Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@02:25:34 GMT

انوشه: بی‌توجهی نسبت به نیاز دیگران، آفت زندگی است

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۰۹۸۷

انوشه: بی‌توجهی نسبت به نیاز دیگران، آفت زندگی است

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، سیدمحمود انوشه؛ نویسنده، پژوهشگر و مدرس دانشگاه مهمانِ ویژه، برنامه «دست در دست» بود که پنجشنبه 29 آبان در این برنامه حضور یافت.

سیدمحمود انوشه با بیانی جذاب و متفاوت درباره همدلی و نیکوکاری، یک شب پاییزی دیگر از سلسله برنامه‌های «دست در دست» را زیبایی دوچندان بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر به من بگویند راه رهایی از غم و غصه چیست، ذهن را به لیوانی تشبیه می‌کنم، اظهار داشت: فرض کنید این لیوان آب، ذهن من است در این ظرف اکنون دو عنصر آب و هوا وجود دارد. آب افکار مثبت من و هوا افکار منفی است.

انوشه افزود: افکار منفی همه جا وجود دارد مثل هوا. برای خارج کردن افکار منفی از این ظرف چه کنیم؟ اگر ظرف ذهن را به حال خودش رها کنیم، افکار منفی آرام آرام افکار مثبت را تبخیر می‌کند. افکار مثبت را هر چه بیشتر کنیم باعث می‌شود از ذهن ما تراوایی پیدا کنند. برای بیشتر شدن افکار مثبت باید دعا کنیم، لبخند بزنیم برای اطرافیان خیرخواهی کنیم.  خدمت بی‌توقع را از رزمندگان‌مان و شهدا یاد بگیریم تا افکار مثبت بیشتر شده و تبدیل به برکت زندگی شوند.

انوشه درباره همدلی همه‌گیری که در این روزها بیشتر شده گفت: نعمت‌‌هایی که از جانب خداوند عالم به ما می رسند دو قسمت است، اگر از آن استفاده کنیم می‌شود رزق ، خودِ رزق به دو بخش تبدیل می‌شود؛ اگر در مسیر خدمت به مردم و عبادت استفاده شوند، کوثر و اگر در جهت عصیان و کفران استفاده شوند، تکاثر نام دارد. زمانی که رزق در خدمت به هم‌نوع استفاده می‌شود، کوثر است.

سلمان فرخنده با اشاره به کسانی که این‌ روزهای کرونایی مواجهه‌ای دیگرگون با مرگ دارند و به کمک مردم در سخت‌ترین شرایط می‌پردازند، نظر دکتر انوشه را در این مورد جویا شد و انوشه پاسخ داد: اگر فردی بتواند به تعداد آحاد مردم پراکنده شود و در قلب آدم‌ها جای بگیرد و تبدیل به میلیون ها نفر شود، این فرد برنده شده است.از لحظات دریغ نکنیم، دریغ کردن یعنی بی توجهی نسبت به نیازمندی دیگران که آفت است.

این نویسنده و پژوهشگر ادامه داد: از خانواده‌ها استدعا دارم این 10 ویروس خطرناک‌تر از کرونا را از بین ببرند و بعد به سراغ کرونا بروند. این ویروس‌ها در ارتباطات کلامی جای دارند و عبارتند از: یک نصیحت کلامی، دو تذکر مداوم، سه سرزنش، چهار منت گذاشتن، پنج مقایسه کردن، شش متهم کردن، هفت جر و بحث کردن، هشت برچسب منفی زدن، نه پیش‌بینی بد کردن، ده گله و شکایت مداوم، این 10 ویروس از کرونا آسیب زننده ترند. خانه ای که قرار است تبدیل به محیط قرنطینه شود با این 10 ویروس نباید تبدیل به فاجعه شود.

انوشه در انتها برای شاد زیستن توصیه‌هایی کرد و یادآور شد: برای شاد زندگی کردن باور کنیم که استحقاق شادی را داریم، به شادی اولویت دهیم، در حلقه انسان های شاد قرار بگیریم، به زمان حال توجه کنیم، خودمان را بپذیریم، توقع مان را از دیگران پایین بیاوریم، روابط اجتماعی رسمی و غیررسمی‌مان را تقویت کنیم، خوشبینی را تمرین کنیم، دعا کنیم و سپاسگزار باشیم.

«دست در دست» یک قرار پاییزی است که با تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده همچنین گفتگوهایی صمیمی و شنیدنی، به پررنگ تر کردن همدلی و خیرخواهی در این دوران می‌پردازد.

«دست در دست» کاری است از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی و کارگردانی مهدی زنگنه که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت 23:30 روانه آنتن می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلویزیون رادیو آب دانشگاه دکتر انوشه شبکه دو افکار منفی افکار مثبت دست در دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۰۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا برخی افراد می‌توانند بسیار سریع بدوند در حالی که برخی دیگر آهسته‌تر می‌دوند. ژنتیک و ویژگی‌هایی که از والدین خود به ارث می‌برید جزء عواملی است که در سرعت نقش دارد، اما انتخاب‌ها و تجربیات شما نیز نقش ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، یوسین بولت(Usain Bolt)، سریع‌ترین فرد جهان، دوی ۱۰۰ متر را با سرعت ۲۳.۳۵ مایل در ساعت(۳۷.۵۷ کیلومتر در ساعت) دوید. این برای یک انسان بسیار سریع است و تقریبا مشابه همان سرعتی است که با ماشین در محله یا مناطق نزدیک به مدرسه حرکت می‌کنید. شاید وقتی در ماشین هستید آنقدر سریع به نظر نرسد، اما برای یک انسان بسیار سریع است و باید گفت تعداد کمی از دوندگان در جهان می‌توانند حتی نزدیک به این سرعت شوند.

به نقل از اس‌اف، یکی از عوامل اصلی که بر توانایی افراد در دویدن سریع تأثیر می‌گذارد، ساختار بدن از جمله نحوه عملکرد عضلات است.

بدن انسان بیش از ۶۰۰ ماهیچه دارد که با هم کار می‌کنند و به فرد این امکان را می‌دهند که در جهات مختلف و با سرعت‌های مختلف حرکت کنند. این ماهیچه‌ها از گروه‌هایی از فیبر تشکیل شده‌اند. دو نوع اصلی فیبر وجود دارد: تند انقباض و کند انقباض.

ماهیچه‌ها دارای ترکیبات مختلفی از این فیبرها هستند. به عنوان مثال، دو عضله ساق پا را تشکیل می‌دهند که یکی عمدتا فیبرهای تند انقباض دارد. این عضله ماهیچه دوقلو نام دارد که برای دوی سرعت و پریدن استفاده می‌شود. عضله دیگر عمدتا دارای فیبرهای کند انقباض است که برای پیاده روی و آهسته دویدن استفاده می‌شود.

فیبرهای عضلانی سریع انقباض، بزرگتر هستند و به بدن شما کمک می‌کنند تا سریع حرکت کند و نیروی قابل توجهی تولید کند. دوندگان سرعت معمولا دارای فیبرهای عضلانی سریع انقباض فراوانی هستند. با این حال، این نوع فیبر عضلانی نیز به سرعت خسته می‌شود که این مدت زمان دویدن با حداکثر سرعت را به مسافت‌های نسبتا کوتاه محدود می‌کند.

فیبرهای عضلانی کند انقباض کوچکتر هستند و به شما کمک می‌کنند با سرعت کمتر اما با استقامت بیشتری بدوید. دوندگان مسافت طولانی و دوچرخه سواران رقابتی مقادیر زیادی از این عضلات دارند.

اینکه چه مقدار از هر نوع فیبر عضلانی داشته باشید، عمدتا توسط ژن‌های شما تعیین می‌شود، بنابراین در مورد انواع ماهیچه‌ها باید با آنچه متولد شده‌اید کار کنید. اما تمرینات می‌تواند به تمرین دادن این عضلات کمک کند.

مغز شما نقش بزرگی ایفا می‌کند

توانایی بدنی فقط مربوط به ماهیچه‌ها نیست. مغز شما نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

ماهیچه‌های اسکلتی شما توسط مغز شما کنترل می‌شوند. برای مثال، می‌توانید طول گام‌هایتان، نحوه حرکت بازوها، برخورد پاهایتان با زمین و حتی روش‌هایی را که برای تنفس استفاده می‌کنید کنترل کنید. می‌توانید به بدن خود بیاموزید که از بهترین روش‌های دویدن استفاده کند.

همچنین می‌توانید فرم دویدن خود را با استفاده از کل بدن، حرکت دادن بازوها خلاف جهت پاها، دویدن روی انگشتان پا و به حداکثر رساندن زمان صرف شده در فاز اوج گرفتن با هر دو پا از زمین بهبود بخشید. استفاده از روش‌های مناسب دویدن به عضلات کمک می‌کند نیروی بیشتری ایجاد کنند و با هم کار کنند، که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بدوید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟