Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی با توجه به حواشی اخیر در خصوص تمدید مجوز ثبت سفارش محموله ۴۲۰ کانتینری لوازم خانگی، در خصوص ابهامات ارزی پرونده مذکور شفاف سازی کند.

قدس آنلاین؛ اخیرا  محموله بزرگی از لوازم خانگی جزو گروه چهار (دارای محصول مشابه داخل که ثبت سفارش آنها ممنوع شده است) در آستانه ترخیص از یکی از گمرکات کشور  قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، واردات این دسته از کالاها در زمان حاضر به کشور ممنوع است و مدت زمان ترخیص کالاهای گروه چهار که پیش از اعلام ممنوعیت به کشور رسیده بودند نیز پایان یافته است.

بر این اساس محموله مذکور شامل ۴۲۰ کانیتنر انواع لوزام خانگی از یک برند بوش است. براساس بررسی‌های انجام‌شده، این کالاها هم  دارای ثبت سفارش تمدید شده و هم فرایند تأیید منشا ارز  صورت گرفته است.

در خصوص ابهامات مربوط به این محموله سوالات متنوعی ایجاد شده است، از جمله اینکه،

۱- چرا با وجود دپوی اقلام مشابه و سایر کالاهای گروه چهاری و ممنوع الورود، ‌فقط همین یک محموله مجوز تمدید ثبت سفارش گرفته و ترخیص شده است؟

۲- اگر مجوزبا رای  دیوان عدالت اداری صادر شده، چرا تمدید ثبت سفارش منقضی‌شده کالای گروه چهاری، به سایر کالاهای از این دست تسرّی داده نشد؟

نکته جالب توجه اینکه بر اساس اعلام معاون فنی گمرک ایران، بحث تأمین ارز آن نیز از طریق ارز نیمایی و با صدور کد ساتا صورت گرفته و اجازه ترخیص کالا به گمرک داده می‌شود.

ارزش محموله مذکور حدود ۱۰ میلیون دلار عنوان شده است، به این ترتیب این سوال پیش میاید که ارز محموله ۴۲۰ کانتینری از محل ارز اشخاص بوده و یا ارز بانکی؟ چراکه در گفتگوی معاون فنی گمرک ایران به موضوع ارز نیمایی اشاره شده است. اگر این ارز از محل ارز اشخاص بوده به نظر بانک مرکزی حدود ۱۰ میلیون دلار ارز چه تاثیری در بازار آزاد دارد؟ به این ترتیب بانک مرکزی بایستی در خصوص ابعاد تامین منشا ارز محموله مذکور شفاف سازی کند. اگر ارز مربوطه در سازوکار بانکی تامین شده است لازم است بانک مرکزی اسناد مربوط به این موضوع را منتشر کند.

بر این اساس بانک مرکزی بایستی با توجه به حواشی اخیر موضوع تمدید مجوز ثبت سفارش محموله ۴۲۰ کانتینری لوازم خانگی یک برند آلمانی شفاف سازی کند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی واردات لوازم خانگی بانک مرکزی تأمین ارز لوازم خانگی بانک مرکزی ثبت سفارش شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۰۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد

بر اساس ابلاغ بند ۲ مصوبات نوزدهمین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات در خصوص رسیدگی به درخواست ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال ۱۴۰۱ در کمیته کارشناسی بازگشت ارز حاصل از صادرات، آخرین مهلت ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان توسعه تجارت برای بررسی درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ واجدین شرایط "ثبت سفارش تا قبل از پایان دی‌ماه و قبض انبار تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲" تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ است و پس از آن هیچ‌گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

گفتنی است ارائه تصویر ثبت سفارش و اصل قبض انبار یا تاییدیه مرجع صدور قبض انبار برای بررسی درخواست کلیه متقاضیان الزامی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد