Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@07:22:55 GMT

ضربه سنگینی که کی‌روش خورد

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۰۰۱۰

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا جوادی: کارلوس کی‌روش بعد از پایان جام ملت‌های ۲۰۱۹، ایران را به مقصد کلمبیا ترک کرد و هدایت تیم ملی این کشور را برعهده گرفت تا شروع تازه‌ای در دوران مربیگری‌اش باشد. شروع در کلمبیا همراه با موفقیت بود و او در بازی‌های ابتدایی خود به‌عنوان مربی کلمبیا توانست نتایج قابل قبولی کسب کند، اما بعد از کوپا آمریکا سال گذشته، داستان برای کی‌روش و کلمبیا عوض شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم کی‌روش تا قبل از آن دوران تنها در یک دیدار شکست خورده بود و موفق شده بود تیم‌هایی مانند پرو، پاراگوئه و آرژانتین را شکست دهد.

شروع مشکلات کی‌روش

ناکامی در کسب پیروزی در چهار بازی متوالی و شکست سنگین سه بر صفر مقابل الجزایر باعث شد تا نخستین شایعات درمورد جدایی کارلوس کی‌روش شنیده شود، اما این اتفاق درنهایت رخ نداد و مسئولان فدراسیون فوتبال کلمبیا ترجیح دادند به سرمربی خود فرصت دهند و عملکرد او را در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ارزیابی کنند.

بعد از این فرصت و تا پیش از شکست‌های اخیر شرایط برای کارلوس کی‌روش مثبت ارزیابی می‌شد و او توانسته بود ناکامی‌های گذشته را جبران کند. کلمبیا بعد از آن دوران موفق شد پرو، اکوادور و ونزوئلا را شکست دهد، اما شکست خانگی سنگین سه بر صفر مقابل اروگوئه و تحقیر مقابل اکواردور با نتیجه شش بر یک باعث شد تا انتقادها از او بالا گرفته و در آستانه اخراج قرار بگیرد. باتوجه به این شرایط و اخباری که در خروجی رسانه‌ها قرار گرفته است، جدایی کارلوس کی‌روش از کلمبیا تقریباً قطعی است. طبق اعلام نشریه رکورد این اخراج برای فدراسیون کلمبیا دو میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

 

مشکل تکراری تیم کی‌روش و صبر کم کلمبیایی‌ها

تیم کی‌روش در کلمبیا مشکل آشنایی داشت؛ توانایی ذهنی کلمبیایی‌ها برای بازگشت به مسابقه کافی نبود و این مسئله بزرگترین مشکل تیم کارلوس کی‌روش در ایران نیز بود. تیم ملی ایران نیز زمانی که از رقبای خود عقب می‌افتاد دچار فروپاشی ذهنی می‌شد و توانایی بازگشت به مسابقه و پیروزی در آن رقابت را از دست می‌داد. مشکلی در کلمبیا نیز ادامه داشت و کارلوس کی‌روش در رفع این مشکل ناتوان بود.

کی‌روش در کلمبیا فرصتی مانند ایران نداشت. در ایران پس از شکست مقابل لبنان و ازبکستان در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ درحالی که به‌نظر می‌رسید دوران کارلوس کی‌روش و تیم ملی ایران به پایان رسیده است، او با حمایت فدراسیون فوتبال در تیم ملی ماندنی شد و توانست تیم ملی را دو پیاپی به جام‌ جهانی ببرد. در آمریکای جنوبی اما شرایط برای کارلوس کی‌روش یکسان نبود و او پس از اولین ناکامی بزرگ نیمکت کلمبیا در خطر از دست دادن دید.

به‌نظر می‌رسد صبر مسئولان فدراسیون فوتبال کلمبیا کم‌تر از نمونه ایرانی‌شان است و آن‌ها در حالی که ۱۴ مسابقه تا پایان مقدماتی جام جهانی باقی مانده است ترجیح می‌دهند که مذاکره درمورد فسخ قرارداد این سرمربی آغاز کنند. مسئله‌ای که به اعتبار جهانی کارلوس کی‌روش نیز ضربه بزرگی خواهد زد. او پس دوران موفقیت‌آمیز خود در ایران توانست دستمزدی سه میلیون دلاری از کلمبیایی‌ها دریافت کند، اما پس از این ناکامی قیمت او به احتمال فراوان افت خواهد کرد و باید دید برای آینده خود چه تصمیمی خواهد گرفت.

اما مسئله مهم‌تر برای فوتبال ایران این است که هزینه جدایی احتمالی کی‌روش از تیم ملی کلمبیا کم‌تر از هزینه جدایی مارک ویلموتس ناکام است. هزینه‌ هشت میلیون یورویی قرارداد ویلموتس در کنار غرامت و حقوق کارلوس کی‌روش در کلمبیا که دوران موفقی را در تیم ملی سپری کرده بود، مسئله‌ مهمی را روایت می‌کند. مسئله‌ای که تصمیم‌های اشتباه در فدراسیون فوتبال و ساختار ورزش ایران برمی‌گردد و اینکه هیچوقت راه حلی درستی هم برای توافق و جدایی پیدا نمی کنند. پرونده های سال گذشته مربیان خارجی به خوبی گویای این مسئله بود. بی شک اگر کی روش همین حالا در ایران بود و فدراسیون می خواست قرارداد را فسخ کند، طوری رفتار می شد که در نهایت او پول سه سال را از ایران بگیرد!

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال کلمبیا کی روش فدراسیون فوتبال کارلوس کی روش کی روش تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۰۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود شاگردان شمسایی به فینال در ضیافت پنالتی‌ها

در این دیدار که ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران در بانکوک آرنا آغاز شد، ملی‌پوشان ایران با ترکیب باقر محمدى، محمدحسين درخشانى، مهدى كريمى، سالار آقاپور و بهروز عظیمی مقابل حریف صف‌آرایی کردند.

ایران که مثل همیشه بازی را پرفشار شروع کرده بود روی نفوذ سالار آقاپور و اشتباه مدافع حریف مشرب عادلوف به گل اول رسید اما جورائف از روی یک ضربه کاشته خیلی زود گل ایران را پاسخ داد. 

در حالیکه ایران حاکم مطلق بازی بود و موقعیت‌های متعدد گلزنی یکی پس از دیگری هدر می‌رفت، این ازبکستان بود که روی یک غافلگیری توسط بازیکن شماره ۱۱ اخمتزیانوف به گل دوم رسید. 

بازی در نیمه اول با نتیجه ۲ بر یک  به سود ازبکستان به پایان رسید. ایران نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد و تیم حریف را تحت فشار قرار داد که در نتیجه همین عملکرد ضربه اوت مسلم اولادقباد پس از برخورد به اخمتزیانوف وارد دروازه حریف شد تا بازی به تساوی کشیده شود.

 پس از این گل فشار ایران ادامه داشت و بازیکنان ازبکستان به بازی فیزیکی و درگیری رو آوردند که داور مشرب عادلوف را بعد از دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج کرد. ایران از فرصت چهارنفره شدن تایلند استفاده کرد و روی پاس سالار آقاپور، این بهروز عظیمی بود که با پای چپ گل سوم ایران را به ثمر رساند. 

علیرغم حملات ایران این اخمتزیانوف بود که با یک بغل پا گل دوم خود و سوم ازبکستان را وارد دروازه ایران کرد تا در پنج دقیقه مانده به پایان بازی همه چیز به تساوی کشیده شود. این نتیجه تا پایان وقت نیمه دوم ادامه داشت و بازی به وقت اضافه کشیده شد. 

در آغاز پنج دقیقه اول وقت اضافه علی اکرمی خطای ششم را از ازبک‌ها گرفت تا ایران از نقطه دوم صاحب پنالتی شود که دروازه‌بان ازیک این ضربه را مهار کرد و سایر حملات ایران نیز راهی به دروازه نیافت. 

در نیمه دوم وقت اضافه نیز بازی یکطرفه ایران به گلی نینجامید و حتی در حالیکه تنها ۵ ثانیه از باقی مانده بود ضربه سنگین احمدعباسی به تیر برخورد کرد تا کلکسیون بدشانسی‌های ایران تکمیل و بازی به ضربات مرگبار پنالتی کشیده شود.

در ضربات پنالتی باقر محمدی با مهار دو ضربه پنالتی به ایران کمک کرد تا در مجموع ایران با پیروزی هفت بر هشت حریف را شکست دهد.

ایران با این پیروزی به فینال جام ملت‌های آسیا راه یافت و روز یکشنبه ورزشگاه بانکوک آره‌نا به مصاف تایلند میزبان می‌رود.

دیگر خبرها

  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • نادال: با آلکاراس می‌توانیم در المپیک بازی کنیم
  • نقش حیاتی ستاره جوان تیم ملی در لحظات تعیین‌کننده
  • دومین پنالتی مهمی که وحید امیری از دست داد
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • صعود شاگردان شمسایی به فینال در ضیافت پنالتی‌ها
  • تشویق ایستاده فعالان فلسطینی جهانی به احترام مقاومت دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، ییل و... (فیلم)
  • واکنش خیره‌کننده گلر تیم ملی در تایلند (عکس)
  • ضربه راهبردی ایران به اسرائیل از نگاه عباس عبدی