Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلمانی از توزیع ۱۱۰ بسته ارزاق به نیت حضرت امیرالمومنین(ع) میان خانواده های نیازمند همزمان با ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) خبر داد و گفت: این بسته های حمایتی ارزاق از چهارشبنه ۲۸ ابان میان نیازمندان تهرانی توزیع می شوند.

«محمد سلمانی» در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به اقدامات «موسسه خیریه باقیات» همزمان با میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: روضه مقدس آل یاسین حدود یک سال است که فعالیت های خود را به صورت جدی و حرفه ای آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین موسسه خیریه ای به نام باقیات نیز زیر نظر این روضه مقدس فعالیت می کند. بر همین اساس این موسسه با توجه به شیوع کرونا از بهمن ماه سال گذشته در ششمین مرحله از فعالیت های خود در مناسبت های مختلف مانند ولادت امام حسن (ع)، ولادت حضرت امیرالمومنین (ع)، ولادت پیامبر اکرم (ص) و نیمه شعبان اقدام به توزیع بسته های ارزاق میان خانواده های نیازمند کرده است.

 

مسئول اجرایی موسسه خیریه باقیات با بیان اینکه همه نیازمندان و ایتام توسط خادمان جلسه، امام جماعت و مردم شناسایی می شوند، اظهار کرد: این افراد بیشتر در جنوب و حومه تهران می باشند و در توزیع بسته های ارزاق اولویت با خانواده های واقعا نیازمند و مستحق است و با توجه به اینکه کیفیت کار برای ما بسیار مهم است لذا سعی کردیم در کمک به نیازمندان از اقلام و کالاهایی استفاده کنیم که خانواده های خود ما هم مصرف می کنند و در این امر هیچ تفاوتی قایل نیستیم و طبق فرمایش امام حسن (ع) که آنچه را برای خود می پسندید برای دیگران هم بپسندید، این الگو را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

 

سلمانی با اشاره به ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) از توزیع 110 بسته ارزاق میان نیازمندان و خانواده های بی سرپرست از چهارشنبه 28 آبان خبر داد و افزود: اخیرا اقدامات خوبی هم برای برخی از خانواده های نیازمند در شهرستان اسلامشهر صورت گرفته است لذا جهت استمرار این فعالیت های خداپسندانه و جذب بانیان خیر می توانیم رزومه تصویری فعالیت های موسسه باقیات را جهت انجام وظیفه بهتر در اختیار افراد و خیرین قرار دهیم. ناگفته نماند که ما وابسته به هیچ سازمان و نهادی نیستیم و فعالیت های ما به صورت خودجوش انجام می گیرد و در امور خیریه سعی کردیم به بهترین شکل و به شیوه اهل بیت (ع) عمل کنیم.

 

مسئول اجرایی موسسه خیریه باقیات با اشاره به فرهنگ سازی امور خیریه تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، گروه های جهادی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام راحل اقدامات خوبی در این راستا انجام دادند، ضمن اینکه در صدا و سیما و رادیو نیز برنامه های خوبی جهت فرهنگ سازی این مهم صورت گرفته است و با توجه به اینکه جامعه از لحاظ اقتصادی و معیشتی در شرایط نامناسبی قرار دارد لذا می طلبد که کمک های مردمی به ایتام و همنوعان افزایش یابد، هرچند در همین راستا تاکنون میلیاردها اقلام میان نیازمندان سراسر کشور توزیع شده است.

 

سلمانی نقش رسانه در فرهنگ سازی را بسیار مهم عنوان کرد و افزود: رسانه ملی، اصحاب رسانه و به ویژه فضای مجازی می توانند در تبلیغ و ترویج کمک های مومنانه نقش مهم و بسزایی داشته باشند، حتی ما می توانیم با پخش کمک های مردمی و اقدامات خیرین در رسانه ملی مردم را بیشتر ترغیب و تشویق این امر خداپسندانه کمک کنیم و نگوییم که ریا می شود،حتی خود ریا هم در این اقدام می تواند نقش مهم در فرهنگ سازی داشته باشد.

 

وی از اصحاب رسانه و خبرگزاری ها خواست تا با انتشار و انعکاس اخبار کمک های مومنانه موسسات خیریه و مردم را در امر فرهنگ سازی و کمک رسانی به نیازمندان کمک کنند.

 

سلمانی تصریح کرد: کلیه فعالیت های تصویری، کلیپ و برنامه های رسانه ای ما در پیچ رسمی روضه مقدس آل یاسین در اینستاگرام وجود دارد و مخاطبان می توانند جهت آشنایی با اقدامات ما از آن استفاده کنند.

 

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمد سلمانی توزیع بسته های حمایتی میان نیازمندان موسسه خیریه فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۰۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور

مراسم تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم با سخنرانی دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان برگزار شد. هدف از برگزاری مراسم تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور و تقدیر از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

 این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند. در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و نهایتا اساتیدی که بیشترین آراء را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر به این مراسم دعوت شدند.

روح الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان در این مراسم گفت: دانشگاه‌های ما از قبل از انقلاب تا کنون همیشه مبدا تحول بوده‌اند. قبل از انقلاب بسیاری از جریان‌ها در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی برای کشور تربیت کردند و بعد از آن مجموعه‌های تحقیقاتی را برای پیشرفت و توسعه کشور پرورش دادند.

او افزود: طی ۲ الی ۳ دهه اخیر ماموریت‌هایی همچون تولید علم در کشور پررنگ شد و اساتید را برای تولید علم تشویق کردیم و کسانی که مقالات علمی زیاد و با کیفیت منتشر می‌کنند مورد تشویق قرار گرفتند. اساتیدی که در حوزه صنعت و حل مسائل کشور مشارکت داشتند نیز تجلیل شدند. دانشگاه کارخانه علم آفرینی، فناوری آفرینی و کارخانه تولید نوآوری بوده و از همه مهم‌تر دانشگاه کارخانه انسان سازی است.

دهقانی ادامه داد: بزرگترین وظیفه دانشگاه که هرگز فراموش نشدنی است پرورش انسان‌ها و شاگردانی بوده که باعث تکثیر ما شوند. در ۵۰ دانشکده برتر سراسر کشور اساتیدی که در همه زمینه‌ها همراه دانشجویان هستند و شاگرد پرور محسوب می‌شوند جایزه شیخ مفید را دریافت می‌کنند.این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطاء شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگردپرور اعطاء شود. 

او بیان کرد: این جایزه دارای ۱۵ بخش است؛ اعتبار مالی مستقیم که سبک اعتبار مستقیم آن ۴۰۰ میلیون تومان در سال، استفاده از امکانات شبکه‌های آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجویان، استفاده از پست‌داک و پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج کشور، استفاده از شرکت در کنفرانس‌ها، استفاده از فرصت بازدید و اردو‌های علمی و خدماتی که در بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری است که این سبد را در اختیار اساتید برتر قرار دهد.

دهقانی اظهار کرد: فرمی در جهت اعطای جایزه به اساتید ارسال خواهد شد و افرادی که در دبیر خانه مشخص شده‌اند طی یک سال آینده همراه اساتید خواهند بود تا خدمات را ارائه دهند. در این فرم‌های اعطاء هزار امتیاز وجود دارد که ۴۰۰ امتیاز از آن قابل تقدیم برای کمک مالی مستقیم است. انتخاب استفاده از هر کدام از آن‌ها بر عهده خود اساتید خواهد بود. این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: امید داریم در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم ۱۰۰ نفر استاد برگزیده این دوره را به ۵۰۰ الی ۷۰۰ نفر تکثیر و تربیت کنیم. بنیاد ملی نخبگان در پایان این دوره به ۱۰ نفر از استادان شاگردپرور یک گرنت معادل یک سال پژوهانه که کار خود را درست انجام دهند تقدیم خواهد کرد. امروز افتخار داریم که در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد