Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی نقل و انتقالات لیگ برتر بیستم رسما به پایان رسیده و لیست شهرخودرو خراسان در این پنجره بیش از ۱۴ تغییر و تحول داشت.

در حالی هفته دوم لیگ برتر فوتبال، جام خلیج فارس آغاز شده که پنجره نقل و انتقالاتی لیگ برتر بیستم هم بالاخره بسته شد. با توجه به منع حضور خارجی‌ها در فوتبال ایران بعید است که لیگ برتری‌ها برای بازیکن ایرانی از سهمیه آزاد خود استفاده نمایند و دست به لیست بازیکنان‌شان بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرخودرو خراسان تنها نماینده شرق کشور در لیگ برتر نیز در این پنجره با بیش از ۱۴ تغییر، فعالیت گسترده‌ای داشت.

جداشده‌ها:

بازیکنانی که از شهرخودرو جدا شدند، اغلب بازیکنان اصلی این تیم در لیگ برتر نوزدهم بودند. در این لیست سیدمهدی رحمتی در رده نخست دارد، سنگربانی که فصل قبل درون دروازه شهرخودرو بود و این فصل به عنوان سرمربی فعالیت می‌کند.

محمدرضا خلعتبری که در نیم‌فصل به شهرخودرو پیوسته بود، از این تیم جدا شد و راهی سپاهان شد. این سومین مرتبه بود که خلعتبری فوتبال مشهد را ترک کرد و اتفاقا در هر سه تجربه، مقصد اصفهان بود. دفعه نخست به ۱۴ سال قبل برمی‌گشت که خلعتبری ابومسلم را ترک کرد و راهی ذوب‌آهن شد. در مرتبه دوم با پدیده خداحافظی کرد و باز هم به ذوب پیوست. جدایی که البته خوش یمن نبود و در همان نخستین بازی با لباس ذوب رباط صلیبی خلعتبری پاره شد. مرتبه سوم نیز تابستان ۹۹ بود که شهرخودرو را به مقصد سپاهان اصفهان ترک کرد.

علی نبی زاده که در نیم فصل نخست لیگ نوزدهم فیکس بود، اما با پیوستن میلاد سرلک به شهرخودرو در نیم‌فصل، زیاد فرصت بازی به دست نیاورد، در این تابستان شهرخودرو را ترک کرد و راهی اصفهان شد. بازیکن جوان مشهدی در لیگ بیستم شاگرد رحمان رضایی در ذوب خواهدبود.

حسین مرادمند را می توان به جرات ارزشمندترین بازیکن شهرخودرو دانست. بازیکنی که با شروع لیگ برتر پانزدهم به مدت ۵ سال لباس نماینده خراسان را پوشید و سهم بسزایی در موفقیت ها داشت. او در تابستان امسال از شهرخودرو جدا شد و راهی استقلال تهران شد.

میلاد سرلک نیز از دیگر جداشده های شهرخودرو در تابستان ۹۹ بود. او فقط یک نیم فصل برای شهرخودرو به میدان رفت و مثمرثمر هم بود، هرچند حضورش در ابتدا با حواشی گسترده ای همراه شد و با شکایت نساجی و حکم کمیته انضباطی، به دردسر افتاد. سرلک در نهایت تابستان امسال راهی پرسپولیس شد و در نخستین تورنمنت با پرسپولیس موفق شد همراه با این تیم به فینال لیگ قهرمانان آسیا صعود کند.

محمد قاضی، مهاجم پابه سن گذاشته فوتبال ایران در نیم‌فصل لیگ نوزدهم به شهرخودرو پیوست، اما آمار خوبی از خود به جای نگذاشت.   قاضی پس از آنکه در لیست مازاد رحمتی قرار گرفت، توانست با عقد قراردادی با مس رفسنجان به استان کرمان برود و در لیگ برتر بیستم هم بازی کند.

محمد آقاجانپور هم از دیگر بازیکنانی بود که در تابستان ۹۹ این تیم را ترک کرد. این بازیکن جوان که سابقه بازی در تیم ملی امید را هم در کارنامه دارد، در لیگ برتر بیستم همبازی محمد قاضی در مس رفسنجان خواهدبود.

آقاجانپور در دوران حضورش در پدیده و شهرخودرو همواره نیمکت‌نشین بود.  در لیگ برتر هفدهم و هجدهم مرتضی منصوری، در نیم‌فصل نخست لیگ برتر نوزدهم، فرشاد محمدی مهر و در نیم فصل دوم حسن جعفری، مدافعان راست اصلی نماینده مشهد بودند. با جدایی آقاجانپور، مثلث ملی‌پوش شهرخودرو در تیم ملی امید به آخر خط خود رسید. پیش از آقاجانپور، مهدیخانی که هفته گذشته به پرسپولیس پیوست، در تابستان ۹۸ راهی واراژدین کرواسی شد و در نیم‌فصل دوم لیگ نوزدهم، سینا زامهران راهی فولاد خوزستان شد.

سعید صادقی هم از جمله بازیکنان شهرخودرو بود که ۲ فصل و نیم در این تیم حضور داشت. او در نهایت پس از کش و قوس فراوان موفق شد رضایت‌نامه‌اش را از شهرخودرویی‌ها بگیرد و در سیرجان شاگرد امیر قلعه نویی شود. به جز سعید صادقی، یونس شاکری که در نیم‌فصل دوم به عنوان یار قرضی در گل گهر به میدان می‌رفت، تابستان امسال با اخذ رضایت‌نامه از شهرخودرو رسما جدا شد و به گل‌گهر بازگشت.

با توجه به جذب دو دروازه‌بان آماده، طبیعی بود که یکی از دو گلر جوان تیم شهرخودرو از این تیم برود و در نهایت محمدجواد کیا در این تیم ماندنی شد و متین صفاییان، شهرخودرو را ترک کرد.

تازه واردها:

در آن سو اما بر اساس جوانگرایی مدنظر سیدمهدی رحمتی، بازیکنانی هم در نقل و انتقالات تابستانی به شهرخودرو پیوستند.

احمد الجبوری، بازیکن دو فصل گذشته نفت مسجدسلیمان که ریزنقش و سرعتی است با عقد قراردادی به شهرخودرو پیوست. به جز الجبوری، بهتاش میثاقیان، فرزند اکبر میثاقیان نیز دوباره پس از تجربه تلخ سیاه‌جامگان به یک تیم مشهدی پیوسته و این فصل با لباس شهرخودرو به میدان خواهدرفت.

امیرحسین کریمی از پیکان، عرفان معصومی نژاد و رحمان جعفری، از نساجی دیگر خریدهای رحمتی بودند.

الجبوری تنها خرید شهرخودرو از نفت مسجدسلیمان نبود. صادق صادقی بابااحمدی نیز که در فصل گذشته بازوبند کاپیتانی نفت را بر بازو می بست هم در تیم شهرخودرو به میدان خواهدرفت.

اما اصلی ترین خریدها درون دروازه رقم خورده، جایی که باید جانشین سیدمهدی رحمتی انتخاب می‌شد.میلاد فراهانی و سعید جلالی راد در شرایطی به شهرخودرو پیوستند که هر دو سابقه بازی برای این تیم را در کارنامه دارند.

سعید جلالی‌راد با پدیده به فوتبال ایران معرفی شد و اوج کارش مهار پنالتی امید ابراهیمی در دیدار با استقلال بود. او در ابتدای لیگ نوزدهم درگیر مشکلات مربوط به خدمت سربازی خود شد و مشهد را به مقصد شیراز ترک کرد.

در دوران حضور یحیی گل‌محمدی در شهرخودرو، برای نیم‌فصل دوم لیگ هجدهم، میلاد فراهانی جذب شد و اتفاقا شهرخودرو با این گلر توانست جواز حضور در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورد. برای لیگ نوزدهم اما میلاد فراهانی از این تیم جدا شد و حالا در لیگ بیستم دوباره به مشهد بازگشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی تیم فوتبال شهرخودرو شهرخودرو پیوست لیگ برتر بیستم نیم فصل دوم لیگ برتر لیگ نوزدهم نیم فصل جدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر

آفتاب‌‌نیوز :

فهرست فیلم‌های آخر هفته سیما که برای پخش از ۱۱ شبکه اعلام شده، شامل ۴۶ فیلم است که از جمله آثار شاخص آن می‌توان به «بادیگارد»، «ریو»، «ویل هانتینگ نابغه» و «محاکمه ۷ شیکاگویی» و از جمله فیلمسازان شاخص آن می‌توان به مسعود جعفری جوزانی، کیومرث پوراحمد، ابراهیم حاتمی‌کیا، داوود میرباقری، همایون اسعدیان و آرون سورکین اشاره کرد.

۳۲ فیلم معادل حدود ۷۰ درصد این محصولات، خارجی‌اند و حدود ۳۰ درصد فیلم‌ها نیز در سینما و تلویزیون ایران ساخته شده‌اند.

به علت نزدیکی این آخر هفته به ۱۲ اردیبهشت ماه روز معلم، بخش قابل توجهی از این فیلم‌ها سوژه‌ای در ارتباط با تعلیم و تربیت دارند؛ آثاری مثل «قصه‌های مجید»، «جاده‌های سرد»، «پل سفید»، «لونانا در انتظار معلم» و «شش قهرمان».

در بین آثار انتخابی، دو فیلمساز با دو فیلم در این آخر هفته حاضرند. «بادیگارد» و «هویت» از ابراهیم حاتمی‌کیا و «هدیه» و «ریکا» از مسعود فرخنده پخش خواهد شد. در اتفاقی جالب، فیلم سینمایی «۳۰ نابغه» نیز روی آنتن دو شبکه خواهد رفت: پنجشنبه از شبکه نمایش و جمعه از شبکه امید.

همانند هفته گذشته، چهار فیلم در فهرست اعلامی از سوی روابط عمومی معاونت سیما به عنوان فیلم‌های جدید معرفی شده‌اند که پیش از این در ایام نوروز روی آنتن تلویزیون رفته اند. «رادیکال»، «مصلحت»، «زاده شده برای پرواز» و «محموله نهایی»، فهرست این چهار اثر را تشکیل می‌دهند.

ضمن اینکه در فهرست منتشرشده، فیلمی که برای پخش در باکس جمعه ساعت ۱۴ شبکه کودک برنامه‌ریزی شده، معرفی نشده است.

در میان این ۴۶ فیلم، دو فیلم «نامیرا» و «گریز از مرگ» جدید به شمار می‌روند. یکی از این دو اثر، تله‌فیلم «نامیرا» به کارگردانی محمد کرمانشاهی است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این فیلم در سال ۹۵ ساخته شده، ولی تاکنون در تلویزیون نمایش داده نشده و پس از حدود هشت سال به پخش می‌رسد. علت پخش نشدن این فیلم که سال ۹۶ حتی از جشنواره فیلم‌ها و سریال‌های پلیسی مسکو نیز جایزه گرفت، روشن نیست. علاوه بر امین زندگانی، شهرزاد کمال‌زاده، رامین راستاد و آیدین ختایی، پرستو صالحی هنرپیشه سابق تلویزیون در این اثر نقش دارد.

دومین فیلم جدید این آخر هفته، «گریز از مرگ» به کارگردانی مایک برنز است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۳:۳۰ روی آنتن شبکه تهران خواهد رفت. این فیلم از آن جهت اهمیت دارد که یکی از آخرین پروژه‌های سینمایی بروس ویلیس به شمار می‌آید. این هنرپیشه ۶۹ ساله هالیوود که بازیگری را به ناچار کنار گذاشته، در همان ایام که عوامل فیلم‌ها مجبور بودند دیالوگ‌ها را از طریق گوشی برایش بخوانند و توانایی حفظ کردن نداشت، به تدریج متوجه شد به بیماری زوال عقل مبتلا شده است.

جالب آن که فیلم «گریز از مرگ» به علت محدودیت‌های کرونایی، تنها در ۹ روز فیلمبرداری شده و تمام سکانس‌های این بازیگر نیز تنها در یک روز ضبط شده است! در سال ۲۰۲۱ جوایز تمشک طلایی نیز که به بدترین‌های هالیوود اهدا می‌شود، یک رشته ویژه با عنوان «بدترین بازی بروس ویلیس» اضافه کرد که ۷ فیلم این بازیگر در آن سال، ۷ نامزد آن را تشکیل می‌داد و فیلم «گریز از مرگ» هم یکی از آن آثار بود. بعد‌ها وقتی خانواده بروس ویلیس رسما خبر بیماری او را به اطلاع عموم رساندند، این جایزه لغو شد.

از میان آثار تکراری این ایام نیز فیلم «هویت» اثر جالب توجهی محسوب می‌شود. این فیلم که برای پخش در روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۲۱ از شبکه نمایش برنامه‌ریزی شده است، نخستین فیلم بلند ابراهیم حاتمی‌کیا به شمار می‌آید که بسیاری مهجورترین فیلم این کارگردان می‌دانند. «هویت» در سال ۱۳۶۵ با سرمایه شبکه دو سیما و به عنوان فیلمی سینمایی ساخته شد، ولی هیچ‌گاه روی پرده سینما نمایش داده نشد و مستقیما در تلویزیون به پخش رسید.

گفته می‌شود به خلاف خاستگاه فکری ابراهیم حاتمی‌کیا که پیش از فیلمسازی، پاسدار و هنرمندی از جریان انقلاب بود، خسرو دهقان منتقد جریان عرفی نقد سینما، اولین منتقدی است که این فیلمساز را اصطلاحا کشف کرد و با نقدی که بر فیلم «هویت» نوشت، از فیلمساز خوش‌قریحه‌ای خبر داد که وارد سینما می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه
  • نگاهی به چند خبر ورزشی استان قزوین 
  • نگاهی به مجموعه «حشاشین»
  • نیمکت‌های داغ فوتبال اروپا؛ کدام تیم‌ها سرمربی‌شان را عوض می‌کنند؟ / آن تایم
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • نگاهی متفاوت به دیدار روز گذشته معلمان با رهبر انقلاب + فیلم
  • رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در مورد آخرین تحولات فلسطین
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر
  • تاتنهام با دو سناریو به سراغ نقل و انتقالات تابستانی می‌رود