Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@10:57:18 GMT

نقاهتگاه های بیماران کرونایی راه اندازی می شوند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۰۳۸۷

نقاهتگاه های بیماران کرونایی راه اندازی می شوند

افشین دلشاد با بیان اینکه نقاهتگاه ها در روزهای نخست شیوع‌کرونا راه اندازی شدنداما باتوجه به عدم نیاز ،مورد استفاده واقع قرار نگرفتند، گفت: اما در شرایط جدیدوزارت بهداشت بر ایجاد نقاهتگاه تاکید دارد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، افشیندلشاد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی امشب در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان این مطلب اظهار کرد: برای این منظور باید از ظرفیت هتل ها و خوابگاه ها استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلشاد افزود: افرادی که شرایط قرنطینه شدن در منزل را ندارند و یا اینکه حضورشان در منزل برای فرد مستعدی که در منزل دارای بیماری زمینه ای است، خطرناک است ،می‌توانند به محل نقاهتگاه ها برای گذراندن دوران قرنطینه منتقل شوند.
وی ادامه داد: تمام بیمارانی که نتیجه تست کرونای آن ها مثبت است باید به مدت دو هفته قرنطینه شوند و باید سازو کاری فراهم شود که فرد در داخل شهر حضور پیدا نکند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه در مرکز استان خراسان شمالی در حال حاضر دو مرکز نمونه گیری ۱۶ ساعته فعال هستند، گفت: مرکز سوم هم در حال راه اندازی است.
دلشاد اظهارداشت:  تاکنون برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی از فضای بیرون ساختمان برای مکان انتظار استفاده می شد، اما باتوجه به سرد شدن هوا باید  فضایی سرپوشیده و مناسب برای انتظار مراجعه کنندگان به این مراکز پیش بینی شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر در استان خراسان شمالی شهرستان های بجنورد، اسفراین و فاروج در وضعیت قرمز و مابقی شهرستان ها در وضعیت نارنجی قرار دارند و بخش نامه های محدودیت های که از اول آذرماه در سطح کشور اجرایی خواهد شد براساس این رنگ‌بندی ها صادر شده است.   دلشاد خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در کشور از لحاظ تعداد پلمپ ها در آخرین جایگاه قرار گرفته است.   وی افزود: طرح ضربتی محله محور مقابله با کرونا سه روز در هفته با همکاری مجموعه بسیج ادارات و دانشگاه علوم پزشکی استان اجرا خواهد شد.
وی هدف از اجرای این طرح را مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از طریق مشارکت های مردمی و هماهنگی بین بخشی ، قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا با افزایش رعایت پروتکل های بهداشتی و کاهش میزان بستری  عنوان کرد.   انتهای پیام/ رحمانی 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: دکتر فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. 

او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 
در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی