Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@12:03:15 GMT

چه کسی وزیر خزانه داری بعدی آمریکا خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۳۲۹۸

چه کسی وزیر خزانه داری بعدی آمریکا خواهد بود؟

فاکس بیزینس نوشت: با وجود آنکه هنوز چند هفته تا آغاز به کار دولت جو بایدن زمان باقی مانده است، اما به دلیل اهمیت بالای وزارت خزانه داری برای اقتصاد آمریکا، گمانه زنی‌ها برای گزینه تصدی گری این پست از هم اکنون آغاز شده است. منابع آگاه به فاکس بیزینس اطلاع داده اند که مقامات تیم بایدن به مدیران ارشد وال استریت این پیام را منتقل کرده اند که دولت بایدن گزینه‌های میانه رویی را برای سمت‌های اقتصادی و مالی معرفی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه پیشتر نام الیزابت وارن- سناتور دموکرات به عنوان مطرح‌ترین گزینه وزارت خزانه داری دولت بایدن عنوان شده بود، اما با توجه به ناکامی دوکرات‌ها در کسب اکثریت سنا در انتخابات سوم نوامبر بعید است بایدن شمار زیادی از مقامات خود را از سناتور‌های فعلی انتخاب کند و راه را برای ورود سناتور‌های جمهوری خواه بیشتر هموار کند. در حال حاضر استیون منوچین عهده دار وزارت خزانه داری است.

جو بایدن در خصوص معرفی گزینه وزارت خزانه داری گفته است که احتمالا در هفته پیش رو این اتفاق صورت خواهد گرفت و فردی معرفی می‌شود که مورد قبول تمامی دموکرات‌ها باشد.

در حال حاضر نام افراد زیر به عنوان نامزد‌های احتمالی تصدی پست وزیر خزانه داری رسانه‌ای شده است:

ژانت یلن

یلن در دوره ریاست جمهوری اوباما رئیس بانک مرکزی آمریکا بود و از منتقدان سرسخت ترامپ نیز محسوب می‌شود.

راجر فرگوسن

فرگوسن سابقه طولانی در دفاتر منطقه‌ای فدرال رزرو داشته و نایب رئیس بانک مرکزی آمریکا نیز بوده است.

رافایل بوستیک

او مدیر دفتر منطقه‌ای فدرال رزرو در آتلانتا بوده است.

سارا بلوم

بلوم یکی از گزینه‌های جدی این سمت است که سابقه قائم مقامی وزیر خزانه داری آمریکا را در کارنامه خود دارد.

ملودی هوبسون

او مدیرعامل گروه رسانه‌ای دریم ورکس است، اما سابقه مالی زیادی دارد.

گری گنسلر

از دیگر مدیران وزارت خزانه داری که قبلا دستیار وزیر بوده است.

جینا ریموندو

ریموندو در حال حاضر فرماندار رودآیلند است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار وزیر خزانه داری آمریکا آمریکا جو بایدن وزارت خزانه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا امروز در حالی با وزیر خارجه چین دیدار کرد که مسائل حل نشده همچنان روابط بین واشنگتن و پکن را تهدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزیر خارجه چین در دیدار با بلینکن تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای سرکوب اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

وزیر امور خارجه چین در دیدر با همتای آمریکایی خود بر ضرورت راه حل دو دولتی در فلسطین اشغالی برای حفظ ثبات تاکید کردند.

در این گفت‌وگو چین از دستیابی به صلح در فلسطین از طریق گفتگو و مشورت حمایت کرد.

 سخنگوی وزارت خارجه چین نیز به روابط روسیه و چین پرداخت و گفت: روسیه یک شریک استراتژیک است و هیچ طرف سومی حق دخالت در همکاری اقتصادی و نظامی مسکو و پکن را ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

 سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین از واشنگتن خواست که تحریم‌ها علیه پکن را متوقف کند و افزود: آمریکا نباید ما را به عنوان یک قدرت رقیب در نظر بگیرد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در حالی وارد چین شده است که روابط بین دو کشور اندکی بهبود یافته اما همچنان مسائل حل نشده فی مابین، ثبات در روابط بین این دو قدرت جهانی را تهدید می کند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.  

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت می گیرد که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان | گفت و گوی مهم برای آتش بس در غزه
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد