Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، جعفر طولابی امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا در این شهرستان، اظهار کرد: به دنبال تصویب طرح جامع محدودیت‌های مقابله با بیماری کرونا از طریق ستاد ملی و ابلاغ به همه شهرستان‌ها، امروز جلسه‌ قرارگاه عملیاتی در فرمانداری خرم‌آباد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز و در راستای مصوبات طرح جامع، تصمیماتی گرفته شد که از جمله مهمترین آن‌ها، تعطیلی تمامی اصناف مشمول گروه‌های 2 و 3 و 4 است.

فرماندار خرم‌آباد با بیان اینکه اصناف گروه‌های 2 و 3 و 4 شهرستان از ابتدای آذرماه به مدت 2 هفته تعطیل هستند، گفت: مقدمات کار فراهم و اطلاع‌رسانی‌های لازم به کسبه انجام شده است.

طولابی بیان داشت: از طریق دستگاه‌های متولی، اکیپ‌های نظارتی پیش‌بینی شده که از ابتدای آذر در سطح بازار حضور پیدا خواهند کرد و بر اساس مصوبه همه صنوف به جز گروه یک مابقی بایستی تعطیل شوند.

وی از تعطیلی همه مراکز آموزشی خبر و ادامه داد: مدارس و مراکز دانشگاهی و موسسات آموزش عالی، اماکن آموزشی بخش خصوصی و حوزه های علمیه همگی به مدت 2 هفته تعطیل هستند.

فرماندار خرم‌آباد با تأکید بر عدم برگزاری هرگونه مراسم‌های مذهبی، اجتماعی و فرهنگی، افزود: هرگونه فعالیت‌ در مساجد، مصلی‌ها، حسینیه‌ها و هیئات مذهبی طی مدت یاد شده ممنوع است.

طولابی با اشاره به اعمال محدودیت در ترددهای وسائط نقلیه شخصی، افزود: ورود خودروهای با پلاک غیربومی به خرم‌آباد ممنوع است و در صورت تخلف مبلغ یک میلیون تومان طی هر 24 ساعت یکبار جریمه خواهند شد.

وی ادامه داد: در 4 محور ورودی به شهر خرم‌آباد اکیپ‌های فیزیکی پلیس راه، نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی مستقر شده‌اند و ترددها را به صورت 24 ساعته کنترل می‌کنند.

فرماندار خرم‌آباد همچنین به اعمال محدودیت تردد شبانه در این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی، از ساعت 21 تا 4 صبح این محدودیت برقرار است و خودروهای شخصی حق تردد در این بازه زمانی را ندارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا محدودیت محدودیت های کرونایی طرح جامع خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران نمونه شهرستان خلیل آباد
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • تجمع مردم خرم آباد در حمایت از اجرای طرح نور
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب در سیل زیرکوه