Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان نقشه برداری کشور اعلام کرده که قله کوبری در تویسرکان به عنوان مرتفع ترین قله و بام جدید استان همدان معرفی شده، بنابراین کوهنوردان کشور برای ثبت نام خود در پروژه سیمرغ کوه های ایران باید فاتح کوبری هم شوند و این گونه تحولی نو در صنعت گردشگری کوهستان رخ می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ از سال ۹۵ فدراسیون کوهنوردی اجرای طرح ۳۱ قله را با عنوان “سیمرغ کوه‌های ایران در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فدارسیون صعود و معرفی بلندترین قله هر استان و نیز معرفی جاذبه گردشگری ورزشی_طبیعی را از اهداف پروژه ۳۱ قله اعلام کرده تا بدین وسیله زمینه برای توسعه بیش از پیش صنعتی به نام گردشگری کوهستان فراهم شود.

در این بین شاهد هستیم که به تازگی به همت کوهنوردان تویسرکانی تابلو موقت قله کوبری این شهرستان به عنوان بام جدید استان همدان نصب شده است.

در ماه های اخیر به دنبال درخواست اداره ورزش و جوانان تویسرکان و کوهنوردان پرتلاش این شهرستان مبنی بر اینکه قله کوبری با ارتفاع یه هزار و ۵۸۶ متر بلتدترین قله استان است، محمدمهدی مفتح نماینده مردم تویسرکان پیگیر ماجرا شد تا مسئله بررسی شود.

بدین ترتیب با استعلام فدارسیون کوهنوردی از سازمان نقشه برداری کشور مشخص شد قله کوبری تویسرکان با ارتفاع یاد شده مرتفع ترین قله استان همدان است، بنابراین می بایست جزء ۳۱ قله طرح سیمرغ قرار گیرد و گرفت.

از این رو کوهنوردان کشور برای اجرای طرح سیمرغ علاوه بر ۳۰ قله کشور، می بایست فاتح این قله هم شوند.

سابق بر این تصور بر آن بود قله یخچال در همدان با ارتفاع سه هزار و ۵۷۰ متر بلندترین قله کوهستان الوند به حساب می آید اما استعلام جدید خلاف این موضوع را به اثبات رساند.

در این باره محسن شایسته، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان تویسرکان گفته که قرار است هیئت کوهنوردی شهرستان با هماهنگی هیئت کوهنوردی استان نسبت به تهیه و نصب تابلو قله راهنمای مسیر و تفسیر مسیر اقدام کنند.

او همچنین عنوان کرد: تصمیم بر آن شده مراسم رونمایی از تابلو تفسیر مسیر در ابتدای فصل صعود طرح سیمرغ یعنی بهار سال ۱۴۰۰ با حضور مسئولان انجام شود.

سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان تویسرکان افزود: تعیین ایمن ترین مسیرهای دسترسی به قله و نقاط حادثه خیز هم در دستور کار قرار دارد تا روزهای خوشی برای کوهنوردی رقم بخورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، علیرضا سامری گفت: در جلسه شورای ملی ثبت میراث فرهنگی‌تاریخی، طبیعی و حرایم آثار تاریخی کشور که اسفندماه سال ۱۴۰۲ در شیراز برگزار شد، به عنوان اولین آثار طبیعی در شهرستان سپیدان ثبت و در فهرست آثار طبیعی کشور قرار گرفت.

فرماندار سپیدان افزود: درختان چنار کهنسال امامزاده سید نورالدین علوی (ع)، درخت چنار کهنسال محله ملا شهر اردکان، غار طبیعی انگره مینو واقع در روستای انگره بخش مرکزی سپیدان پنج اثر طبیعی هستند که به ثبت ملی رسیده است.

وی با اشاره به اهمیت ثبت و نگهداری از آثار طبیعی گفت: برای حفاظت از آثار ثبت شده که گنجینه‌های طبیعی شهرستان به شمار می‌آیند می بایستی برنامه‌های حفاظتی را زیر نظر کارشناس ثبت آثار طبیعی استان اجرایی کرد تا بتوان این آثار را به عنوان جاذبه‌های گردشگری شهرستان با رویکرد توسعه پایدار و حفظ محیط زیست به بهره برداری رسانید.

علی حبیبی رئیس اداره گردشگری و صنایع دستی و گردشگری سپیدان گفت: از معیار‌های انتخاب درختان قدمت آنها است.

قدمت درختان ثبت شده شهرستان بیش از ۵۰۰ سال بوده و شناسایی و ثبت سایر درختان کهنسال و جاذبه‌های طبیعی دیگر شهرستان نیز در دست اقدام است.

حبیبی نگهداری و حفظ آثار طبیعی و تاریخی را یکی از ضروریات هر جامعه دانست و افزود: با توجه به قوانین جاری کشور هرگونه تخریب و آسیب رسانیدن به این آثار جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.

دیگر خبرها

  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • بارش ۲۵ میلی‌متر باران در تویسرکان/ سامانه بارشی تا شنبه فعال است
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود