Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر پاکستان اعلام کرد که این کشور آماده هرگونه همکاری برای کمک به کاهش خشونت‌ها در افغانستان و هموار کردن مسیر برقراری آتش‌بس میان طرف‌های درگیر است.

به گزارش برنا، به نقل از تلویزیون ملی پاکستان،   «عمران‌خان» در جریان سفر روز پنجشنبه خود به‌ کابل به دیدار  «محمد اشرف غنی» رئیس جمهوری افغانستان رفت و سپس طرفین در نشست مطبوعاتی مشترک حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست وزیر پاکستان با تاکید بر اهمیت پیوندها و روابط این کشور با افغانستان و لزوم تحکیم مناسبات میان مردم، گفت: صلح افغانستان نقطه مشترک مردم و دولت دو کشور است و ما برای این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.

وی با اشاره به نقش تسهیل کننده اسلام‌آباد برای آغاز مذاکرات میان آمریکا و طالبان سپس شروع فرآیند فعلی در دوحه با عنوان مذاکرت بین افغانی، افزود: تشدید خشونت‌ها به رغم ادامه مذاکرات میان گروه‌های افغانی در قطر بسیار نگران کننده است.

عمران‌خان تاکید کرد: پاکستان درصدد تسهیل فرآیند برقراری آتش‌بس در افغانستان است و حاضریم هر کاری را برای کمک به کاهش خشونت‌ها در کشور همسایه انجام دهیم.

وی افزود: صلح پایدار در افغانستان ضامن امنیت و رفاه منطقه است. ما برای رسیدن به این هدف بیش از انتظارات افغانستان همکاری خواهیم‌کرد.

نخست وزیر پاکستان از تشکیل کمیته مشترک با افغانستان با حضور نهادهای امنیتی-اطلاعاتی دو کشور برای شناسایی موانع در مسیر همکاری و انجام اقدامات هماهنگ برای حرکت رو به جلو خبر داد.

رئیس جمهوری افغانستان با قدردانی از همکاری پاکستان و مواضع عمران‌خان برای کمک به پیشبرد فرآیند صلح، گفت: همکاری اسلام‌آباد با ‌کابل برای صلح و ثبات منطقه اجتناب ناپذیر است.

وی با تاکید بر تحکیم همکاری‌های منطقه‌ای دو کشور، اظهار داشت: راهکار جامع سیاسی تنها روش پرداختن به مسائل افغانستان و برقرای صلح در این کشور است.

اشرف غنی افزود: افغانستان خواهان برقراری هرچه سریعتر آتش‌بس در کشور است زیرا این یک گام اساسی برای دستیابی مردم افغانستان به اهداف رشد و توسعه است.  

رئیس جمهوری افغانستان گفت که وی به زودی به دعوت عمران‌خان سفر رسمی دیگری به پاکستان انجام می‌دهد.

براساس این گزارش،  سفر نخست وزیر پاکستان به دعوت رئیس جمهوری افغانستان انجام شد و این اولین بازدید رسمی عمران‌خان از کابل است.

در حاشیه این سفر  «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان و «محمدحنیف اتمر» سرپرست وزارت امور خارجه افغانستان در کابل با حضور اعضای هیات‌های دو کشور مذاکره‌ کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آتش بس در افغانستان رئیس جمهوری افغانستان نخست وزیر پاکستان عمران خان دو کشور آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، دست‌کم ۱.۷ میلیون مهاجر افغان بدون مدرک اقامت در پاکستان زندگی می‌کنند که از اکتبر سال گذشته میلادی هدف اخراج اجباری قرار دارند.

بنا به برخی از گزارش‌ها، پاکستان از اکتبر سال گذشته که اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان را آغاز کرده، حدود ۶۰۰ هزار شهروند افغانستان را با عنوان «اتباع بیگانه و بدون مدرک» به کشورشان بازگردانده است. بنابراین دست‌کم یک میلیون افغان بدون مدرک، خود را در پاکستان پنهان کرده‌اند.

پیش‌تر برخی گزارش‌ها از دستور وزارت کشور پاکستان به همه اداره‌های مرتبط ایالتی، برای شناسایی محل سکونت جمعی مهاجران و پناهجویان افغان و بررسی اینکه آن‌ها دارای چه نوع کارت مهاجرتی هستند، حکایت داشتند.

شماری از مهاجران افغان از آنجا که امیدی به داشتن خانه و سرپناه در افغانستان ندارند، نگران بازگشت به کشورشان هستند.

یک جوان ۱۸ ساله افغان که در پاکستان به دنیا آمده و بزرگ شده است، پس از آنکه پلیس کراچی او را بازداشت و به افغانستان فرستاد، بار دیگر خود را با استفاده از قاچاقچیان انسان به پاکستان رساند.

این جوان که پدر و مادرش نیم قرن پیش به پاکستان گریخته بودند، به آسوشیتدپرس گفت که زندگی‌اش در پاکستان است زیرا «هیچ دوست یا خانواده‌ای» در افغانستان ندارد.

مقام‌های طالبان پس از ورود این جوان افغان که از ۱۵ سالگی به عنوان مکانیک در یک تعمیرگاه خودرو در پاکستان کار می‌کرده است، به او ۳۴ دلار می‌دادند.

این جوان افغان شش هفته پس از ورود به افغانستان، با پرداخت ۷۰ دلار به قاچاقچیان انسان توانست به پاکستان بازگردد.

او در پاکستان برای همان مدارکی که خانواده‌اش دارند، درخواست داده است اما این کشور برای پناهجویان افغان یا فرزندانشان مدارک اداری صادر نمی‌کند.

برخی از گزارش‌ها حکایت از آن دارند که شهروندان افغان ساکن پاکستان از پیش از اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان از این کشور، تحت نظر ادارات محلی بوده‌اند. این گزارش‌ها همچنین به شایعاتی اشاره دارند که از تصمیم پاکستان برای اخراج همه افغان‌ها از جمله افغان‌های دارای مدرک اقامتی در این کشور حکایت دارند. البته پاکستان اعلام کرده است که چنین تصمیمی ندارد.

بنا به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس پاکستان اعدادی را روی خانه‌های محله این جوان افغان ثبت کرده تا نشان دهد چند نفر در آنجا زندگی می‌کنند و چند نفر دارای مدرک اقامت هستند.

در این گزارش آمده است که از زمان آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، بسیاری از افغان‌های ساکن محله این جوان ۱۸ ساله، خانه‌های خود را ترک و برخی هم خود را پنهان کرده‌اند.

برخی از مهاجران افغان که در پاکستان زندگی می‌کنند، کارت‌های شناسایی‌شان در زمان ژنرال ضیاء‌الحق، رئیس جمهور و حکمران نظامی پاکستان صادر شده است.

این گروه از افغان‌ها یا از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند یا در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به نام دیگری اجاره شده است.

پیش‌تر مهاجران افغان برای کسب درآمد یا دریافت خدمات درمانی از محلات زندگی خود به مرکز کراچی سفر می‌کردند، اما پس از اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، آنها دیگر نمی‌توانند به این منطقه سفر کنند زیرا احتمال دستگیری و بازگرداندنشان به افغانستان وجود دارد.

برای این گروه از مهاجران افغان، پرداخت اجاره مسکن و خرید مواد خوراکی سخت‌تر شده است، زیرا آن‌ها شغل‌های خود را رها کرده‌اند.

برخی از شهروندان پاکستان که در محلاتشان مهاجران افغان زندگی می‌کردند نیز از اینکه زندگی روزمره و کسب و کارشان با اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان مختل شده، شکایت دارند و منتقد این طرح هستند.

کد خبر 848184 برچسب‌ها خبر ویژه اتباع خارجی پاکستان افغانستان

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند