Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تکنا، ابر سیاره BDR  J1750+3809 که توسط گروه Elegast نامگذاری شده است با کمک تلسکوپ رادیویی در هلند شناسایی شده و همچنین دو رصدخانه در هاوایی نیز آن را رصد کرده اند.
تئوری وجود کوتوله های قهوه ای در دهه ۶۰ میلادی مطرح شده بود و به عنوان ابرسیاره نیز نامگذاری شدند. این ابر سیاره ها که در میان سیاره و ستارگان دیگر ساکن هستند دارای اتمسفری شبیه به غول های گازی بوده و جرم آنها حدود ۸۰ برابر بیشتر از سیاره مشتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
تبدیل کوتوله به ستاره به دلیل ابعاد بزرگ و همچنین عدم همجوشی هسته ای امکان پذیر نیست. این ابر سیاره ها بدون اینکه به ستاره تبدیل شوند گرمای مورد نظر را آزاد کرده و در اثر درخشندگی در باند اینفرارد قابل شناسایی هستند. میدانهای مغناطیسی قدرتمندی که آنها دارند امواج رادیویی ای را منتشر خواهد کرد که توسط تلسکوپ های رادیویی دریافت میشود.
منجمان از دانشگاه هاوایی معتقدند علاوه بر کوتوله های قهوه ای تلسکوپهای رادیویی می‌توانند اجرامی که سرد بوده و میان ستاره ها وجود دارند نیز شناسایی کنند. برخی از این اجرام دمای بسیار پایینی داشته که حتی با تلسکوپ های اینفرارد نیز قابل تشخیص نیستند.
کشف مورد نظر علاوه بر امکان شناسایی کوتوله های قهوه ای، امکان جستجوی حیات در خارج از منظومه شمسی را نیز راحت تر خواهد کرد. همچنین بررسی های مورد نظر می‌تواند درک میدانهای مغناطیسی سیاره های فراخورشیدی را به عنوان مکانی برای زندگی در آینده آسان خواهد کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تلسکوپ ستاره رادیو رصدخانه سیاره ابر سیاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۰۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر نجومی هجدهم اردیبهشت (۷ مه)
  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • شناسایی یک شهاب سنگ از هسته سیارک توسط محققان کشور
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • اولین خرید فصل جدید استقلال مشخص شد؛ فوق ستاره‌ای با لهجه اسپانیایی