Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:26:09 GMT

افزایش قیمت گوشت مرغ به دلیل کاهش جوجه‌ریزی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۷۸۲۰

افزایش قیمت گوشت مرغ به دلیل کاهش جوجه‌ریزی

«محمدعلی کمالی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون در اکثر استان‌های کشور با کمبود عرضه مرغ زنده روبرو هستیم که همین امر در افزایش نرخ تاثیر داشته است.

 مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اظهارداشت: امروز قیمت مرغ زنده به طور میانگین بین ۱۸ هزار تا ۲۰ هزار تومان اعلام می‌شود که در برخی استان‌ها بیش از این نیز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی تصریح کرد: میزان جوجه ریزی ۱.۵ ماه گذشته ۹۵ میلیون قطعه بود که به حد نصاب نرسید،  در حالی که حداقل باید ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شد.

نهاده همچنان با تاخیر به دست مرغداران می‌رسد

 مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: با توجه به تمهیدات دولت برای توزیع نهاده های دام و طیور، تولیدکنندگان همچنان از وضعیت تامین نهاده ها رضایت ندارند، زیرا با تاخیر به دستشان می رسد.

وی اظهار داشت: یعنی تولیدکننده از روز جوجه ریزی تا کشتار ۴۰ روز زمان دارد تا نهاده مورد نیاز تولید را تامین کند، اگر در ابتدای تولید، حواله نهاده از سامانه بازارگاه صادر شود تا زمانی که بدست تولیدکننده برسد حداقل بین ۲۰ روز تا یک ماه زمان می برد بنابراین مرغداران ناچارند به بازار آزاد مراجعه کنند.  

مرغ ها ۶۰۰ گرم کمتر از وزن معمول کشتار می شوند

کمالی با بیان اینکه توزیع نهاده ها عادلانه نیست، گفت: نهاده با قیمت مصوب به اندازه کافی بدست مرغداران نمی رسد، بنابراین با مشکل کاهش وزن مرغ کشتار روبرو هستیم به طوری که اکنون به طور متوسط هر مرغ ۶۰۰ گرم کمتر از وزن معمولی از سالن های پرورش به کشتارگاه ها می رود.

 مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: این موضوع تقریبا در همه استان ها مشاهده می شود.

 وی تصریح کرد: امیدواریم باتامین به موقع نهاده ها با نرخ مصوب، برای ماه آینده جوجه ریزی مناسبی انجام شود و قیمت ها روند متعادلی را به خود بگیرد.

به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در عمده فروشی ها نزدیک ۲۶ هزار تومان و در بازار مصرف حدود ۲۸ هزار تومان بوده است.

این درحالیست که طبق مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۴ هزارو ۴۰۰ تومان و قیمت هر کیلو گوشت مرغ برای مصرف کننده ۲۰ هزار ۴۰۰ تومان تعیین شد درحالی که نرخ همین محصول در تیرماه امسال برای مرغ زنده ۱۰ هزارو ۵۰۰ تومان و گوشت مرغ ۱۵ هزارتومان تعیین شده بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور کانون سراسری مرغداران گوشتی ایران گوشت مرغ کاظم خاوازی مرغداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ کاظم خاوازی مرغداری وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ کاظم خاوازی مرغداری اخبار کنکور سراسری مرغداران گوشتی جوجه ریزی گوشت مرغ نهاده ها مرغ زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۷۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • نگاهی به بازار تخم مرغ در اردیبهشت ماه
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد