Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:42:38 GMT

نخستین دروگر چرخ زنجیری کشور در شوشتر رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۳۸۸۱

نخستین دروگر چرخ زنجیری کشور در شوشتر رونمایی شد

به گزارش ایرنا زعیم حوزه های علمیه خوزستان در آیین رونمایی از این دروگر ملی گفت: در شرایط فعلی اقتصاد کشور تنها راه برون رفت از مشکلات توجه به اقتصاد مقاومتی است .

آیت ا... سید محمدعلی موسوی جزایری افزود: ساخت دروگر بومی آن هم در شرایط تحریم ، اقدام خوبی است که متخصصان این شرکت در کنار کار تولید نیشکر انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این ابتکار لبیکی به شعار سال و فرمایشات رهبر معظم انقلاب است که در شرکت کشت و صنعت نیشکر امام خمینی(ره) به شکل عملی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان نیز در این آیین گفت: برداشت سبز نیشکر در شرکت‌های هفتگانه توسعه نییشکر سالیانه در حال توسعه است و امسال با توجه به به روز کردن مکانیزاسیون برداشت محصول، نسبت به پارسال پنج درصد افزایش داشته است.

عبد علی ناصری افزود: کارشناسان و متخصصان شرکت های تابعه توسعه نیشکر در کنار افزایش دوبرابری تولید محصول در راستای به روز رسانی ماشین آلات نیز اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: هر چند تحریم ها باعث شد تا نتوانیم از خارج از کشور ماشین آلات پیشرفته وارد کنیم اما توانستیم این تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و با تکیه بر دانش بومی ساخت دروگر چرخ لاستیکی و زنجیری را در داخل این شرکت انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت امام خمینی (ره) نیز در این آیین گفت:این دروگر تنها با هزینه خرید ۱۰ درصد محصول مشابه خارجی در کشت و صنعت امام خمینی (ره) ساخته شده است.

محمدرضا عصاره نژاد افزود: کارکرد این دروگر بیشتر در شرایط مرطوب بودن زمین است و باعث می‌شود برداشت نیشکر در روزهای بارانی نیز متوقف نشود.

وی ادامه داد: پارسال نیز متخصصان و کارشناسان این شرکت نخستین دروگر چرخ لاستیکی کشور را در این شرکت ساختند.

شرکت کشت و صنعت نیشکر امام خمینی(ره) از جمله واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بوده که در ۳۰ کیلومتری جنوب شوشتر واقع در بخش شعیبیه این شهرستان است.

برچسب‌ها مكانيزاسيون توسعه ایران شوشتر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مكانيزاسيون توسعه ایران شوشتر مكانيزاسيون توسعه ایران شوشتر اخبار کنکور امام خمینی کشت و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۳۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟