Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از خبرآنلاین، اجرای طرح سراسری محدودیت‌های کرونایی از اول آذر نیازمند همراهی مردم است تا با اجرای بهتر، به کاهش میزان ابتلا و قربانیان کرونا منجر شود.

از امروز طرح محدودیت‌های سراسری کرونایی در کشور اجرا می‌شود که با توجه به اهمیت موضوع؛ پاسخ به برخی از مهمترین سوالات و ابهامات مردم را در ادامه این گزارش می‌خوانید؛ از چگونگی تردد شبانه در شهرهای قرمز تا تعطیلی اصناف و بازار و شرکت‌های خصوصی و البته حضور خبرنگاران در سطح شهر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوال: چرا اجرای طرح این همه استثنا دارد؟ از جمله؛ مشاغلی که فعالیت شان خیلی ضروری نیست مثل رانندگان اینترنتی

تنها مشاغل و فعالیت هایی مستثنی شده اند که با نیازهای روزانه و ضروری مردم ارتباط دارد. تاکسی های اینترنتی در زمره حمل و نقل عمومی قرار داشته که مشمول ممنوعیت نخواهند شد بویژه که تردد خودروهای شخصی در ساعاتی از شبانه روز که اعلام شده، ممنوع است.

سوال: چرا همه مشاغل باز هستند جز تعدادی مشاغلی که اهمیت چندانی ندارند؟

حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد صنفی در کشور وجود دارد که تنها گروه اول مشاغل صنفی حدود ۷۰۰ هزار واحد را شامل می شود و همین گروه به دلیل نیاز مردم در دوران اجرای طرح، فعالیت می کنند. ضمن اینکه حوزه ادارات، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی نیز در این طرح مشمول محدودیت شده‌اند که در مجموع بخش اعظمی از فعالیت های کشور را در بر می گیرد.

سوال: نحوه تردد برخی مشاغل در ساعات قرنطینه چگونه است؟

منع تردد در ساعات ۹ تا ۴ بامداد صرفا مشمول شهرهای قرمز است. مشاغل ضروری از طریق فرمانداری ها احصا و لیست آنها به راهور اعلام خواهد شد تا از اعمال قانون خودداری شود.

 

سوال: ساعات کاری حمل و نقل عمومی در این دوره محدودیت‎ها چگونه است؟

در این طرح محدودیت ساعت برای فعالیت حمل و نقل عمومی پیش بینی نشده است. پیشنهاداتی به ستاد ملی ارسال شده تا برای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری اقدام شود تا با افزایش ظرفیت از تراکم کاسته شود. البته با توجه به تعطیلی بسیاری از حوزه ها در شهرهای قرمز عملا تقاضا برای سفر کاسته می شود و این امر نیز موجب کاهش تراکم خواهد شد.

حمل و نقل عمومی بار و کالاهای اساسی و مسافر بین شهری اعم از ریلی، جاده ای و هوایی نیز در این طرح مشمول  محدودیت نشده لیکن وزارت راه موظف است فعالیت آنها را نظارت تا برابر پروتکل های بهداشتی اقدام نمایند.

سوال: چه نهادی قرار است بر روی بستن صنوف نظارت کند؟ 

مسئولیت نظارت بر اجرای این طرح با کمیته عالی نظارت مستقر در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است. در سطح استان ها و شهرستان ها کمیته نظارت با حضور بسیج اصناف، بازرسان اتاق اصناف، پلیس اماکن ناجا و هلال احمر تشکیل شده و به صورت میدانی بر اجرای این طرح نظارت می نمایند. علاوه بر این ها ناظرین اصلی مردم عزیز هستند که با اطلاع رسانی به موقع مسئولین را در اجرای موفق این طرح یاری می نمایند.

سوال: فعالیت کارخانه های مجاز و شیوه تردد کارگران به حاشیه شهر چگونه است؟ 

کارخانه های مجاز برابر گروه اول مشاغل فعالیت خواهند داشت. البته در این کارخانه ها نیز موضوع رعایت پروتکل ها و غربالگری از مهم‌ترین موضوعات است که می بایست از طرف مسئولین این واحدها به صورت جدی محقق شود. 

تردد کارگران اگر نیازی به خروج از شهر محل سکونت نداشته باشند، مشکلی ندارد اما اگر می بایست از شهر محل سکونت خارج شوند با هماهنگی نیروی انتظامی و ارائه اسناد مثبته بلامانع خواهد بود.

سوال: وضعیت بازار چگونه است؟ کسی که در بازار کار می کند از تعطیلی خبر ندارد چه برسد به کارمندان ادارات!

برابر اطلاع رسانی های صورت گرفته و اطلاعیه های صادره بعید است که کسبه از اجرای طرح و یا جزییات آن خبر نداشته باشد ضمن اینکه از طریق اتاق اصناف به تمام واحدهای صنفی و اتحادیه ها، طرح مذکور اطلاع رسانی شده است. کارکنان ادارات نیز برابر بخشنامه صادره سازمان اداری و استخدامی از طرح مطلع می باشند.

سوال: کاسبی که شغل او در حوزه مواد غذایی و کالاهای ضروری نیست نمی داند از روز شنبه می تواند به سر کار برود یا خیر. نمی داند تعطیلی او صرفا تا ساعت شش بعدازظهر است یا دو روز کامل تعطیل است؟

از ۹ ماه پیش مشاغل در چهارگروه تقسیم شده اند که در این طرح نیز از همان گروه ها استفاده شده لذا اگر کاسبان عزیز در زمره گروه اول باشند، شامل محدودیت و ممنوعیت در وضعیت ها نخواهند شد.

در شهرهای زرد مشاغل گروه ۴ ممنوع می باشند.

در شهرهای نارنجی گروه ، ۳ و ۴ ممنوع می باشند.

در شهرهای قرمز گروه های ۴،۳،۲ ممنوع می باشند. لیست مشاغل نیز برابر اطلاعیه ها منتشر شده و خواهد شد.

سوال: مشخص نیست منع تردد درون شهری از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح چگونه اجرا می شود؟ یعنی اگر کسی در این ساعات بخواهد به سوپرمارکت محل برود و مواد غذایی تهیه کند می تواند یا خیر؟ این منع تردد مخصوص وسایل نقلیه است یا عابران پیاده را هم شامل می شود؟ یا اصلا این ممنوعیت مربوط به تهران است یا همه شهرهای قرمز؟ 

ترددهای ضروری در ممنوعیت تردد از ساعت ۹ شب با هماهنگی فرمانداری ها انجام خواهد شد.این ممنوعیت شامل عابران پیاده نخواهد شد. این ممنوعیت مربوط به شهرهای قرمز بوده و در سایر شهرها اعمال نخواهد شد.

 

سوال: در زمان اجرای طرح شرکت‌های خصوصی تعطیل هستند یا خیر؟

شرکت های خصوصی و دفاتر مربوط به گروه ۱ مشاغل فعالیت داشته و شامل محدودیت نمی شوند. در سایر گروه ها نیز با توجه به وضعیت شهرها و نوع محدودیت و الزامات تعیین شده می توانند فعالیت نمایند. دفاتر و شرکت های خصوصی حوزه آموزشی فرهنگی و اجتماعی نیز بر اساس وضعیت شهرهای زرد نارنجی و قرمز فعالیت خواهند نمود.

سوال: اگر همه این اصناف اجبارا تعطیل خواهند بود، پرسش دیگری مطرح می شود و آن اینکه این اقشار چگونه باید در مدت تعطیلی، زندگی کنند و درآمد داشته باشند؟

بسته کامل حمایت از اصناف با هماهنگی اتاق اصناف ایران در بخش های مختلف مالیاتی، بیمه، استمهال، عوارض، هزینه اجاره، چک بانکی،  هزینه‌های آب، برق، گاز و ... تهیه و برای ستاد ملی ارسال تا در جلسه آتی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود. با توجه به نقش اتاق اصناف ایران در تهیه این بسته قطعا تمام ملاحظات دیده شده است.

سوال: کارمندهای شرکت های صنعتی مثل فولاد، ذوب آهن، پتروشیمی و کارمندان شرکت های صنعتی کوچک که در شهرک های صنعتی شاغل هستند تعطیل هستند یا خیر؟ اگر نیستند حمل و نقل شان به چه صورت است؟

کارخانه های تولیدی صنعتی در زمره گروه اول قرار داشته که مشمول محدودیت و تعطیلی نخواهند شد لیکن کارفرمایان موظف هستند تا ضمن رعایت دستورالعمل های ابلاغی نسبت به غربالگری مستمر کارکنان وکارگران اقدام نمایند. تردد این واحدها با هماهنگی صورت خواهد پذیرفت و ‌مشمول جریمه نخواهند شد.

سوال: وضعیت خودروی کسانی که در روز ممنوعیت شغلی ندارند، در منطقه‌ طرح ترافیک چیست؟

طرح ترافیک برقرار بوده و لذا اگر خودروی مذکور فاقد طرح باشد جریمه طرح ترافیک اعمال خواهد شد.

سوال: رفت و آمد خبرنگاران در ساعات ممنوعیت چطوری باید باشد تا جریمه نشوند؟ همچنین سازوکار جریمه پلیس برای متخلفان در ساعات ممنوعه شب چیست؟

مشاغل هماهنگ شده از جمله خبرنگاران، با هماهنگی فرمانداری ها و راهور اقدام می شود لذا جریمه شامل آنها نخواهد شد. این افراد و سایر مردمی که به ضرورت نیاز به تردد دارند می‌توانند از راننده‌های اینترنتی در سطح شهر استفاده کنند.

همچنین ممنوعیت تردد در شهرهای قرمز انجام شده که برابر هماهنگی فرمانداری ها موارد ضروری احصا و به راهور اعلام می شود تا اعمال قانون نشوند. سایر موارد در صورت عدم رعایت جریمه خواهند شد. سازوکار آن هم دوربین‌ها راهور هستند.

اخبار مرتبط حرکت عجیب مردم پیش از محدودیت های شدید کرونایی چه بود؟ محدودیت‌های کرونایی در چه صورت شدیدتر می شوند؟ قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا: اجرای محدودیت‌ها مشمول همه دستگاه‌ها خواهد بود/ مقررات وضع شده در حکم قانون است وزیر کشور: اجرای محدودیت‌هایی که مصوبه ستاد ملی کرونا است، حکم قانون را دارد پلیس راهور: از ساعت 10 صبح فردا محدودیت‌های تردد آغاز می‌شود فرماندار تهران: شرایط تهران بحرانی است/ از شنبه محدودیتهای بیشتری اعمال می‌شود توضیحات معاون کل وزیر بهداشت در مورد اعمال محدودیت‌های جابجایی از اول آذر جزییات محدودیت های جدید برای مقابله با کرونا: در شهرهای قرمز و نارنجی تنها پلاک های بومی حق ورود و تردد دارند وزیر بهداشت: در اعمال محدودیتها قصد مزاحمت برای کسی نداریم/ سعی کردیم اقتصاد در کنار مدیریت بیماری کمترین آسیب را ببیند از شنبه کدام مشاغل در تهران مجاز به فعالیت هستند؟ کدام مشاغل در تعطیلی دو هفته ‎ای تعطیل نمی شوند؟

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا محدودیت های شدید کرونایی محدودیت های شدید کرونا محدودیت های شدید کرونایی کدام مشاغل تعطیل هستند سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا حمل و نقل عمومی شهرهای قرمز شرکت های خصوصی فرمانداری ها اتاق اصناف کارخانه ها نخواهند شد محدودیت ها خواهند شد اجرای طرح گروه اول خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک

عصر ایران / مدرسه کار و کسب ؛ دکتر علیرضا داداشی - راه اندازی یک کسب و کار کوچک، ایده ای است که طرفداران زیادی دارد. بعضی از صاحبان مشاغل گوناگون استخدامی یا فعالان بازار که تجربه شکست یا عدم موفقیت کافی را داشته اند، کسانی که مایل نیستند کارمند و زیرمجموعه شخص دیگری باشند، جوانان صاحب ایده، بازنشستگان و یا خانم های خانه دار تعدادی از این علاقه مندان راه اندازی کسب و کار کوچک و شخصی هستند.

با توجه به شرایط فعلی اقتصاد و بازار کار، به نظر می رسد که الان زمان مناسبی برای راه اندازی چنین کسب و کاری باشد.

واقعیت این است که تقریبا همیشه زمان مناسبی برای رفتن به سمت این علاقه مندی است. 

چالش های اصلی کدامند؟

اگر صاحب یک کسب‌وکار کوچک هستیم یا قصد راه‌اندازی کسب‌وکار خود را داریم، درک مسائل منحصربفردی که کسب و کارهای کوچک با آن مواجه هستند می تواند به ما کمک کند تا موفق تر شویم.

واقعیت این است که ورای علاقه مندی و ایده پرداز بودن و دغدغه داشتن، تعدادی چالش وجود دارد که احتمالاً در این مسیر با آنها روبرو خواهیم شد. بنابراین، قبل از اینکه به جلو برویم، باید از مسائلی که ممکن است ما را غافلگیر کنند آگاه باشیم.

من در اینجا پنج مورد از رایج‌ترین چالش‌هایی که ممکن است با آن‌ها روبرو شویم، را تشریح می کنم.

1- کمبود بودجه

هیچ چیز مانند مشکلات پولی نمی تواند یک کسب و کار را متوقف کند. به ویژه برای مشاغل کوچک این یک چالش اساسی است. عجیب نیست که ببینیم بسیاری از شرکت‌های بزرگ‌ جریان نقدی کافی برای پیگیری حقوق و دستمزد و روشن نگه داشتن چراغ کسب و کارشان دارند، اما، کسب‌وکارهای کوچک اغلب در وضعیت کمتر با ثباتی هستند.

اگر یک مشتری بزرگ ما به هر دلیل نتواند پرداختی انجام دهد، کسب و کار کوچک ما ممکن است نتواند حتی از عهده پرداختن قبض های خود بربیاید. داستان های زیادی وجود دارد که صاحبان مشاغل کوچک از حقوق خود صرف نظر می کنند تا حقوق کارمندان و فروشندگان خود را بپردازند.

متأسفانه، داستان‌های زیادی از شکست کسب‌وکارهای کوچک به دلیل کمبود بودجه وجود دارد.

2-کمبود زمان

این سوال همیشه و از همه افراد جای پرسیدن دارد که آیا شما مالک کسب و کار هستید یا بخشی از آن؟

برای صاحبان مشاغل کوچک، پاسخ اغلب هر دو است.

ما مسئول اجرای طرح‌های تجاری و برنده شدن در کسب‌وکار جدید هستیم، اما ممکن است خودمان به تلفن‌ها هم پاسخ دهیم، مدارک را هم بایگانی کنیم، شخصاً با فروشندگان هم وارد مذاکره و معامله شویم.

هرچه کسب و کار ما کوچکتر باشد، احتمالاً وظایف بیشتری برعهده خواهیم داشت. مدیریت این تنگنای زمانی می‌تواند دشوار باشد و باعث شود ناخواسته بخشی از مسائل مهم کاری مورد غفلت واقع شوند.

3- مشکل پیدا کردن کارمندان خوب

با اینکه تعداد کسب وکارهای کوچک در ایران کم نیست، اما، همچنان تامین نیروی انسانی مجرب، شایسته، توانا و سخت کوش یکی از چالش های پیش روی بنگاه های کوچک است.

در بسیاری از موارد، بسته حقوق و مزایای کسب و کار کوچک ما نمی تواند با آنچه شرکت های بزرگ ارائه می دهند رقابت کند. علاوه بر این، در حالی که مشاغل بزرگ می توانند افراد را برای یک کار خاص استخدام کنند، در بنگاه های کوچک ممکن است به کارمندانی نیاز داشته باشیم که هر کدام بتوانند چندین کار را انجام دهند.

همچنین احتمالاً به افرادی نیاز داریم که ویژگی های شخصیتی خاصی برای موفقیت در محیط کسب و کار کوچک ما داشته باشند، در حالی که این نوع کسب و کار معمولا با تغییرات زیاد مواجه است و تغییر در آنها امری رایج است. چگونه می توانیم مرتباً به این نوع افراد دسترسی داشته باشیم؟

این عوامل می تواند یافتن کارمندان مناسب را چالش برانگیز کند.

4-مشکلات ایجاد تعادل بین رشد و کیفیت

در کسب و کارهای کوچک این یک داستان رایج است:

یک روز ما در حال جشن گرفتن یک مشتری بزرگ هستیم و روز دیگر در تلاش هستیم تا با نیازهای مشتری جدید همراه شویم.

در بسیاری از موارد، ما باید بین ساعات طولانی کار کردن خودمان و کارمندان مان یا یافتن راه‌هایی برای کاهش دادن زمان کار (مثلا به ضرورت رعایت صرفه جویی در هزینه ها)، دست به انتخاب بزنیم.

برای مشاغل کوچک، رشد اغلب با دردسرهای فزاینده همراه است.

هیچ راه حل عالی وجود ندارد.

به این معنی که در نهایت، ما باید بتوانیم راهی برای پیش برد کارها بدون آسیب رساندن به کسب و کار خود یا با حداقل آسیب احتمالی به آن بیابیم.

5-مشکلات متعدد وب

بازاریابی در مشاغل کوچک با مشکلات متعددی مواجه است؛ تبلیغات رسمی گران است و تبلیغات دهان به دهان آهسته.

اینترنت می تواند فرصت‌هایی را برای یافتن مشتریان فراهم ‌کند، اما بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک از حضور آنلاین خود به اندازه کافی بهره نمی برند.

احتمالاً می دانیم که به یک وب سایت نیاز داریم، اما آیا وضعیت سئوی سایت ما بهینه است؟ آیا از طراحی واکنش گرا استفاده می کنیم؟ آیا سایت ما ابزاری برای فروش است یا تنها یک بیلبورد آنلاین داریم؟ آیا حواس مان هست که وب سایت تنها بخشی از حضور آنلاین ما را پوشش می دهد؟ حضورمان در سایر رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر و ابزارهای داخلی چگونه است؟ سایت و شبکه های اجتماعی ما، چه ابزاری برای یافتن مشتری ناراضی و شنیدن صدا و ارائه پاسخ به او در اختیارمان قرار می دهد؟ و ... سوالات متعدد دیگر

کسب و کار‌های بزرگ دارای بخش‌های مجزا و پر کارمندی برای فعالیت‌های آنلاین خود هستند، اما در کسب‌ وکارهای کوچک اغلب داریم تلاش می کنیم خودمان را با امکانات  -گاه- حداقلی که در اختیار داریم همگام کنیم.

چگونه می توانیم این چالش ها را مدیریت کنیم؟

داشتن یک کسب و کار کوچک می تواند فوق العاده مفید باشد و هر چالشی هم در این مسیر رخ بنمایاند، راه حل های متعددی دارد. برای موفقیت در کسب و کار کوچک خود، باید برای چالش هایی که با آن روبرو خواهیم شد آماده باشیم.

بدون شک ما می توانیم بخشی از توانایی های حل چالش را خودمان برای خودمان فراهم کنیم.

آموزش: ما می توانیم مهارت‌هایی را که برای اجرای موفقیت‌آمیز یک کسب‌وکار کوچک نیاز داریم، بیاموزیم. دست کم در ابتدای راه اندازی کسب و کار، به دلایلی از جمله کمبود بودجه و کمبود نیروی متخصص، باید بتوانیم خودمان گلیم مان را آب بیرون بکشیم. آموزش می تواند به ما کمک کند تا کمی، و فقط کمی راحت تر به جایی که می خواهیم برویم برسیم. تجربیات دیگران: استفاده از تجربیات دیگران راه دیگری است که شناختی نه کامل وکافی، اما، قطعا مفید در اختیار ما قرار خواهد داد. گرچه بهتر است از تجربیات کسانی استفاده کنیم که سابقه راه اندازی کسب وکاری شبیه به کسب وکار ما را داشته اند، یا چنین کسب و کاری را مدیریت کرده اند، ولی معنای این سخن این نیست که تجربیات بانیان کسب و کارهای غیر مشابه مفید نخواهد بود.

 مهم این است که ما اهل آموختن باشیم و بتوانیم از آنچه می بینیم و می شنویم، برای خودمان توشه ای بیندوزیم.

_____________________________________________

* دکتر علیرضا داداشی
نویسنده و مدرس مدرسه کار و کسب عصر ایران

- دکترای مدیریت بازاریابی
- مدیر و بنیانگذار گروه «مشاوره، آموزش و تحقیقات بازار خوشه‌چین»
- مشاور کسب و کارهای نوپا، کوچک و متوسط
- پژوهشگر بازار و کسب‌و‌کارها
- نویسنده بیش از ۴۰ مقاله در فروش و بازاریابی
- مولف کتاب: بیست گفتار فروش و بازاریابی- کتاب همراه فروشندگان و بازاریابان
-بازرس اصلی انجمن علمی مدیریت کسب و کار ایران
 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نارضایتی کارکنان و راهکارهایی برای مدیریت آن مدیر ذره بینی باشیم یا خیر؟ چگونه کارمندانی با انگیزه داشته باشیم؟

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی منتشر شد