Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کاغذلو روز پنجشنبه در جریان بازدید سرپرست معاونت هماهنگی امور عمران استانداری تهران از پروژه انتقال پساب جنوب تهران به دشت ورامین گفت: ورامین بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد که به دلیل احداث سدهای لتیان و ماملو، بخشی از حق‌آبه کشاورزان این شهرستان حذف و باعث شد تا هم اکنون تنها ۳۸ هزار هکتار این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کمبود منابع آب سطحی در سال‌های گذشته باعث افزایش میزان استحصال آب از منابع زیرزمینی شد که این امر به بروز پدیده فرونشست در دشت ورامین منجر شد، پدیده‌ای که زیرساخت‌ها را از بین برده و امکان کشاورزی را در این اراضی سلب کرده است.
وی تصریح کرد:با اجرای فاز نخست انتقال پساب تصفیه شده جنوب تهران به دشت ورامین، بخشی از این حق‌آبه تأمین شد و به منظور تأمین میزان بیشتری از این حق‌آبه، فاز دوم این طرح با استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن آغاز و هم اکنون در مرحل اجرایی است که تکمیل  آن به سرعت بخشیدن به روند فعالیت نیاز دارد.
کاغذلو افزود: این طرح به طول ۳۶ کیلومتر و با استفاده از لوله هایی به قطر ۳ متر و جنس پلی اتیلن دو جداره در حال اجرا است که با تکمیل آن سالانه ۲۸۳ میلیون متر مکعب از پساب‌های تصفیه خانه جنوب تهران به دشت‌های ورامین، پاکدشت و شهرری منتقل می‌شود.
فرماندار ورامین گفت: با همکاری مستقیم فرمانداری و مسوولان شهرستان پاکدشت، اجرای بخشی از این پروژه از مناطق مسکونی، به حاشیه کمربندی جنوبی پاکدشت منتقل شده که این امر نقش مهمی سرعت بخشیدن به روند این طرح مهم دارد.
عملیات اجرایی فاز دوم طرح ملی – استانی انتقال پساب فاضلاب جنوب تهران به شهرستان‌های جنوب شرق و شهرری از بیستم بهمن ماه سال ۱۳۹۲ آغاز شد .
سامانه خط انتقال پساب تهران به دشت ورامین به طول ۳۶ کیلومتر و با استفاده از لوله پلی اتیلن دو جداره مسلح شده با ورق های فولادی به قطر ۳ متر انجام می شود که این نوع عملیات برای نخستین بار در کشور اجرا می شود.
هزینه اجرای این طرح بر اساس آخرین قیمت دیماه سال ۹۱ و بر اساس مطالعات صورت گرفته بالغ بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده بود که باتوجه به نحوه مناقصه مبنی بر ساخت ، بهره برداری واگذاری ، سرمایه گذار اختیار دارد سامانه پیشنهادی خود را ارائه دهد و دراجرای آن با محدودیت مواجه نیست که این امر بستر لازم برای سرمایه گذار فراهم کرده تا با استفاده از انواع لوله بتواند این طرح را اجرا نماید . 
هزینه سرمایه گذاری بخش خصوصی برای اجرای این پروژه بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
ورامین در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.
 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی حسین کاغذلو تصفیه خانه ورامین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی حسین کاغذلو تصفیه خانه ورامین وزارت جهاد کشاورزی حسین کاغذلو تصفیه خانه ورامین اخبار کنکور جنوب تهران تهران به دشت انتقال پساب دشت ورامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟