Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، یک دختر ۱۱ ماهه پس از ابتلا به سندرم مرتبط با کووید ۱۹ به یک بیماری قلبی مادام العمر مبتلا شد.

«لیا گودوین» برای نخستین بار در ماه آوریل گذشته هنگامی که در پنج ماهگی با درجه حرارت بالا و لکه های پوستی به بیمارستان منتقل شد، مبتلا به سندرم التهابی چند سیستمی در کودکان (PMIS)، مشابه بیماری کاوازاکی تشخیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هانا»، مادر این کودک در ابتدا فکر می‌کرد که این یک واکنش آلرژیک است، اما اورژانس از این مادر از جنوب ولز خواست دخترش را به بیمارستان «رویال جوینت» در نیوپورت منتقل کند. لیا مشکوک به سپسیس یا مننژیت تشخیص داده شد و به طور مستقیم تحت درمان آنتی بیوتیک قرار گرفت.

وضعیت لیا به سرعت رو به وخامت گذاشت و پیش از انتقال به بیمارستان کاردیف به یک واحد پیگیری بالاتر منتقل شد.

سرانجام مشخص شد که این کودک به سندرم التهابی مرتبط با کووید ۱۹ مبتلا شده که یک عارضه جانبی ویروس در کودکان است.

این بیماری به عنوان سندرم التهابی چند سیستمی کودکان شناخته شده است که به طور موقت مرتبط با کووید ۱۹ است. لیا دچار تورم غیرطبیعی دیواره شریان قلب شده که می‌تواند در آینده باعث حمله قلبی یا بیماری قلبی شود.

کودک با یک بیماری آنوریسم چندگانه در قلب خود مواجه شده که ناشی از سندرم التهابی سیستمیک مختلف در کودکان به طور موقت و متبط با کووید ۱۹ است که لیا پس از آلوده شدن به ویروس کرونا دچار آن شد.

لیا چهار هفته در بیمارستان بستری بود، اما اکنون پس از شش ماه حال او خوب شده است. هانا اظهار داشت که لیا قل دیگری به نام تیا داشته و این دوقلو‌ها از بدو تولد سالم بودند. با این حال، در طول مدت حضور لیا در بیمارستان در ماه‌های آوریل و مه، مشخص شد که لیا آنوریسم‌های متعددی در قلب خود دارد.

آنوریسم برآمدگی غیرطبیعی دیواره شریان قلب است که می‌تواند باعث حمله قلبی یا بیماری قلبی شود. به دلیل بیماری‌های قلبی موجود در خانواده، تیا و لیا هر دو مورد معاینه قرار گرفتند و متوجه شدند که تیا در قلبش سوراخ دارد، اما لیا سالم به نظر می‌رسد؛ بنابراین، پزشکان می‌توانند آنوریسم در قلب را به عنوان یکی از نتایج سندرم التهابی چند سیستمه در کودکان که به طور موقت با کووید ۱۹ مرتبط است، معرفی کنند.

هانا گفت: لیا به دلیل آنوریسم قلب تا آخر عمر به رقیق کننده‌های خون نیاز خواهد داشت تا اطمینان حاصل شود که خون او لخته نمی‌شود.

او افزود: به نظر می‌رسد که وضعیت لیا اکنون پایدار است. تنها عامل خطر هر استرسی است که ممکن است قلب او را تحت فشار قرار دهد.

هانا گفت که لیا ممکن است در آینده نیاز به مداخله جراحی داشته باشد که می‌تواند شامل پیوند قلب باشد، اما امیدوار است که نیازی به این کار نباشد.

لیا اکنون از کلاه ایمنی استفاده می‌کند تا از او در برابر هرگونه سقوط و افتادگی که می‌تواند منجر به واکنش استرس زا در قلب او شود، محافظت کند. یکی از معما‌های مطرح در خانواده لیا این است که او اصلا چگونه کرونا مبتلا شد.

بیشتر بخوانید

سندرومی زنانه و شایع با علائمی عجیب ناگفته‌های بیمار کرونایی از لحظات عذاب‌آوری که تجربه کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس علائم کرونا سندرم التهابی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: کدام محورهای کشور بارانی خواهد بود؟

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود.

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، سروصدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229847 برچسب‌ها ترافیک راه ها

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد