Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، پژمان حیدری سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی نیروگاه رامین اهواز گفت: رسالت اصلی ما در نیروگاه رامین، تولید پایدار انرژی برق بوده که حاصل کار تیمی همه بخش‌های نیروگاه است.

او افزود: مجموعه مالی و پشتیبانی نیروگاه نیز همه ظرفیت‌های خود را به منظور تحقق این هدف از یکسو و تامین حقوق و مزایای سرمایه‌های انسانی از سوی دیگر بکار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری گام نخست در معاونت مالی و پشتیبانی را شناسایی فرآیند‌های کاری، تعیین اهداف و اولویت بندی آن‌ها براساس اثربخشی در تولید برق با رویکرد انضباط مالی و مدیریت و کنترل هزینه‌ها و جلوگیری از انحراف بودجه مصوب مطابق برنامه ریزی مالی در ۴ حوزه شامل؛ جاری، تعمیرات اساسی، بهینه سازی و رفع محدودیت دانست.

این مقام مسئول به اقدامات در حوزه ساماندهی بدهی‌های مالیاتی از طریق تعامل مستمر و اثر بخش با هیأت حل اختلاف مالیاتی استان اشاره و تقسیط بدهی مالیاتی سنوات گذشته و بستن پرونده مالیاتی عملکرد سال ۹۳ بعد از گذشت ۶ سال، بخشودگی بیش از ۹۰% از جرائم مالیاتی حقوق سال ۹۶ و قطعی کردن مالیات حقوق سال ۹۶ و قطعی کردن عملکرد مالیات سال ۹۷ در موعد مقرر را از اقدامات این معاونت در این حوزه عنوان کرد.

سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی نیروگاه رامین اهواز همچنین در خصوص تعیین تکلیف وضعیت بدهی‌های سنواتی به سازمان اجتماعی اقداماتی همچون حل مشکل سوابق بیمه‌ای معوقه و ثبت در سوابق پرسنل از سال‌های ۹۵ تاکنون، تقسیط همه بدهی‌های بیمه‌ای تا پایان سال ۱۴۰۰ و تعیین تکلیف همه پرونده‌های راکد بیمه‌ای مربوط به قرارداد‌های سنوات گذشته با کارفرما از مهمترین اقدامات در این حوزه برشمرد.

حیدری با اشاره به تشکیل دفتر حقوقی و بکارگیری وکلای مجرب، آموزش مباحث حقوقی و قراردادی و بازبینی و اصلاح همه فرمت‌های قراردادی را از اقدامات اولیه این بخش عنوان کرد و بیان داشت: ماحصل این اقدام افزایش کیفیت تعهدات پیمانکاران به منظور اجرای قانون و تأمین حقوق و منافع حداکثری نیروگاه از قرارداد‌های پیمانکاری است.

او ادامه داد: با همکاری دفتر حقوقی و اداره قرارداد‌ها تعیین تکلیف همه قرارداد‌های باز نیروگاه از سنوات ۹۲ تا ۹۸ را در دستور قرار دادیم که ماحصل این اقدام، تعین تکلیف ۵۷ قرارداد باز و پیگیری ۳۶ فقره پرونده حقوقی علیه نیروگاه بوده که موجب کاهش ضرر و زیان مالی به شرکت از این ناحیه شده است.

حیدری ضمن تأکید بر استفاده از فن آوری اطلاعات و مکانیزه نمودن فرآیند‌ها، بهره برداری از سامانه‌های الکترونیک مختلف را از جمله اقدامات مهم این معاونت برشمرد و گفت: سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از سامانه‌های مستقر شده است که علاوه بر تسریع در خرید‌ها، موجب شفاف سازی در معاملات، ایجاد شرایط یکسان برای حضور پیمانکاران و تأمین کنندگان و در نهایت کاهش چشمگیر هزینه‌های خرید می‌شود.

او با اشاره به همکاری معاونت مالی و پشتیبانی و گروه فناوری اطلاعات، طراحی و پیاده سازی سیستم فرآیند مدیریت پروژه‌ها و تخصیص اعتبار به پروژه‌های نیروگاه را از دیگر اقدامات در این خصوص برشمرد و افزود: درآمدزایی برای نیروگاه از طریق شرکت در مناقصات با تکیه بر تخصص و دانش فنی نیروی انسانی موجود در شرکت از دیگر اهداف این معاونت محسوب می‌شوند و برنده شدن در مناقصه بهره برداری از نیروگاه افق ماهشهر از جمله موفقیت‌های حاصل شده در این زمینه به شمار می‌رود.

پژمان حیدری با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و شیوع بیماری کرونا و ضمن تقدیر از همراهی و همکاری پرسنل نیروگاه در مدیریت صحیح منابع مالی اظهار امیدواری کرد: آثار اقدامات فوق الذکر و رفع این چالش‌ها باعث بهبود در پرداخت حقوق و مزایای رفاهی و انگیزشی به کارکنان و تسریع تأمین قطعات و تجهیزات، رفع چالش‌ها و نهایتاً تولید پایدار انرژی برق در نیروگاه رامین شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرآیندهای مالی مدیریت هزینه ها برنامه ریزی مالی معاونت مالی و پشتیبانی نیروگاه رامین قرارداد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • غیبت قهرمان جهان و رامین طاهری در اهواز
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • دستگیری سارقان حرفه ای در اهواز
  • مخالفت جدی منچستریونایتد با محدودیت مالی در لیگ برتر
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین