Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی ایزدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : امسال با توجه به قیمت ارز و به برداشت رسیدن زودتر مرکبات به خاطر شرایط مناسب آب و هوایی ، از مهر ماه تاکنون روزانه ۵۰ کانتینر ۲۰ تنی مرکبات از استان صادر می شود که ۲۵ درصد بیشتر از سال گذشته است.

وی میزان صادرات مرکبات در سال گذشته را روزانه ۴۰ کانتینر ۲۰ تنی اعلام کرد و افزود : در مجموع پارسال ۱۵۰ هزار تن مرکبات در بازه زمانی آبان ۹۸ تا اردیبهشت ۹۹ از مازندران صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزدی مهم ترین مقصد صادرات مرکبات مازندران را کشورهای روسیه و عراق معرفی کرد و گفت که این محصولات باغی مازندران به دیگر کشورهای همسایه هم صادر می شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران صادرات بیش از ۲۴۰ هزار تنی مرکبات را برای سال جاری پیش بینی کرد و افزود که در صورت محقق شدن این آمار ، شاهد افزاش ۶۰ درصدی نسبت به سال گذشته خواهیم بود.

وی گردش مالی صادرات این میزان مرکبات را حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد.

ایزدی بیشترین مرکبات صادراتی مازندران را پرتقال تامسون و نارنگی انشو معرفی کرد.

افزایش ۱۰ درصدی تولید 

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران همچنین افزایش بیش از ۱۰ درصدی تولید مرکبات را برای سال جاری در استان پیش بینی کرد و گفت : پیش بینی ما تولید بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول مرکبات است چون شاهد شرایط خوب گل دهی درختان مرکبات به خاطر شرایط خوب آب و  هوایی در سال جاری بودیم.

وی همچنین از ارتقای و بهبود سردخانه ها و سورتینگ های استان در یک سال گذشته خبر داد و افزود : با این اقدامات فنی و به کارگیری دستگاه های پیشرفته بسته بندی مرکبات ، در سال جاری شاهد کاهش ضایعات مرکبات به کمتر از یک درصد خواهیم بود و باغداران نیز از ذخیره سازی میوه برای عرضه در شب عید استقبال بیشتری خواهند داشت.

ایزدی گفت : در حال حاضر ۵۰۰ واحد سورتینگ با ۲۵۰ هزار تن ظرفیت ، ۱۱۹ سردخانه دارای مجوز با ۴۷۳ هزار تن ظرفیت ، ۱۴۸ واحد خدمات انبارداری با ۳۸۱ هزار تن ظرفیت نگهداری میوه در مازندران فعال است.

وی به بهره برداری از پایانه صادراتی روماک گستر جویبار به عنوان یکی از مدرنترین پایانه های صادراتی کشور اشاره کرد و افزود : این پایانه با برخوردای از ظرفیت یکصد هزار تنی ذخیره مرکبات علاوه بر کاهش ضایعات مرکبات نقش بسزایی در بهبود صادرات آن خواهد داشت.

مازندران با دارا بودن ۱/۵ درصد از اراضی کشور و ۲/۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه بیش از هفت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند.

برچسب‌ها نوشهر مرکبات مازندران صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نوشهر مرکبات مازندران صادرات غیر نفتی نوشهر مرکبات مازندران صادرات غیر نفتی اخبار کنکور سال گذشته سال جاری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، گفت: در راستای سیاست‌های اقتصادی دولت سیزدهم، موانع و مشکلات بخش صادرات خراسان رضوی باید تسهیل و برطرف شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تایباد، حسن نوری زاده در سفر تایباد و در کمیته هماهنگی مرز دوغارون، اظهار داشت: ایجاد رضایتمندی در بین سرمایه‌گذاران و فعالان بخش‌های خصوصی و اقتصادی باید در اولویت کاری همه مسئولان به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی در مناطق مرزی استان باشد.

وی، افزود: برای رشد و پویایی اقتصاد هر منطقه باید زیرساخت‌های لازم در آنان نیز تقویت شود که این نیاز به تلاش، هم افزایی و تلاش مضاعف مدیران و نهادهای متولی دارد.

نوری‌زاده تصریح کرد: خراسان رضوی با کشورهای مصرف کننده خود همجوار است  و این موضوع خود یک فرصت طلایی برای شکوفایی بخش صادرات استان به شمار می رود که باید نهایت استفاده از را آن داشته باشیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ساکنان مناطق مرزی باید از فعالیت‌های اقتصادی مرزها در چارچوب قانون بهره‌مند شوند، گفت: خانواده های مناطق مرزی و محروم نقش بسزایی در تامین امنیت پایدار مرزهای کشور دارند، فعالیتهای اقتصادی قانونی باید برای آنان باید پیش بینی شود که این خود رضایتمندی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه استانداردهای لازم و بالا بردن سطح کیفیت محصولات ایرانی باید در دستور کار تولیدکنندگان باشد، افزود: داشتن تناسب بین صادرات و واردات کالا در بین کشورهای همسایه یک اصل مهم است که این خود افزایش سطح تعاملات را به همراه دارد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند