Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- روند حرکت بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه دوباره صعودی شده است، اتفاقی که یک تحلیلگر بازار سرمایه دلیل آن را عوامل مختلفی از جمله بازگشت اعتماد به بازار سرمایه میداند و بر این باور است شاخص کل بورس به کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد باز میگردد.

بهزاد صمدی  با اشاره به وضعیت بازار سرمایه در ماه‌های گذشته اظهار کرد: اندیکاتور RSI تا محدوده ۲۲ ریزش داشت و زمانی که اندیکاتور به این محدوده می‌رسد باید منتظر یک واکنش به این ریزش و پس از آن شاهد برگشت آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا در هفته گذشته شاهد رشد در بازار بودیم.

وی با بیان این که ارزش معاملات خرد بازار در هفته گذشته به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان رسید گفت: این اتفاق در آبان ماه بی سابقه بود.

این تحلیل گر بازار سرمایه در ادامه با اشاره به قیمت‌های جهانی توضیح داد: زمانی که بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد انتظار می‌رفت قیمت‌های جهانی ریزش داشته باشد اما این قیمت‌ها صعودی ماند. برای مثال قیمت پی وی سی به ۱۱۰ دلار و قیمت متانول به ۲۴۰ دلار رسید. همه این عوامل می‌تواند بازار را تحت تاثیر قرار دهد.

صمدی با تاکید بر این که جو روانی مثبت به بازار سرمایه برگشته است گفت: رئیس کل بانک مرکزی دلیل اصلی این بازگشت بود. زیرا نرخ صعود بین بانکی را کاهش دادند. همچنین وزیر اقتصاد صحبت‌هایی در راستای حمایت از بازار سرمایه مطرح کرد. بنابراین اعتماد از دست رفته مردم برگشته و اتفاقات بنیادی هم به نفع بازار است.

وی با اشاره به بازگشایی برخی نمادها گفت: برخی نمادهای منفی باز شدند اما منفی بودن آنها فقط ۵ دقیقه طول کشید. برای مثال یکی از نگرانی بازار منفی باز شدن شستا بود. شستا هم با منفی ۱۸ درصد باز شد اما فقط ۵ دقیقه طول کشید تا مثبت شود

این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه با تاکید بر این که رشد بازار شارپی نخواهد بود گفت: احتمال شاخص در محدوده یک میلیون و ۳۸۰ هزار واحد تا یک میلیون و ۴۴۰ هزار واحد رشد کرده و بعد اصلاح جزئی داشته باشد اما به طور کلی شاخص در ماه‌های آینده وارد کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد خواهد شد که عرضه و تقاضا مشخص می‌کند این اتفاق چه زمانی خواهد افتاد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر هفته آینده گزارش تولید و فروش شرکت‌ها منتشر می‌شود که تحرک خوبی در بازار ایجاد خواهد کرد. سودهای محقق شده ۹ ماه شرکت‌ها خوب است و همین موضوع عامل دیگری است که شاخص به حرکت صعودی خود ادامه دهد.

 

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه یک میلیون هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳