Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، از اصلاح و بهینه سازی ۲۱۱ کیلومترشبکه فشار متوسط در استان فارس همزمان با مانور سراسری تعمیرات شبکه های فرسوده توزیع نیروی برق خبر داد.

احمدرضا خسروی پنجشنبه ۲۹ آبان در جمع خبرنگاران گفت: مانورسراسری تعمیرات شبکه های فرسوده توزیع نیروی برق در ۲۶ مدیریت تابعه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس روز ۲۹ آبان با رعایت کلیه موارد ایمنی و پروتکل های بهداشتی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی، مهمترین اهداف برگزاری این مانور را افزایش قابلیت اطمینان وتاب آوری شبکه، کاهش خاموشی وانرژی توزیع نشده، استفاده هدفمند از اعتبارات بهره برداری، ارتقای سطح آمادگی کارکنان به منظور مقابله با بحران ها اعلام و اضافه کرد: افزایش ایمنی و کاهش خسارات غیرمستقیم حوادث ناشی از کار، هم افزایی و تقویت ظرفیت های بالقوه درون و برون سازمانی، ارزیابی عملیاتی بهره برداری، آراستگی ظاهری شبکه و مبلمان شهر، افزایش رضایتمندی مشترکین و شهروندان از دیگر اهداف این مانور بوده است.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز در تشریح این مانور گفت: طی برگزاری این مانور سراسری در شهرستان‌های ذکر شده استان فارس، بالغ بر ۱۶۸ گروه عملیاتی و۳۸۶ نفر نیروی اجرایی و فنی مشارکت داشتند.

حمیدرضا جلایر افزود: دراین مانور، تعمیرات ۳۸ فیدر و اصلاح و بهینه سازی ۲۱۱ کیلومترشبکه فشارمتوسط وهرس ۱۱۱۵ اصله درخت انجام شد.

او با بیان اینکه ۱۶۸ گروه عملیاتی، ۳۳۶ سیمبان راننده و ۵۰ نفر کارشناس ناظر حضور داشته و از ۱۹۴ خودرو عملیاتی نیز استفاده شده است، خاطرنشان کرد: ۸۶۲ مورد ایمن سازی پایه روشنایی معابرعمومی و تعمیرات ۶۷۳ دستگاه چراغ روشنایی معابر نیز از دیگر مواردی بودند که درجریان این مانور گسترده انجام شد.

جلایر، ضمن با کیفیت بالا و مطلوب  خواندن نحوه برگزاری این مانور در مدیریت های تابعه شرکت توزیع نیرو ی برق استان فارس، اضافه کرد: ازآنجا که انرژی برق از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد، لازم است تا مدیریت ها همواره در جهت پیشگیری از حوادث احتمالی و خدمات‌رسانی سریع و مطلوب به مشترکان از آمادگی کامل برخوردار باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی توزیع نیروی برق فارس تعمیرات جهادی توزیع نیروی برق برق استان فارس شرکت توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • اجرای بیش از ۱۱۵۸ کیلومتر شبکه گاز در فارس
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها