Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@03:42:01 GMT

آبان، ماه سیاه کرونا در ایران با ۱۹ بار رکوردزنی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۲۲۹۸

آبان، ماه سیاه کرونا در ایران با ۱۹ بار رکوردزنی

ساعت 24 - تعداد مبتلایان شناسایی شده کرونا در آبان بیش از یک سوم کل مبتلایان ایران در ۹ ماهی است که از تائید شیوع کرونا می‌گذرد. در ماه آبان آمار روزانه از موارد شناسایی ابتلا به بیماری کووید۱۹ و مرگ مبتلایان ۱۹ بار رکورد زده است.

حدود ۹ ماه از تائید رسمی شیوع کرونا در ایران می‌گذرد. گسترش بیماری کووید۱۹ در ایران دو موج را پشت سرگذاشت و از اواخر شهریور ماه به موج سوم رسید که به لحاظ افزایش موارد ابتلا و مرگ از موج‌های قبلی بسیار شدیدتر است و با گذشته بیش از دو ماه همچنان روندی صعودی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی به آمار رسمی وزارت بهداشت نشان می‌دهد که آبان ماه، که امروز به پایان می‌رسد، با فاصله‌ای بسیار نسبت به ماه‌های قبلی، وضعیتی تیره و تار داشته و این روند به احتمال زیاد در آذرماه نیز ادامه خواهد داشت.روز اول آبان شمار مبتلایان به کرونا در ایران ۵۵۰ هزار و ۷۵۷ نفر بود و این تعداد در روز آخر ماه به ۸۲۸ هزار و ۳۷۷ نفر رسیده است.

شناسایی یک سوم کل مبتلایان در آبان ماه

به این ترتیب در ماه آبان شمار مبتلایان شناسایی شده بیماری کووید۱۹ بیش از یک سوم کل مبتلایان در ۹ ماه اخیر بوده است. سخنگوی وزارت بهداشت شمار مبتلایان شناسایی شده در ۲۴ ساعت منتهی به نیمروز سی‌ام آبان را ۱۳ هزار و ۲۶۰ نفر اعلام کرد.

سیما سادات لاری روز جمعه اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته ۴۷۹ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و شمار مجموع مبتلایان به مرز ۴۴ هزار نفر بسیار نزدیک شد.در پنج روز پایانی آبان ماه هیچ روزی شمار مبتلایان جدید از ۱۳ هزار نفر کمتر نبوده است. در نیمه دوم این ماه نیز هیچ روز شمار قربانیان کمتر از ۴۵۰ نفر نبود.

۱۹ رکورد جدید در یک ماه

رکورد زنی‌های پی در پی آمار کرونا در آبان ماه هم قابل قیاس با ماه‌های گذشته نیست. در این ماه رکورد بیشترین موارد ابتلا ۱۲ بار و رکورد موارد فوت هفت بار شکسته شد.

تا کنون بالاترین آمار ابتلای جدید مربوط به سه روز پیش و بیشتر تعداد قربانیان در یک روز مربوط به پنج روز قبل با ثبت ۴۸۶ مرگ در بین مبتلایان به کووید۱۹ بوده است.برای درک بهتر ابعاد بحران کرونا در ایران باید در نظر داشت که بالاترین تعداد مرگ‌های ثبت شده در قبل از موج سوم پاندمی مربوط به هفتم مرداد با ۲۳۵ مورد بود و شمار قربانیان پس از مدت‌ها دو رقمی بودن بار  دیگر ۱۴ مهر ماه به این رقم رسید.

حدود ۳۵ درصد فوتی‌ها فقط در آبان

از ابتدای مهرماه تا کنون بیش از ۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر به قربانیان کووید۱۹ در ایران افزوده شده که ۱۲ هزار و ۲۴۶ مورد آن مربوط به آبان ماه است. به بیان دیگر حدود ۳۵ درصد کل مرگ‌های کرونایی در ۹ ماه گذشته فقط در آبان ماه رخ داده است.با ادامه گسترش شدید کرونا در ایران بسیاری از کارشناسان و مسئولان وزارت بهداشت تاکید کردند که اگر محدودیت‌های شدیدی در مناطق قرمز، که شامل ۲۷ استان ایران می‌شوند، اعمال نشود بیمارستان‌های کشور که در حال حاضر نیز با کمبود تخت و کادر درمانی روبرو هستند دچار مشکلات جدی‌تر می‌شوند.از نزدیک به ۴۴ هزار مورد مرگ در میان مبتلایان به کووید۱۹ تا پایان آبان، ۱۲ هزار و ۲۴۶ مورد آن در این ماه رخ داده است.

ستاد ملی مقابله با کرونا که ریاست آن را رئیس جمهوری حسن روحانی بر عهده دارد پس از مدتی مقاومت و تعلل سرانجام با اعمال محدودیت‌ها از روز شنبه اول آذر ماه موافقت کرد.

کارشناسان معتقدند با توجه به دوره بیماری کووید۱۹ تاثیر محدودیت‌ها از دو تا سه هفته بعد از آغاز آن قابل مشاهده خواهد بود. به این ترتیب انتظار می‌رود روند رو به افزایش شیوع کرونا در ایران دست‌کم تا نیمه آذر ماه به همین شکل ادامه داشته باشد.

برخی مسئولان علت افزایش موارد ابتلای شناسایی شده را بیشتر شدن آزمایش‌های تشخیص عنوان می‌کنند. ابتدای آبان ماه در ایران روزانه حدود ۳۰ هزار آزمایش کرونا انجام می‌شد و این میزان در پایان ماه به حدود ۶۰ هزار افزایش یافته است.تجربه بسیاری از کشورها نشان می‌دهد افزایش آزمایش به معنای تشخیص زودهنگام ابتلا و بالا رفتن شانس درمان است و باعث بیشتر شدن نسبت قربانیان به مبتلایان نمی‌شود.این اتفاق هنوز در ایران نیفتاده و با افزایش آزمایش‌ها، هم آمار مبتلایان بالاتر رفته و هم شمار قربانیان. در آلمان که سه تا چهار برابر ایران بیشتر تست کرونا گرفته می‌شود در شبانه روز گذشته شمار مبتلایان شناسایی شده بیش از ۲۳ هزار و ۶۰۰ نفر و تعداد قربانیان ۲۶۰ نفر بوده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مبتلایان شناسایی شده بیماری کووید۱۹ کرونا در ایران شمار مبتلایان آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • رکوردزنی «مست عشق» در روز نخست اکران
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است
  • سوسک سیاه که در ایران هم حسابی محبوب بود! (+عکس)
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید