Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله خجسته پور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعمال محدودیت‌های جدید از یکم آذرماه سال‌جاری اظهار داشت: بر اساس این طرح از شنبه تردد خودروهای غیربومی به شهرهای قرمز و نارنجی استان سمنان ممنوع است.

وی با تأکید بر اینکه این طرح در استان سمنان بومی‌سازی شده و تمام خودروها با پلاک ۸۶ و ۹۶ در شهرهای این استان مجاز به تردد هستند، تصریح کرد: افراد مهاجر یا شهروندانی که دارای خودرو با پلاک غیربومی هستند باید در طول اجرای این طرح از وسایل نقلیه عمومی برای تردد استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بیان کرد: ستاد مقابله با کرونا به‌وسیله نیروی انتظامی و پلیس راهنمایی و رانندگی استان با متخلفان برخورد خواهد کرد، افزود: جریمه رانندگان متخلف ۵۰۰ هزار تا یک‌میلیون تومان است.

خجسته پور در ادامه با اشاره به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر عدم اعمال محدودیت ساعت کاری در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین جاده‌ای بیان کرد: با توجه به تردد خودروهای سنگین از سایر شهرهای کشور و ضرورت دریافت معاینه فنی، اعمال محدودیت ساعت کاری در این حوزه بررسی و اعلام می‌شود.

وی بابیان اینکه دستگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات ضروری، خدمات شهری، آب، گاز و برق، بانک و پست، مدیریت شهری و … در شرایط زرد باید با تمام قوا در محل خدمتی حاضر باشند، افزود: در شرایط نارنجی و قرمز که اکنون استان سمنان با آن درگیر است این ادارات و نهادها حداکثر تا ۳۰ درصد کارکنان خود را با نظر مقام عالی آن دستگاه می‌تواند به دورکاری بفرستد.

معاون استاندار سمنان بابیان اینکه دستگاه‌های غیرضروری شامل نهادهایی که خدمات آن‌ها فوریتی پیدا نمی‌کنند در شرایط قرمز و نارنجی که استان درگیر آن است می‌توانند تا ۵۰ درصد نیروهای خود را به دورکاری بفرستد، گفت: این دستگاه‌ها شامل اداراتی هستند که عدم ارائه موقت خدمات آن‌ها تأثیر جدی در زندگی عموم شهروندان نداشته است.

کد خبر 5075632

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سمنان ویروس کرونا محدودیت های کرونایی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا هفته بسیج محدودیت های کرونایی کرمانشاه آمار کرونا گرگان شهرکرد شهرستان کرج بوشهر ستاد ملی مقابله با کرونا کتاب و کتابخوانی بارش باران استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۶۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی