Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:25:06 GMT

جایزه «قلم هگمتانه» در دستان ۱۱ نویسنده برتر همدان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۳۴۶۳

جایزه «قلم هگمتانه» در دستان ۱۱ نویسنده برتر همدان

به گزارش ایرنا، هیات داوران جایزه «قلم هگمتانه» پس از ارزیابی و داوری آثار رسیده به دبیرخانه این رویداد در بخش کلیات کتاب «نام جاهای همدان» تالیف میرهاشم میری، در بخش هنر کتاب «تاریخ عکاسی در همدان» تالیف سمیرا سبزی و کتاب «زاستر» اثر هادی نورمحمدی کمال را در بخش ادبیات برگزید و تندیس و مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به پدیدآورندگان اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هیات داوران همچنین در بخش تاریخ و جغرافیا کتاب «شیر دربان اکباتان» کار مشترک خلیل‌الله بیک‌محمدی و رضا رضالو و کتاب «قراگوزلوها و نقش آنان در تاریخ اجتماعی و سیاسی همدان» اثر رضا الوندی و نیز کتاب «باستان‌شناسی پیش از تاریخ دشت همدان» تالیف بهزاد بلمکی را به عنوان برترین کتابهای سال استان همدان برگزید و تندیس و جایزه نقدی این رویداد را به آنها تقدیم کرد.

هیات داوران چند اثر را هم شایسته تقدیر دانست و در بخش ادبیات داستانی از رضا سلیمی مولف کتاب «دلفین‌های دریاچه ارومیه و ۱۷ داستان کوتاه طنز دیگر»، در بخش ادبیات شعر معاصر از محمدتقی جعفری‌تفضل خالق کتاب «این‌جا همه غریبه‌اند» و همچنین از مجید اقبالی مولف کتاب «چای تلخ ‌پهلو» و در بخش دفاع مقدس از حمید حسام نویسنده کتاب «هفتاد و دومین غواص» و از زینب شعبانی مولف کتاب «چشمان رهبر» با اهدای لوح سپاس و هفتصد هزار تومان جایزه قدردانی کرد.

جلوه‌گری فرهنگ و هنر همدان در قاب مجازی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان روز پنجشنبه در آیین اهدای جوایز این رویداد ادبی اظهار داشت: فرهنگ و هنر به عنوان زیرساخت جامعه هرگز تعطیل نمی شود و در شرایط کنونی به دلیل محدودیت‌های کرونایی بیشتر برنامه‌ها از طریق فضای مجازی اجرا می‌شود.

احمدرضا احسانی با تاکید بر اینکه شرایط کرونا دشواری های بسیاری ایجاد کرده گفت: به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌ها آیین تجلیل از برگزیدگان جایزه «قلم هگمتانه» به این شیوه پوشش داده شد.

او با تاکید بر جایگاه کتاب به عنوان یک کالای فرهنگی، خاطرنشان کرد: ابزارهای جدیدی که در این سال ها ارائه شده، نتوانسته به عنوان جایگزینی برای کتاب معرفی شود و کتاب همچنان در کنار آموزش و آگاهی‌رسانی، تأثیر قابل توجهی در اصلاح رفتارهای اجتماعی دارد.

احسانی از کتاب به عنوان یکی از شاخص‌های مهم توسعه فرهنگی و کالاهای اساسی یاد کرد و افزود: هر اندازه که مراکز فرهنگی در جامعه‌ای وجود داشته باشد، به همان میزان در حوزه اندیشه ورزی و خردورزی جامعه سالم تری برای زندگی داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان کتاب را یک کالای فرهنگی ضروری دانست و گفت: وقتی از کالای اساسی صحبت می‌کنیم یعنی دسترسی افراد باید به آن بیشتر از سایر موارد باشد.

سه کتاب دفاع مقدس رونمایی شد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان نیز در این آیین گفت: تفکر بزرگ می‌تواند انسان های بزرگی خلق کند و کتاب مناسب ترین ابزار برای این جریان اصیل بشری است.

سردار مهدی ظفری با اشاره به اینکه در جهان امروز مخاطب شناسی و درک درست از نیازها جزو ضروریات است یادآوری کرد: امروز قلم هر نویسنده و روایت هر روایتگر باید رویکرد جهانی داشته تا بتواند سهمی در ایجاد تحول داشته باشد.

در ادامه این آیین سه کتاب حوزه دفاع مقدس با عنوان «ایستاده در مجنون» تالیف جمشید طالبی و ربابه جعفری، «سپهر آفتاب» به اهتمام علیرضا زنگنه و جعفر دزفولیان و « حاج جلال» تألیف لیلا نظری‌گیلان‌ده رونمایی شد.

برچسب‌ها همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نویسنده کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نویسنده کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی همدان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نویسنده کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی اخبار کنکور دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت

به گزارش همشهری آنلاین، این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز زاده‌ ۱۶ فروردین ۱۳۴۰ در بم، بود که در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و بر اساس هفته‌نامه محلی بم روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیار خود درگذشت. او دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران بود و از دهه شصت فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه اطلاعات آغاز کرد و از دهه هفتاد نیز به طور جدی‌تر وارد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ مردم شد.

تالیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او بود. از رمان‌های معروف او می‌توان به «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» را در پرونده کاری خود دارد.

رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده سی سال رمان طنز ایران شد.

کد خبر 849579 منبع: ایسنا برچسب‌ها ادبیات خبر مهم کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده