Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@09:37:04 GMT

مخالفت رقیب هوآوی با تحریم کردن این شرکت

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۲۸۹۱

مخالفت رقیب هوآوی با تحریم کردن این شرکت

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت هوآوی بیش از یک سال می‌شود که تحت تحریم‌های مختلف آمریکا قرار دارد و این مسئله بازاریابی و درآمدزایی این مجموعه چینی را با تغییراتی مواجه کرده است. آمریکا همچنین کشورهای دیگر را تحت فشار قرار داده تا همگی فناوری اینترنت نسل پنجم چین را تحریم کنند و از محصولات این مجموعه خریداری نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون یکی از بزرگترین رقبای شرکت هوآوی تصمیم گرفته تا اقدامات علیه این مجموعه را محکوم کند و مدافع رقیب سرسخت خود شود. بر اساس اطلاعات به دست آمده مدیرعامل شرکت اریکسون پس از اعمال محدودیت‌های جدید بر روی هوآوی اعلام کرده که چنین اقداماتی رقابت سالم بین شرکت‌ها را از بین می‌برد و باعث می‌شود کشور سوئد دیرتر به فناوری اینترنت نسل پنجم دسترسی پیدا کند.

بیشتر بخوانید

کوالکام مجوز فروش تراشه های 4G به هوآوی را دریافت کرد صحبت‌های مدیرعامل اریکسون درباره تحریم هوآوی

برج اکهلم، مدیرعامل اریکسون در این باره گفت: "من از آن دسته افرادی هستم که باور دارند رقابت سخت یک شرکت را در طولانی مدت ارتقا می‌دهد. این عمل در کوتاه مدت دشوار و سخت است اما با گذر زمان باعث می‌شود شرکت خلاقیت بیشتری به خرج دهد و محصولات بهتری را تولید کند".

وی همچنین اظهار داشت در صورت عدم وجود رقیبی درست شرکت اریکسون ممکن است باری دیگر قدرت خود را از دست بدهد و از فناوری دنیا عقب بماند. او گفت: "به فناوری 4G فکر کنید، کشورهایی مانند چین و آمریکا توانستند ابتدا این فناوری را به جهان معرفی کنند و همین امر باعث شد تا امروز قدرت 4G دست آن‌ها باشد. نسل پنجم اینترنت نیز همان حالت را دارد؛ کم کردن سرعت انتشار این فناوری باعث می‌شود اقتصاد کشور دچار مشکل شود و دیگر رقبا از اروپا پیشی بگیرند".

اکهلم در آخر اظهار داشت فناوری 5G برای امنیت کشور ضرورت دارد و مقامات باید بازار رقابت برای توسعه این فناوری را پایدار نگه دارند تا پیشرفت در آن با سرعت بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت هوآوی تحریم شرکت هوآوی گوشی های هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، ۴۰ درصد شرکت‌های حوزه صنایع خلاق را درارتباط با مقطع سنی کودک و نوجوان دانست و گفت: حوزه کودک و نوجوان حوزه عامی است؛ زیرا حوزه آموزش و یادگیری، حوزه اسباب بازی، پلتفرم‌ها، انمیشین و به طور کلی حدود ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند. 

وی با اشاره به ظرفیت خوب کشورمان در زمینه انیمیشن سازی افزود: در حوزه انمیشن سازی شرکت‌های خوبی داریم که محصولات آن را علاوه بر اینکه روی پرده‌ی سینما می‌رود؛ ظرفیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد و برخی از این صادرت گرفته است. 

حسنلو ادامه داد: در حوزه اسباب بازی جریان تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته است، اما به دلیل نقل و انتقالات مالی آمار شفافی در این زمینه وجود ندارد. انمیشن پسر دلفینی در بازار روسیه و ترکیه نزیک به ۲ میلیون دلار فروش داشته است که اینها اعداد قابل توجهی هستند. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به صادرات اسباب بازی افزود: در حوزه اسباب بازی ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار صادرات در سال انجام می‌گیرد که این عدد در اقتصاد اسباب بازی بسیار کم است ولی ظرفیت کشور بیشتر است. 

وی با اشاره به نقص در زیرساخت حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه گیم نیز صادرات خوبی داشتیم، اما مسئله اصلی این است که در حوزه صنایع خلاق هنوز زیر ساخت کافی برای جهش وجود ندارد. ما وقتی می‌توانیم از صادرات صحبت کنیم که زیر ساخت تولید در کشور به خوبی فراهم شده باشد و شرکت‌ها سرریز تولیدات را صادر کنند تا بتوانند در ادامه برای کشور ارز آوری داشته باشند. 

حسنلو در آخر صادرات را یکی از زنجیره‌های مهم صنایع خلاق دانست و گفت: در حوزه صنایع خلاق سرمایه گذاری جدی حاکمیتی نداشتیم، این مسیر در حال شکل گیری است. هدف جدی ما در این حوزه صادرات است، زیرا اقتضای صنایع خلق همین است و بدون صادرات زنجیره این صنعت کامل نمی‌شود؛ صادرات باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!