Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «محمدجواد نیکویی ماهانی» روز پنجشنبه در هجدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی آوه که در دفتر امام جمعه برگزار شد، اظهار داشت:‌ طرح تشکیل  قرارگاه جهادی بهداشت و سلامت در شهر آوه با همکاری پایگاه های بسیج، مراکز درمانی، کانون های فرهنگی هنری مساجد و حوزه های علمیه به منظور اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص پیشگیری و قطع زنجیره بیماری کرونا از اقدامات موثر به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای تاثیرگذاری هرچه بیشتر فعالیت های این قرارگاه لازم است همه دستگاههای اجرائی به وظایف و رسالت خود عمل کنند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی آوه گفت: جایگاه شورای فرهنگ عمومی در حدی است که باید به برنامه‌های اولویت‌دار اختصاص یابد و گنجاندن این برنامه ها در جلسات این شورا می‌تواند به اتخاذ تصمیمات مهم و حیاتی به خصوص در شرایط کنونی که جامعه درگیر ویروس کرونا است، منجر شود.

حجت الاسلام نیکویی ماهانی افزود: پیرو فرمایشات و توصیه های مقام معظم رهبری، پیشگیری از کرونا در میان آحاد جامعه از مسائل مهمی است که باید در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

وی از اهالی شهر پنج هزار نفری آوه درخواست کرد که نسبت به استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی کننده و رعایت سایر پروتکل های بهداشتی اهتمام داشته باشند تا به سلامت از این شرایط عبور کنیم.

 بخشدار مرکزی ساوه نیز در این جلسه گفت: شورای فرهنگ عمومی دارای کارکردهای یک قرارگاه فرهنگی استو باید از تمام ظرفیت ها برای اجرائی شدن مصوبات آن استفاده کرد.

  «کیوان گودرزی راد» اظهار داشت: باید ضمن ارزیابی مسائل و تعیین اولویت ها در زمینه های فرهنگ عمومی و جامعه،  برنامه ریزی زیربنایی و بلند مدت برای حل مشکلات این حوزه ها در اولویت شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: آثار و نتایج مصوبات شورای فرهنگ عمومی در سالهای بعد نمایان و قابل درک خواهد بود؛ ‌ از این رو ارائه راهکارهای مناسب و تعامل دستگاههای اجرایی برای رفع مشکلات به ویژه مسائل فرهنگی و آموزشی یک ضرورت است.

در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهر آوه مواردی از قبیل تشکیل قرارگاه جهادی بهداشت و درمان، تهیه مسکن مهر برای جوانان، تعیین محدوده امامزادگان فضل و سلیمان، احداث درمانگاه شبانه روزی و پیشگیری از خشونت و ایجاد نشاط بررسی شد.

شهر آوه با حدود پنج هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب شهر ساوه واقع شده که از کانون های اصلی دامداری و تولید محصولات گلخانه ای استان مرکزی به شمار می آید.  

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی ساوه ویروس کرونا بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی ساوه ویروس کرونا بهداشت و سلامت شورای فرهنگ عمومی ساوه ویروس کرونا بهداشت و سلامت اخبار کنکور شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان از تصویب بیش از ۵۰ مصوبه لازم‌الاجرا در نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان، به‌منظور توسعه و آبادانی شرق این شهرستان خبرداد.

 سیدرضا مرتضوی، شامگاه ششم اردیبهشت‌ماه و در حاشیه جلسه شورای اداری استان، اظهار کرد: سفر شورای اداری استان به شهرستان اصفهان در چند بخش برنامه‌ریزی شد. نخست بازدید از مناطق جنوبی شهرستان، در سفر دوم بازدید از برخی شهرک‌های شهرستان و امروز نیز سفر به شرق شهرستان اصفهان برنامه‌ریزی و اجرا شد.

وی کرد: این سفر از ساعت ۶ صبح امروز با بازدید از مناطق براآن شمالی و جنوبی، قهجاورستان، زیار و سایر شهرها و روستاهای این منطقه آغاز شد.

 مرتضوی افزود: بازدید از پروژه‌های نیمه تمام، نقاط حادثه‌خیز و بررسی چالش‌های حوزه کشاورزی و صنعتی از جمله مواردی بود که در این سفر در دستور کار قرار گرفت.

استاندار اصفهان ادامه داد: دیدار و ملاقات مردمی از دیگر برنامه‌های شورای اداری استان در شرق شهرستان اصفهان بود و بیش از ۸۰ نفر از مردم این منطقه توانستند مسائل و مشکلات خود را با اعضاء شورای اداری استان مطرح کنند.

استاندار اصفهان متذکر شد: نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان نیز بیش از ۶ ساعت به طول انجامید و مسائلی که در سفر مورد بررسی قرار گرفته بود در این نشست مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

 مرتضوی تعداد مصوبات تصویب شده در نشست شورای اداری استان را بیش از ۵۰ مصوبه عنوان کرد و گفت: این مصوبات لازم الاجرا بمنظور رفع چالش‌ها و توسعه شرق شهرستان اصفهان اتخاذ شد.

وی ادامه داد: تلاش شد مصوبات در بخش‌های مختلف با زمانبندی مشخص تصویب شوند تا در موعد مقرر با به ثمر رسیدن مصوبات شاهد رشد و آبادانی این منطقه باشیم.

استاندار اصفهان در خصوص مفاد مصوبات شورای اداری استان، بیان کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز، اصلاح هندسی مسیرها، ایمن سازی و نصب علایم، روکش آسفالت، تعیین تکلیف طرح‌های کشاورزی نیمه‌تمام، تکمیل طرح‌های حوزه ورزش و جوانان، توجه ویژه به مسائل آموزشی و بهداشت و درمان از جمله مفاد مصوبات این نشست بود.

 مرتضوی متذکر شد: مسائل و چالش‌های سایر مناطق شهرستان اصفهان نیز در سفرهای آینده بررسی و در خصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • مصوبات سفر رئیس‌جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • مصوبات سفر رئیس جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • اجرای طرح ایستگاه قانون در استان همدان
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی - ساری
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران