوان کرد: فقهای شیعه، علوم اسلامی را تأسیس و نمونه‌های فراوانی از هر فنی که مربوط به تشیع و فقه شیعه است، ذکر کردند که نشان می‌دهد علمای بزرگ ما گام‌های بسیاری پیموده‌اند و برای ما هم راه‌های بسیاری را گشودند.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی خاطرنشان کرد: فقهای بزرگ اسلام در یک دوره‌ای سعی می‌کردند که روایات را ذکر و باب بندی کنند، در عصر دیگر به مسئله فقه روی آوردند و اخبار اهل بیت علیهم‌السلام را به عنوان اینکه فتوای آنان مطابق اخبار است، همان اخبار را ذکر می‌کردند؛ مانند کتاب «الهدایة فی الأصول و الفروع (صدوق)» که فقه است.

وی افزود: بعد از آن، یک دوره دیگر به وجود آمد که اخبار اهل بیت علیهم‌السلام را با آنچه استنباط می‌کردند، با هم نوشتند و کم کم وسعت پیدا کرد تا به دوره جواهر و امثال این علما می‌رسد.

مرجع تقلید شیعیان اضافه کرد: دوره سوم فقه مقارن بود که علمای ما در برابر فقهی که از اهل بیت علیهم‌السلام گرفته شده بود، فقه اهل سنت را هم ذکر کردند و مزیت فقه اهل بیت علیهم‌السلام نسبت به آن فقه را ثابت کردند. بعضی از فقهای بزرگ از جمله شیخ مفید، سید مرتضی، شیخ طوسی و شاگردان این علما به دنبال فقه مقارن رفتند و علاوه بر ذکر آیات و روایات اهل بیت علیهم‌السلام و بیان نظرات خود با استنباط از آیات و روایات اهل بیت علیهم‌السلام به بیان فقه اهل سنت پرداختند و مزیت فقه شیعه را ثابت کردند که این کار بزرگی بود که در آن دوران انجام شد.

چرا در فقه شیعه، خانم‌ها نمی‌توانند مرجع تقلید باشند؟

حضرت آیت‌الله نوری همدانی در ادامه به طرح این سوال پرداخت که چرا در فقه شیعه، خانم‌ها نمی‌توانند مرجع تقلید باشند؟ و گفت: این بحث مطرح شده که چرا با وجود اینکه بانوانی همچون دختر شهید اول و خانواده شهید ثانی در طول تاریخ حضور داشتند که فقیه بودند و مطالبی هم درباره آنان ثبت شده، اما یکی از شرط‌های مرجعیت در کتاب‌های فقهی، رجولیت و مرد بودن است و زنان نمی‌توانند مرجع تقلید باشند.

وی با بیان اینکه فقهای زن به واسطه جریان زمانه‌ها کم بودند، افزود: امام عصر فرمودند: «أَمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَةُ فَارْجِعوُا فیها إِلی رُواةِ حَدیثِنا، فَإِنَّهُمْ حُجَّتی عَلَیکمْ وَأَنَا حُجَّةُ اللّهِ عَلَیهِمْ؛ امّا در رویدادهای زمانه، به راویان حدیث ما رجوع کنید. آنان، حجت من بر شمایند و من، حجّت خدا بر آنانم»؛ امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف وقتی خواستند غایب شوند این مطلب را در نامه‌ای به حسین بن روح نوشته‌اند که توصیه کردند در پی حوادث به مکتب ما مراجعه کنید و بر اساس رأی و نظر علما گام بردارید و من بر آنان حجتم که چگونه باید گام بردارند.

مرجع تقلید شیعیان اضافه کرد: امام صادق علیه‌السلام فرمودند: فَأَمَّا مَنْ کَانَ مِنَ الْفُقَهَاءِ صَائِناً لِنَفْسِهِ، حَافِظاً لِدِینِهِ، مُخَالِفاً لِهَوَاهُ، مُطِیعاً لِأَمْرِ مَوْلَاهُ فَلِلْعَوَامِّ أَنْ یُقَلِّدُوهُ وَ ذَلِکَ لَا یَکُونُ إِلَّا بَعْضِ فُقَهَاءِ الشِّیعَةِ لَا جَمِیعِهِم؛ هر کدام از فقها که صیانت نفس دارد، از دینش محافظت می‌نماید، با هوای نفس مخالفت می‌کند و امر مولای خود (ائمه معصومین علیهم‌السلام) را اطاعت می‌کند، پس بر مردم است که از او تقلید کنند».

حضرت آیت‌الله نوری همدانی عنوان کرد: در کتاب «عروه الوثقی»، اولین بحث راجع به اجتهاد و تقلید است و تا مسئله ۲۲ به شرایط مرجع تقلید اشاره می‌کند، از جمله اینکه مجتهد باید ایمان، عدالت و عقل داشته باشد و یکی از شرط‌ها رجولیت و مرد بودن مرجع تقلید است، سوال این است که خانم‌ها هم به مرحله فقاهت و اجتهاد رسیدند، اما چرا برای مرجعیت کنار زده شدند. همه علما بر عروه الوثقی صحه گذاشتند و بر این نظریه که مرجع تقلید باید رجل و مرد باشد، تأکید دارند.

وی با اشاره به شراح عروه الوثقی، اظهار داشت: آیت‌الله سید عبدالاعلی موسوی سبزواری نویسنده کتاب «مهذب الاحکام» که فقیهی برجسته در نجف بود و شرحی بر عروه الوثقی نوشته است، می‌گوید از ابتدا سیره بر این جاری شده که مردم باید به مجتهد مرد مراجعه کنند؛ آن زمان علمای فقیه مرد زیاد بودند و فقیه زن به واسطه جریان‌های روزگار کم بوده است.

مرجع تقلید شیعیان ادامه داد: آیت‌الله العظمی خویی شرحی بر عروه الوثقی دارد که مبسوط است، ایشان در شرح عروه می‌گویند خداوند زن‌ها را برای اداره امور خانواده و تربیت فرزند آفریده و کارشان این است و مرجعیت نیست.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی اضافه کرد: آیت‌الله سیدمحسن طباطبایی حکیم در «مستمسک العروه الوثقی» می‌گوید اگر کلمه رجل هم ذکر شده باشد، ما دلیل نداریم؛ امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند: «ینْظُرَانِ إِلَی مَنْ کانَ مِنْکمْ مِمَّنْ قَدْ رَوَی حَدِیثَنَا و نَظَرَ فِی حَلَالِنَا و حَرَامِنَا و عَرَفَ أَحْکامَنَا فَلْیرْضَوْا بِه حَکماً فَإِنِّی قَدْ جَعَلْتُه عَلَیکمْ حَاکماً؛ سراغ کسی از خودتان (از شیعیان) بروند که حدیث ما را روایت می‌کند و به حلال و حرام ما می‌نگرد و احکام ما را تشخیص می‌دهد. پس در این صورت باید به داوری او تن دهند زیرا من او را بر شما حاکم قرار دادم»؛ قضاوت و مرجعیت تقلید به هم نزدیک است و آیت‌الله حکیم می‌گوید که آنجا رجل از باب مثال ذکر شده است.

بانو مجتهده امین نشان داد که زن می‌تواند فقیه باشد / تمجید از استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا علیها السلام

وی یادآور شد: چند سال پیش در سفر به اصفهان، با بانو مجتهده امین دیدار داشتم که از آیت‌الله سیدابوالحسن اصفهانی و شیخ عبدالکریم حائری اجازه اجتهاد داشت، ایشان در زمانی که هیچ حوزه علمیه‌ای برای بانوان وجود نداشت، با زحمت و تلاش درس خوانده بود، پشت پرده می‌نشست و به تحصیل می‌پرداخت تا به این درجه رسید.

مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: بانو مجتهده امین خدمات بسیاری در اصفهان داشته است، جلسات پرجمعیت برای بانوان برگزار می‌کرد، کتاب‌هایی در حوزه تفسیر قرآن و اخلاق تألیف کرده و عملاً نشان داده که خانم‌ها می‌توانند فقیه باشند.

وی تأکید کرد: بانوان که در جامعه الزهرا علیها السلام مشغول به تحصیل هستند، در عرصه‌های تحقیق و پژوهش هم گام‌هایی برداشتند که نمونه آن، کتاب «نقیب ابوجعفر یحیی بن أبی زید علوی» (نوشته خانم ناهید طیبی، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا علیها السلام است) که از لحاظ ابتکار و جمع‌آوری مطالب مفید و تحقیق، شایسته تمجید است و من از ایشان تمجید و تکریم می‌کنم.

۵۰۰ آیه شریفه قرآن در ارتباط با فقه و اجتهاد است

حضرت آیت‌الله نوری همدانی در ادامه با بیان اینکه اجتهاد اصولی دارد که در شرح لمعه چند شرط برای اجتهاد ذکر شده است، گفت: خانم‌ها برای اینکه شرایط اجتهاد را داشته باشند و یا در راستای به دست آوردن شرایط اجتهاد گام بردارند، چند کار مهم باید انجام دهند؛ اول ادبیات و صرف و نحو، پایه بسیار مهمی برای اجتهاد است، طلاب باید در صرف و نحو و ادبیات فارسی و عربی خیلی کامل باشند و بنویسند و بیان شیوا و رسا داشته باشند.

مرجع تقلید شیعیان عنوان کرد: بانوان طلبه باید با آیات قرآن انس داشته باشند، بنا بر شرح لمعه، ۵۰۰ آیه شریفه در قرآن با موضوع فقه و اجتهاد ارتباط دارد و طلاب باید این آیات را همراه با تفسیر بخوانند.

وی، سومین شرط رسیدن به درجه اجتهاد را توجه به اخبار و روایات اهل بیت علیهم‌السلام برشمرد و اظهار داشت: حدیث ثقلین اقتضا می‌کند که به قرآن کریم و اخبار اهل بیت علیهم‌السلام توجه کنیم. در کتاب «وسایل الشیعه» اثر شیخ حر عاملی، ۳۶ هزار حدیث آورده شده و در کتاب «مستدرک الوسائل» اثر محدث نوری بیش از ۲۳ هزار حدیث و در مجموع بیش از ۵۹ هزار حدیث از اهل بیت علیهم‌السلام داریم که بانوان باید با مفهوم و مضامین آنان آشنا شوند.

بانوان شایستگی خود را در مسیر علم و پژوهش ثابت کنند

حضرت آیت‌الله نوری همدانی تصریح کرد: امروز این سوال مطرح است که چرا زنان را در جرگه مرجعیت قرار ندادند و مرجع تقلید را بر زنان ممنوع کردند؛ بانوان اهل تحقیق و پژوهش در سطح بالا هستند که می‌توانند جواب کاملی به این سوال بدهند و فعالیت‌های پژوهشی در سطح بالا داشته باشند تا به دنیا اعلام کنیم که در نتیجه انقلاب اسلامی، این شجره طیبه، بانوانی را تربیت کرده که در حد فقهای بزرگ ما کتاب می‌نویسند و به علاوه از لحاظ جرأت، شناخت زمان و گام برداشتن در راه عظمت اسلام و مسلمانان می‌توانند شایستگی خود را چنانچه در تحصیل ثابت کردند، در این مسیر ثابت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حضرت آیت الله نوری همدانی اهل بیت علیهم السلام مرجع تقلید شیعیان شایستگی خود انقلاب اسلامی عروه الوثقی داشته باشند ثابت کنند فقه شیعه خانم ها گام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر با قطار و هتل، یکجا رزرو کن، آسوده‌تر سفر کن

معمولا یک هفته قبل از سفر، پر از استرس و مشغله است و هر کسی را آشفته می‌کند. برخلاف روزهایی که در حال گشت‌وگذار در شهرهای توریستی هستید و از تک‌تک لحظات‌تان لذت می‌برید، روزهای پیش از سفر به‌سبب انجام اقدامات پیش از سفر می‌توانند تنش‌زا باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از فلای تودی، بهترین کار برای رهایی از این مشکلات، مراجعه به یک سایت مرجع برای انجام یک‌باره تمام این اقدامات است. به‌عنوان مثال، با رزرو بلیط قطار ارزان و رزرو هتل اقتصادی از یک پلتفرم مرجع، می‌توانید بیش از ۸۰ درصد دغدغه‌های سفر را برطرف کنید. در ادامه مطلب، بیشتر به نحوه خرید بلیط قطار خواهیم پرداخت.

چرا هتل و قطار را یک‌جا رزرو کنیم؟

اگر می‌خواهید درگیر چندین مرجع و سایت مختلف نشوید، پیشنهاد می‌کنیم تمام اقدامات پیش از سفر را با یک مرجع پیش ببرید. اگر بتوانید هم‌زمان از یک سایت بلیط قطار را بخرید و اقامتگاه‌تان را رزرو کنید، چندین مرحله پیش می‌روید؛ ازسوی‌دیگر می‌توانید از تخفیف جذابی هم بهره‌مند شوید و هزینه سفرتان را کاهش دهید. بسیاری از مسافران چند سایت مختلف را برای خرید بلیط قطار بالا و پایین می‌کنند و درنهایت هم بر سر چندراهی انتخاب بهترین مرجع، فرصت را از دست می‌دهند. چه‌بسا نتوانند بلیط قطار را خریداری کنند و از سفر بازبمانند؛ ازسوی‌دیگر، گاهی در همین حین با یک انتخاب اشتباه به وب‌سایتی مراجعه می‌کنند که سابقه درخشانی ندارد و کیفیت ارائه خدمات آن نیز مطلوب نیست. این درحالی است که با انتخاب یک مرجع مناسب و قابل‌اطمینان، می‌توانند نسبت به دریافت بالاترین سطح خدمات اطمینان کامل داشته باشند.

باتوجه‌به این نکات، پیشنهاد می‌کنیم به‌جای بررسی چندین سایت، یک وب‌سایت مناسب و معتبر را انتخاب کنید و با آن تعامل داشته باشید. می‌توانید به‌صورت مداوم مرجع انتخابی خود را چک کنید تا بهترین‌ها را انتخاب کرده و سفری رؤیایی را تجربه کنید. نکته مهم دیگر این است که مراجع معتبر اغلب برای همراهان همیشگی خود امتیازات ویژه‌ای را در نظر می‌گیرند. اگر زیاد اهل سفرکردن هستید، پیشنهاد می‌کنیم این امتیازها را از دست ندهید. در ادامه مطلب، پیشنهادات هیجان‌انگیزی برای شما داریم.

بهترین پلتفرم برای رزرو یک‌جای قطار و هتل

اگر به‌دنبال یک پلتفرم مرجع هستید که تمام اقدامات پیش از سفر را توسط آن انجام دهید، پیشنهاد می‌کنیم وب‌سایت فلای تودی را مدنظر قرار دهید. این پلتفرم بدون‌شک یکی از معتبرترین‌ها در حوزه ارائه خدمات گردشگری است که سال‌هاست در این حیطه فعالیت می‌کند. اواسط دهه ۹۰، زمانی بود که تب‌وتاب اینترنت قوت گرفت و زمزمه‌هایی از کسب‌وکارهای آنلاین نیز شنیده شد. در همان دوره، فلای تودی به‌عنوان یکی از پیشگامان خدمات آنلاین، فروش بلیط هواپیما را اینترنت را آغاز کرد. پس از مدتی این مجموعه رزرو آنلاین هتل را نیز به خدمات خود افزود.

ازآنجاکه رزرو هتل‌های خارجی به‌سبب یکسان‌نبودن ارز ملی دشوار است، اقدام فلای تودی در جهت رزرو آنلاین هتل‌های داخلی و خارجی موردتوجه و استقبال مسافران قرار گرفت. فعالیت‌های مداوم فلای تودی همچنان ادامه داشت و به‌قدری مؤثر بود که به نامی آشنا در حوزه گردشگری تبدیل شد. در چند مدت اخیر، به‌سبب تقاضای مسافران، پیش فروش بلیط قطار نیز به خدمات فلای تودی اضافه شده است.

پوشش حداکثری هتل‌ها توسط سایت فلای تودی

یکی از افتخارات وب‌سایت فلای تودی این است که دسترسی مسافران ایرانی به بهترین هتل‌های جهان را فراهم کرده است. فرقی ندارد به کدام شهر جهان سفر می‌کنید؛ فلای تودی بهترین‌ها را برای شما در نظر گرفته است. بیش از ۱.۵ میلیون هتل، از لوکس تا اقتصادی، در وب‌سایت فلای تودی لیست شده‌اند. مسافران می‌توانند با مراجعه به سایت و در قسمت «هتل» به این موارد دسترسی داشته باشند. برای رزرو هتل‌های خارجی نیز نیازی به هیچ حساب خارجی نخواهید داشت. شما پرداخت را به‌صورت ریالی انجام می‌دهید و در کمتر از چند دقیقه واچر هتل در اختیارتان قرار می‌گیرد.

هر نوع قطاری را با کمترین قیمت از فلای تودی رزرو کنید

اگر شما هم مثل هزاران هزار مسافر دیگر قطار را بهترین گزینه برای سفری راحت و اقتصادی می‌دانید، باید با فلای تودی آشنا باشید. پلتفرم فلای تودی افتخار این را دارد که پیش فروش قطار را با ارزان‌ترین قیمت انجام می‌دهد؛ ازاین‌رو، مسافران می‌توانند رزرو بلیط قطار ارزان را ازطریق سایت انجام دهند. تمامی خطوط ریلی و تمامی قطارها، توسط فلای تودی پوشش داده شده‌اند. هیچ مسیری نیست که قطاری در آن تردد کند و نتوانید بلیط آن را از فلای تودی بخرید. باوجودآن‌که مدت‌زمان کمی از راه‌اندازی این خدمت در فلای تودی می‌گذرد، ارزان‌بودن بلیط ‌ها و ارائه بهترین کیفیت، سبب استقبال گسترده مسافران از آن شده است.

چه خدمات دیگری در پلتفرم فلای تودی وجود دارند؟

بدون اغراق هر چیزی که برای سفر نیاز داشته باشید را می‌توانید در سایت فلای تودی مشاهده کنید. اگر برای یک سفر خارجی برنامه‌ریزی می‌کنید، کارشناسان فلای تودی در اخذ ویزای توریستی به شما کمک می‌کنند؛ همچنین می‌توانید بلیط هواپیما را از این پلتفرم خریداری کنید. جالب است بدانید که فلای تودی بیش از ۹۰۰ خط هوایی را تحت پوشش قرار داده است و می‌توانید برای هر مسیری بلیط مدنظرتان را پیدا کنید. پیش فروش قطار نیز مطابق آن‌چه که گفته شد، ازجمله محبوب‌ترین خدمات این پلتفرم است. علاقه‌مندان به سفر با تور می‌توانند ازطریق فلای تودی تور دلخواه را رزرو کرده و بیمه‌نامه مسافرتی را هم از همین مرجع تهیه کنند.

نحوه استفاده از فرصت پیش فروش بلیط قطار فلای تودی

اگر به‌دنبال رزرو بلیط قطار ارزان هستید، وارد سایت یا اپلیکیشن فلای تودی شوید. سپس از همان صفحه اصلی، گزینه قطار را انتخاب کرده و با ورود به قسمت گفته شده، اطلاعات موردنیاز را وارد کنی. اطلاعاتی نظیر تعداد مسافران، مبدأ، مقصد، تاریخ رفت‌وبرگشت و نوع قطار موردنظر، ازجمله مواردی هستند که از شما خواسته می‌شوند. با واردکردن این اطلاعات، تعداد زیادی از قطارهای موجود به شما نمایش داده می‌شوند که می‌توانید از میان آن‌ها انتخاب کنید. پس از انتخاب، با طی‌کردن فرایند پرداخت، بلیط قطار توسط پلتفرم فلای تودی برای‌ شما صادر می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • سفر با قطار و هتل، یکجا رزرو کن، آسوده‌تر سفر کن
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • حمایت کامل یک مرجع تقلید از «طرح نور»: امری مبارک است | درباره حجاب به شدت حساسیم
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • رئیسی: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان ایران است
  • این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌ جوانان این مرز و بوم است
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است