Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: با توجه به اعمال محدودیت تردد بین استانی توسط ستاد ملی مقابله با کرونا از فردا مجوز تردد بین استانی برای مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی فقط توسط فرمانداری‌ها صادر می‌شود. - اخبار استانها -

منوچهر حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با یادآوری اینکه واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی توسط کمیته اجتماعی، امنیتی و انتظامی ستاد مقابله با کرونا در ردیف گروه‌های سطح یک تعریف شده‌اند اظهار داشت: بنابراین فعالیت این واحدها در زمان مدیریت هوشمند محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها بلامانع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: چنانچه مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی برای پیگیری امور کاری خود نیاز به تردد بین استان‌ها و به ویژه تهران و البرز دارند، باید از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی استان و سازمان جهاد کشاورزی استان به فرمانداری‌ها به‌ صورت کتبی معرفی شوند.

حبیبی ادامه داد: فرمانداران شهرستان‌های استان قزوین هم موظف هستند که بر اساس نیاز و ضرورت با هماهنگی فرماندهی انتظامی و پلیس راه استان مجوز تردد را صادر کنند.

جانشین رئیس ستاد مقابله با کرونای استان با تاکید بر اینکه صدور مجوز تردد بین استانی و بیرون از شهر محدودیت‌هایی دارد گفت: به لحاظ اینکه قرار است ترددهای بین استانی و مسافرت‌های بیرون از شهر در حداقل اندازه ممکن انجام شود، بنابراین از مدیران واحدهای تولیدی و همچنین مسئولان سازمان صمت، شرکت شهرک‌های صنعتی و سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین انتظار می‌رود دقت لازم را داشته باشند و فقط در حد ضرورت و نیاز اقدام به صدور این مجوزهای تردد کنند.

حبیبی افزود: با توجه به مساعدت‌هایی که از سوی دادستانی مرکز استان قزوین صورت گرفته، مشکلی در زمینه جرائم رانندگی مدیران واحدهای تولیدی صاحب مجوز تردد وجود ندارد و اگر این جریمه‌ها توسط پلیس راهور صادر شود، در نهایت با دستور دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین این جرائم بخشیده خواهند شد.

نظارت‌ها و بازرسی‌های کرونایی در استان قزوین تشدید می‌شودمعاون استاندار قزوین: وضعیت کرونایی تاکستان فوق قرمز است/نظارت مسئولان چند برابر شودرویکرد جدی سپاه قزوین در تقابل با کرونا فعال سازی بیش از پیش گروه‌های جهادی است

وی ادامه داد: از همه هم‌استانی‌ها تقاضا می‌کنیم که در دوران اجرای محدودیت‌های هوشمند همکاری لازم را برای پلیس راهور و نیروهای قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونای استان داشته باشند و اجازه دهند که نیروهای بسیج، فرمانداری و هلال‌احمر در قالب طرح محله‌محور شهید حاج قاسم سلیمانی وظایف محوله خود را انجام دهند تا شاهد کاهش جدی آمار مبتلایان به کرونا در سطح استان قزوین باشیم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا مدیران واحدهای تولیدی تردد بین استانی مقابله با کرونا تردد بین استان استان قزوین مجوز تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۱۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود