Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@22:55:03 GMT

امارات در حال سبک و سنگین کردن خروج از اوپک

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۲۰۶۱

ساعت 24-امارات اخیرا مواضع ضد و نقیضی را در قبال اوپک در پیش گرفته و گویا در حال سبک و سنگین کردن در خروج از این گروه نفتی است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی،‌مقامات اماراتی اخیراً موضع متفاوتی را نسبت به قبل در قبال سازمان کشورهای تولیدکننده نفت،‌ اوپک، در پیش گرفته و در حال سبک و سنگین کردن موضوع تداوم حضور در این گروه نفتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع ویروس کرونا و متعاقبا کاهش تقاضا برای نفت در بازار جهانی باعث متضرر شدن اوپک شده است. حالا و با مطرح شدن بحث خروج برخی کشورها از این گروه، به نظر می‌رسد کار اوپک سخت‌تر می‌شود.گزارشات حاکی از آن است که یکی از کشورهایی که به روی خروج از اوپک فکر می‌کند، امارات است. در حال حاضر قیمت نفت هم نتوانسته به سطحی برسد که بیشتر اعضای اوپک برای تأمین منابع مالی خود به آن نیاز دارند و به همین دلیل شرایط برای کشورهای عضو سخت شده است.

بسیاری از اعضای اوپک برای تأمین بودجه مورد نیاز خود به شدت به درآمدهای نفتی وابسته هستند و این منابع به خاطر پایین آوردن قیمت نفت به شدت آسیب دیده و از طرف دیگر هم اوپک از اعضای خود خواسته تا برای متعادل کردن بازار صادرات خود را کاهش دهند.یکی از اهداف اوپک از محدود کردن صادرات نفت اعضاء رساندن قیمت به سطحی بود که برای صادرکنندگان قابل قبول بود، اگر چه ممکن است اوپک این هدف خود را به ظاهر قبول نکند، اما نباید از این امر غافل شد.

روز جمعه شایعاتی مطرح شد که نشان می‌داد امارات در حال بررسی تبعات ادامه حضور و یا خروج از اوپک است، اگر چه این کشور این تصمیم خود به صورت رسمی اعلام نکرده، بنا به مؤسسه انرژی اینتل بحث‌هایی در داخل این کشور حول  و هوش این موضوع انجام شده است.یکی از نشانه‌های اینکه امارات از حضور در اوپک راضی نیست این است که امارات دیروز به اوپک پیشنهاد کرده که تمام اعضاء باید نخست به سهم خود برای تولید پای‌بند بوده و سپس درباره ادامه پایین نگه داشتن عرضه نفت به بازار جهانی بحث شود.از طرف دیگر مقامات اماراتی که اخیرا در مخالفت با اوپک سخن گفته‌اند، این موضوع را مطرح کرده‌اند که با توجه به چشم‌انداز نه چندان مثبت تقاضای نفت در بازار جهانی و نیاز مبرم آنها به منابع پولی آیا حضور این کشور در اوپک منافع بلندمدت این کشور را تأمین خواهد کرد؟‌برخی مقامات اماراتی معتقدند که شبیه آنچه روسیه باور دارد محدود کردن عرضه نفت به بازار جهانی توسط اوپک قیمت نفت را به حدی رسانده که شرکت‌های شیل آمریکایی را تشویق به افزایش تولید کرده است و این در حالی است که آنها یکی از جدی‌ترین رقبای اوپک در بازار به شمار می‌روند.همین مسأله بود که باعث شد در ماه مارس روسیه و عربستان به اختلاف خورده و مسکو زیر بار کاهش عرضه نفت به بازار جهانی نرود و نهایتاً دو کشور با عرضه سنگین نفت به بازار باعث سقوط قیمت شدند.آن‌طور که به نظر می‌رسد رابطه امارات و اوپک تا حدودی شکننده شده و یکی از نکات برای اثبات این مدعی همان شکست اوپک برای توافق در راستای پایین نگه داشتن عرضه در ماه مارس بود.البته در حال حاضر سیاست‌های روسیه و عربستان است که اعضای اوپک را دور هم نگه داشته است عربستان هم خیلی از شرایط موجود راضی نیست و در حالی که عرضه نفت خود را پایین نگه داشته شاهد آن است که برخی اعضاء به تعهد خود برای محدود کردن صادرات نفت به بازار جهانی عمل نمی‌کنند.این کشور حالا تأکید کرده که قصد ندارد برای سال آینده به این روند ادامه داده و باید رویکرد مقتدرانه‌تری در قبال الزام اعضاء برای عمل به تعهدات در پیش گرفته شود.این مواضع ابهاماتی را نسبت به تداوم اتحاد بین کشورهای اوپک و دیگر تولیدکنندگان نفت موسوم به گروه اوپک پلاس ایجاد کرده است. قرار است حدود 10 روز دیگر این کشورها دور هم جمع شده و درباره سیاست‌های آتی نفتی خود تصمیم بگیرند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نفت به بازار جهانی عرضه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس

در هفته‌ای که گذشت، قیمت خودرو روند نزولی به خود گرفته بود و همین روند تا روز دوشنبه نیز ادامه داشت.

پژوپارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۲ در بازار خودرو ۷۱۰ میلیون تومان قیمت داشت که هم‌اکنون قیمت آن به ۷۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

پژوپارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ نیز در طول یک هفته گذشته افت ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرده و به قیمت ۸۳۵ میلیون تومان رسیده است.

پژوپارس LX TU ۵ نیز افت قیمت سنگینی را تجربه کرد. این خودرو نسبت به ابتدای هفته گذشته ۳۹ میلیون تومان ارزان‌تر شده و با قیمت ۸۴۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، به قیمت ۸۵۵ میلیون تومان فروش رفت.

منبع: خبرآنلاین

tags # ایران خودرو ، سایپا سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس