Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید براتی سده گفت: از ابتدای اسفندماه که کشور درگیر ویروس کرونا شد تاکنون 28 هزار معتاد متجاهر از بین زنان و مردان جمع آوری شدند.

فرید براتی سده، معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور درخصوص تعداد زنان و مردان مصرف کننده‌ای که از ابتدای شیوع ویروس کرونا جمع آوری شدند، گفت: از ابتدای اسفندماه که کشور درگیر ویروس کرونا شد تاکنون 28 هزار معتاد متجاهر از بین زنان و مردان جمع آوری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از این تعداد نزدیک به 20 هزار و پانصد نفر به بهزیستی تحویل داده شدند و باقی آنها در سایر دستگاه‌ها مانند سازمان زندان‌ها، سپاه، ناجا و... خدمات دریافت می‌کنند.

براتی سده تصریح کرد: از بین کسانی که تحویل بهزیستی داده شدند هزار و صد نفر معتادان زن و باقی آنها مرد هستند که در مراکز ما برای دریافت خدمات نگه داری شدند.

معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه عدم اشتغال تنها دلیل روی آوردن به اعتیاد نیست، گفت: برخی از افراد معتقدند اگر فردی شغل نداشته باشد به سمت اعتیاد می‌رود اما این عقیده کاملا غلط و نادرست چون شواهد و آمار در کشور ما نشان می‎‌دهد 60 درصد از کسانی که اعتیاد دارند شاغل هستند و اتفاقا در بین آنها پزشکان، مهندسان و افراد با جایگاه اجتماعی بالایی به چشم می‌خورد.

60 درصد از مصرف کننده‌های کشور دارای شغل هستند

او افزود: درمقابل افرادی هم هستند که می‌گویند اگر فرد بهبودیافته از اعتیاد شغل نداشته باشد باز هم ناخودآگاه به سمت اعتیاد بازمی‌گردد که این عقیده هم نادرست است چون اعتیاد یک بیماری مزمنی است که با یک اقدام حل نمی‌شود پس نباید همه تقصیرها را گردن اشتغال انداخت چرا که اشتغال فقط یک عامل است و همه چیز نیست.

براتی سده با تاکید بر لزوم پذیرش افراد بهبودیافته در حوزه اشتغال گفت: باید به جامعه آموخت فردی که بهبودیافته است حق حیات و کار دارد و باید آنها را بپذیرند چرا که اگر یک فرد بهبودیافته توسط جامعه ترد شود و نتواند مشغول به کار شود این می‌تواند عاملی باشد تا فرد به سمت اعتیاد برگردد.

معاون پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور به اشتغال زایی در بهزیستی برای بهبودیافتگان اشاره کرد و افزود: بهزیستی جهت ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان نیز گام برداشته است و با راهاندازی مراکز توانمندسازی به آنها آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهد تا این افراد بتوانند وارد کسب و کار شوند و احتمال بازگشت آنها به اعتیاد کاهش پیدا کند./برنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: براتی سده جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ در طرح بازگشت به زندگی سالم از اقامت صرف معتادان پرهیز شده و در آن آموزش و مراقبت های بعد از خروج و اشتغال مددجویان مدنظر است، در این طرح مددجو از نظر مهارتی و شخصیتی توانمند می شود و همزمان تحت درمان قرار می گیرد.   در قالب این طرح مددجو با جلسات آموزشی، کسب مهارت و برنامه های ورزشی و تفریحی روند بهبود را طی می کند و همزمان در یک کارگاه تولیدی مشغول به کار می شود و کسب درآمد می کند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی روز چهارشنبه در این مراسم گفت: درمان معتادان به تنهایی کارساز نیست و برای جلوگیری از بازگشت بهبودیافتگان به چرخه اعتیاد باید مهارت آموزی و اشتغال زایی مورد توجه باشد.   اسماعیل رحمانی افزود: اعتیاد تهدید جدی برای جوامع بشری است و سرمایه های انسانی را در معرض خطر نابودی قرار می دهد.   وی گفت: در مراکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد تمام خدمات رایگان به معتادان ارائه می شود، اما فعالیت این مراکز خیلی ثمربخش نیست و مددجویان دوباره به چرخه اعتیاد برمی گردند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی ادامه داد: از این رو طرح توانمندسازی معتادان و بهبودیافتگان در دستور کار دادسرا قرار گرفته و تلاش می شود با استفاده از ظرفیت های مختلف و راه اندازی کارگاه ها و مراکز حرفه آموزی و اشتغال، به بهبودیافتگان انگیزه بازگشت به زندگی سالم داده شود.   رحمانی گفت: همچنین از لحاظ درمانی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و غیره نیز به مددجویان خدمات لازم ارائه می شود تا برای بازگشت به زندگی سالم آمادگی لازم را کسب کنند.   او افزود: در این طرح برنامه مستمر برای مددجویان خواهیم داشت و بر فعالیت مراکز ترک اعتیاد نیز نظارت خواهد شد که بدین طریق فرآیند درمان با متادون تا حد امکان کاهش خواهد یافت.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی گفت:در این طرح برنامه ریزی شده تا چرخه بازگشت مددجویان به اعتیاد لغو شود، بازگشت حتی یک معتاد به زندگی سالم مغتنم است.   رحمانی ادامه داد: در این طرح از کارآفرینان علاقه مند دعوت شده تا کارگاهی در مجاورت مراکز ترک اعتیاد راه ندازی شود و تعدادی از مددجویان در این مراکز مشغول به کار شوند.   معاون دادستان مرکز خراسان رضوی افزود: در طول اجرای طرح، آسیب شناسی صورت گرفته و معایب رفع خواهد شد، همچنین نظارت بر مراکز ترک اعتیاد نیز به صورت جدی انجام می شود و فرایند تشریفاتی نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان