Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد دلبری مدیر گروه عمران و زیرساخت بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی گفت: در دیداری که از کارخانه هبلکس بیرجند به عنوان یکی از واحد‌های زیرمجموعه موسسه عمران و توسعه رضوی انجام شد، بخش‌های مختلف این کارخانه همچون مرکز تحقیق و توسعه (R&D)، فروشگاه تعاونی مصرف، مرکز مطالعات نانو تکنولوژی، مرکز مطالعات کاربردی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. مورد بررسی قرار گرفت.

او ظرفیت کارخانه هبلکس بیرجند را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: این کارخانه با ظرفیت تولید سالیانه ۱۵۰ هزار مترمکعب بتن سبک اتوکلاو شده، در بازار‌های داخلی عرضه می‌شود.

مدیر گروه عمران و زیرساخت بنیاد بهره‌وری موقوفات رضوی ادامه داد: خوشبختانه نقش تحقیق و توسعه و همین طور فعالیت‌های طراحی و مهندسی بسیار پر رنگ بوده که البته تاثیر به سزایی هم در افزایش سرعت تولید کارخانه داشته است.

دلبری بیان کرد: در بررسی‌ها مشخص شد کارخانه مذکور از ابتدای امسال علاوه بر افزایش تولید، اقدامات مهمی را در خصوص افزایش کیفیت محصول، تأمین به موقع مواد اولیه، کاهش توقفات خطوط تولید و ... انجام داده است.

او تصریح کرد: بر اساس نظر‌های کارشناسی شده، هبلکس‌های تولید شده در کارخانه بیرجند از ویژگی‌های متمایزی همچون سبک و مقاوم بودن، عایق حرارتی خوب در برابر سرما و گرما، امکان استفاده در نقاط مختلف ساختمان، حمل و نقل آسان، برش آسان محصول، مقاومت بالا در برابر زلزله و ... برخوردار است.

 مدیر گروه عمران و زیرساخت بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی با اشاره اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای حدود ۴۰۰ نفر توسط کارخانه هبلکس بیرجند تصریح کرد: در حال حاضر این کارخانه زمینه اشتغال ۹۳ نفر به طور مستقیم و اشتغال غیرمستقیم برای ۳۰۰ نفر را فراهم کرده است.   انتهای پیام// ف.غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آستان قدس رضوی کارخانه هبلکس بنیاد بهره وری موقوفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است