Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،فتحی رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی در بازدید از کارخانه تولید آبمیوه ۱۰۰ درصد طبیعی بستان آباد گفت: مشکل اصلی باغداران سیب در آذربایجان شرقی و غربی، فروش محصولات درجه ۳ و ۴ و زیردرختی است، زیرا سیب‌های ممتاز و درجه یک مشکل فروش ندارند و به مرور در سردخانه ذخیره می‌شوند، این محصولات در بازار فروش از کشش خوبی برخوردار بوده و با قیمت مناسب به فروش می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در مواقعی که بازار کشش خوبی نداشته باشد و سیب‌های تولیدی در دست باغداران بماند، کارخانه‌های آبمیوه می‌توانند بازار سیب را مدیریت کرده و این محصولات را پس از خرید به آبمیوه تبدیل کنند.

رئیس جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به این که ماده اولیه کارخانه‌های آبمیوه توسط باغداران و کشاورزان تولید می‌شود گفت: اگر به کشاورزان و باغداران کم توجهی شود به مرور زمان با مشکل کمبود مواد اولیه که همان محصول سیب یا سایر محصولات باغی است مواجه خواهیم شد.

فتحی افزود: برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی باید ساز و کار‌هایی در قالب شیوه نامه توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی تدوین شود و در اختیار کارخانه‌های آبمیوه قرار گیرد تا کارخانه‌های آبمیوه با عقد قراردادی با باغداران و کشاورزان، خرید محصولات درجه ۳ و ۴ باغداران را برعهده گرفته و بر سالم بودن تولید نیز نظارت کافی داشته باشند.

او گفت: اگر این روند در کارخانه‌های آبمیوه عملیاتی شود سازمان جهادکشاورزی استان نیز آمادگی کامل دارد تا با پرداخت تسهیلات ۴ درصدی از محل منابع صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، خرید محصولات درجه ۳ و ۴ را تسهیل کند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهادکشاورزی کارخانه آبمیوه کارخانه های آبمیوه آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • فردا ؛ قطعی برق درارومیه
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای