Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@11:58:25 GMT

دیربستری کردن،از عوامل مرگ بیماران

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۷۳۴۴

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایلام با استفاده از ظرفیت بهداشتی و درمانی جمعیت هلال احمر اقدام به بر پایی یک نقاهتگاه برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در یکی از سالن‌های ورزشی این استان کرده است که می تواند الگویی کارآمد برای سایر استان ها و مراکز علوم پزشکی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر قاسم جان بابایی گفت: با افزایش مراجعان سرپایی به بیمارستان‌ها و به خاطر محدویت زیرساخت ها ظرفیت پذیرش بیماران محدود شده است و در شرایط فعلی کرونا یکی از عوامل مرگ و میر دیر بستری کردن بیماران است.

وی با بیان این که ممکن است در بیمارستان ها تخت به اندازه کافی موجود نباشد و یا امکان بستری وجود نداشته باشد افزود: هر چقدر در میزان بستری تاخیر وجود داشته باشد آمار مرگ و میر هم بالا می رود در حالیکه هدف ما کاهش مرگ و میر بیماران است و به همان میزانی که بتوانیم بیماران مبتلا به کرونا را بستری کنیم بطور یقین می توانیم تعداد فوتی ها را کاهش دهیم.

جان بابایی با تاکید به این که باید از نقاهتگاه ها در سالن‌های ورزشی و سوله‌ها برای پذیرش و بستری بیماران مبتلا  کووید ۱۹ استفاده کنیم به طوری که یک بخش بیمارستانی طراحی شود گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایلام با همکاری جمعیت هلال احمر اقدام به بر پایی یک نقاهتگاه برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در یکی از سالن های ورزشی این استان کرده است که می تواند الگویی موفق و کارآمد برای سایر استان ها و مراکز علوم پزشکی باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نقاهتگاه استان ایلام با همکاری جمعیت هلال احمر به ۴۰ تخت بستری و وسایل و تجهیزات بیمارستانی با رعایت حریم بیماران مجهز شده است گفت: به نظر من این نقاهتگاه مخصوص بیمران مبتلا به کرونا خیلی بهتر و موفق تر از نقاهتگاه هایی است که با تعدد تخت ها و در فضایی کوچک راه اندازی شده که متاسفنه مورد استقبال هم قرار نگرفته است.

جان بابایی گفت: ما اگر تجربه دانشگاه علوم پزشکی ایلام و جمعیت هلال احمر در ایجاد نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا را بکار ببریم، می توانیم شرایط مناسبی برای پذیرش بیماران بوجود آوریم البته این کار باید با همکاری شهرداری و یا سایر سازمان ها انجام شود و نقاهتگاه هایی به صورت غرفه هایی جدا و استفاده از چادر برای حفظ حریم بر پا کرد.  

وی اظهار کرد: در این نقاهتگاه ها که پزشکان و پرستاران مستقر هستند و خدمات مورد نیاز درمانی را به بیماران ارایه می دهند ، به عنوان مراکز خارج بیمارستانی هستند، در واقع به عنوان یک بخش بیمارستانی محسوب می شود و همه فرایند خدمات درمانی برای بیماران مثل تشکیل پرونده در آن انجام می شود.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارانی به این نقاهتگاه ها آورده می شوند بد حال نیستند، کسانی که میزان اکسیژن خون شان بین ۹۰ تا ۹۳ باشد و یا زمانی که تخت بیمارستانی برای بستری در دسترس نباشد در این نقاهتگاه ها بستری می شوند.  

وی افزود: این بیماران از مراکز ۱۶ ساعته بهداشت،کلینیک های تنفسی که در مجاورت بیمارستان ها قرار دارند و همچنین از اورژانس بیمارستان ها که شرایط حاد ندارند اما ممکن است در منزل دچار شرایط حاد شوند اما بهتر است که بستری شوند در این نقاهتگاهها به عنوان یک واحد بستری خارج بیمارستانی بستری می شوند. معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اقداماتی که در دانشگاه های علوم پزشکی برای مقابله با کرونا انجام شده با استفاده از ظرفیت خدمات بهداشتی و درمانی جمعیت هلال احمر و بسیج بوده است و من از همکارانم خواهش می کنم اگر زیر ساخت دانشگاههایی که پاسخگوی نیاز فعلی نیست و شرایط پذیرش بیمار را ندارند از این طرح برای برپایی نقاهتگاه ها در سوله ها و مراکز ورزشی استفاده کنند. این نقاهتگاه ها باید یک بیمارستان معین داشته باشند و پزشکان متخصص و عمومی که مقیم و یا آنکال هستند مکلف هستند مسولیت این مراکز را بر عهده بگیرند.

وی یادآوری کرد: در این نقاهتگاه ها صبح ها پزشکان موظف هستند بیماران را ویزیت کنند و شب ها نیز در صورت امکان پزشک و یا پرستاران با تجربه خدمات درمانی ارایه دهند و  در صورت بد حال شدن بیماران آنها را به بیمارستان منتقل کنند.

معاون بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر نیز گفت: بیمارستان صحرایی که یک بخش بیمارستانی بشمار می رود با رعایت تمام استاندارد ها در کمترین زمان ممکن در ۷۲ ساعت برای کمک به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ توسط هلال احمر در ایلام بر پا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ فرید مرادیان تاکید کرد: این بیمارستان صحرایی از تمام شاخص های یک بخش کامل بزرگ بیمارستانی برخوردار است که مسولان وزارت بهداشت نیز فرایند هایی در مورد ویزیت بیماران، اتصال بیماران به سیستم HIS و نحوه ارایه خدمات که در پیش بردن کارها خوب و کمک کننده است و از سوی دیگر می تواند یک کار علمی و آموزشی و حتی یک مانور بهداشت و درمان اضطراری برای هلال احمر است که می تواند الگوی بزرگی باشد.
برچسب ها: دیر بستری کردن ، مرگ و میر ، بیماران ، کرونایی ها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مرگ و میر بیماران کرونایی ها معاون درمان وزارت بهداشت بیماران مبتلا به کرونا درمان و آموزش پزشکی نقاهتگاه ها جمعیت هلال احمر پذیرش بیماران بیمارستان ها برای پذیرش علوم پزشکی مرگ و میر یک بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در جریان سیل اخیر به ۵۱۱ نفر امدادرسانی شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمود اکبری معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ۵۱۱ نفر در سیل اخیر که بیشتر نقاط استان را متاثر کرد، توسط نیرو‌های امدادی جمعیت هلال احمر امدادرسانی شدند.

وی افزود: عملیات ویژه سیلاب نیرو‌های هلال احمر از پنجم تا هشتم اردیبهشت در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان ادامه یافت و امدادگران همچنان در آماده باش کامل هستند.

وی عنوان کرد: طبس، بشرویه، سرایان، سربیشه، زیرکوه، نهبندان، بیرجند و خوسف از جمله شهرستان‌های درگیر سیل و آبگرفتگی بودند که ۱۵۹ خانوار امدادرسانی شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اسکان اضطراری ۱۴۴ نفر در اماکن عمومی از جمله مدارس، مساجد و حسینیه‌ها گفت: ۵۸ نفر هم به مکان امن منتقل شدند.

وی از رهاسازی ۴۷ نفر در ۱۲ خودرو گرفتار سیلاب خبر داد و افزود: ۴۳ تیم عملیاتی در قالب ۱۳۴ امدادگر در این مدت به افراد گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند.

اکبری عنوان کرد: ۱۲ دستگاه موتور پمپ، ۹ دستگاه لجن کش، هشت دستگاه کف کش و ۳۲ دستگاه تخلیه آب منازل مسکونی نیز در این امدادرسانی‌ها به کارگیری شده است.

وی با اشاره به سیل چهارشنبه شب در شهرستان زیرکوه گفت: روستای نوده زیرکوه به دلیل شکسته شدن بند خاکی روستا توسط نیرو‌های جمعیت هلال احمر تخلیه و مردم به مکان امن منتقل شدند.

فعالیت سامانه بارشی اخیر از عصر سه شنبه چهارم اردیبهشت در خراسان جنوبی آغاز شد و از روز بعد در اغلب مناطق استان شدت گرفت به طوری که شامگاه چهارشنبه شهرستان‌های زیرکوه، بشرویه، سرایان و طبس درگیر سیلاب شدند و در زیرکوه شکسته شدن ۲ بند خاکی را در پی داشت.

بارش‌های رگباری و سیل آسا در خراسان جنوبی تا اواخر وقت دیروز (جمعه) از جمله مرکز استان ادامه یافت و سبب جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی و خسارات مالی شد، اما تاکنون خسارت جانی ناشی از سیل اخیر در این استان گزارش نشده است.

اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی درباره ادامه فعالیت توده هوای ناپایدار جوی تا امروز هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

دیگر خبرها

  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • نجات کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه
  • واژگونی خودرو در جاده اراک به ازنا یک کشته بر جای گذاشت