Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار رشت با اشاره به فرا رسیدن فصول سرد سال و وقوع بحران‌های احتمالی گفت: شهرداری در مواقع بحرانی مسئولیت‌ها را به تنهایی بر عهده دارد، اما متأسفانه بسیاری از ماشین آلات شهرداری فرسوده و نیازمند تعمیر است.

به گزارش خبرنگار ایمنا سید محمد احمدی در نشست با نمایندگان مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، یکی از اصول مهم در مدیریت شهری را تعامل و تفکر جمعی دانست و گفت: در تلاش هستیم با همکاری‌های مشترک مدیریت شهری و منتخبان مردم رشت در راستای افزایش خدمات رسانی به شهروندان گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار رشت با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه شهرداری معضل پسماند و زباله است، اظهار کرد: برای رفع این مشکل خواستار همدلی و هم افزایی همه دستگاه‌های متولی در استان گیلان هستیم.

وی با تاکید بر اینکه منابع مالی شهرداری رشت به تنهایی قابلیت مدیریت پسماند در منطقه سروان را ندارد، گفت: نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه ملی و استانی برای رفع دغدغه‌های موجود هستیم.

احمدی با بیان اینکه زباله پنج شهر استان گیلان در منطقه سروان رشت تخلیه می‌شود، تصریح کرد، دفن روزانه ۱۱۰۰ الی ۱۲۰۰ تن زباله در این‌منطقه رقمی قابل توجه است.

وی از نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد: جهت تخصیص تأمین اعتبار لازم برای احداث دستگاه زباله سوز به کمک شهرداری بشتابند.

شهردار رشت خاطرنشان کرد: تکمیل تصفیه خانه و احداث حوضچه آرامش در تصفیه خانه شیرابه سراوان در دستور کار قرار دارد.

وی درباره ساخت و ساز غیر مجاز در زمین‌های نسقی که یکی دیگر از مشکلات مهم شهروندان رشتی است، گفت: شیوه نامه مدیریت زمین‌های نسقی نیازمند بازنگری مجدد دارد.

احمدی با اشاره به فرا رسیدن فصول سرد سال و وقوع بحران‌های احتمالی گفت: شهرداری در مواقع بحرانی مسئولیت‌ها را به تنهایی بر عهده دارد که متأسفانه بسیاری از ماشین آلات شهرداری فرسوده و نیازمند تعمیر است.

وی خواستار کمک نمایندگان رشت جهت تخصیص اعتبار برای تعمیر دستگاه‌های فرسوده شهرداری شد و افزود: مدیریت یکپارچه شهری در رشت نیازمند توجه همه دستگاه‌های اجرایی است.

کد خبر 456627

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر شهروند شهرداري رشت شهر رشت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • پرسپولیس به توانایی فراموشی نیازمند است!
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است