Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی حبیب نژاد روشن روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مهم ترین اقدامات دولت در حوزه روستایی در چهار سال اخیر را اجرای طرح هادی، ایجاد ۳۰ تشکل مردم نهاد روستایی، اجرای زیرساخت های بومگردی، یکپارچه سازی اراضی شالیزاری، ایجاد شوراهای حل اختلاف با همکاری قوه قضائیه، لایروبی آب بندان ها، برندسازی محصولات کشاورزی ، توسعه راه ها و محورهای روستایی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه اجرای طرح های هادی و پروژه عمرانی ۱۴ روستا با هزینه ای بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال انجام شده است، گفت : اجرای طرح هادی شامل جدول گذاری، زیرسازی، آسفالت، پیاده روسازی و دیگر اقدامات ساماندهی بود.

نوسازی و رونق کشاورزی

حبیب نژاد با اعلام اینکه در دولت تدبیر و امید و در حوزه جهاد کشاورزی مجموع اعتبارات عمرانی و تسهیلات و اشتغال زایی بیش از ۷۸۰ میلیارد ریال بوده است، گفت : از سال ۹۶ تاکنون در سطح حدود ۸۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری تجهیز و نوسازی شده است که برای این کار بیش از ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی از شن ریزی هفت کیلومتر از جاده بین مزارع شهرستان با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال به عنوان بخش دیگری از خدمات دولت یاد کرد و افزود : از سال ۹۶ تاکنون طرح پوشش بتنی کانال انتقال آب در سطح ۸۱ کیلومتر با هزینه بیش از ۵۰ میلیارد ریال در سطح روستاهای شهرستان انجام شده است.

فرماندار سیمرغ از لایروبی ۹۳ هکتار آب بندان و حدود ۱۲۱ کیلومتر رودخانه با هزینه بیش از ۴۵ میلیارد ریال هم از دیگر اقدامات انجام شده در چندسال اخیر یاد کرد.

وی از پرداخت تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی به ۲۹۳ بهره بردار از سال ۹۶ تاکنون خبر داد و گفت : تسهیلات پرداخت شده به این طرح ها ۱۷۰ میلیارد ریال بوده است.

حبیب نژاد افزود : همچنین در حوزه های دیگر بخش کشاوری نیز ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت  شده است.

تکمیل پل برج خیل

فرماندار سیمرغ با اعلام اینکه ساخت و تکمیل پل برج خیل که در سیلاب اواخر سال ۹۷ تخریب شده بود در دست اجرا است، بیان کرد: این پل تا دهه فجر امسال تکمیل و به بهره برداری می شود.

پل قدیمی و آسیب دیده برج خیل اردیبهشت ماه امسال با تشخیص کارشناسان تخریب و با تامین اعتبار ساخت پل جدید به جای آن آغاز شد.

حبیب نژاد میزان اعتبار برای احداث پل برج خیل را چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد که از محل حوادث غیرمترقبه تامین اعتبار شده است.

وی با اشاره به اینکه بعد از سیلاب اواخر سال ۹۷ و اوایل سال گذشته مبلغ  ۹ میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان کمک های بلاعوض معیشتی، تعمیری و احداثی به سیل زدگان پرداخت شد، گفت: مبلغ پرداختی به بخش کشاورزی پنج میلیارد تومان و تسهیلات کم بهره معیشتی، تعمیری و احداثی  هم حدود ۳۸۱ میلیارد ریال بوده که پرداخت شده است.

فرماندار سیمرغ با اشاره به اینکه از ۲۱ کیلومتر مسیر رودخانه تلار هم تاکنون لایروبی بیش از ۱۵ کیلومتر انجام شده است، بیان کرد: برای این میزان لایروبی ۴۵ میلیارد ریال هزینه شده است.

اجرای بیش از ۱۰۰ طرح خدماتی در روستاها

حبیب نژاد از اصلاح و تقویت شبکه ، خرید ترانس ، کاهش تلفات و رینگ مابین خطوط  در سطح روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت که از سال ۹۶ تاکنون بیش از ۱۰۰ طرح خدماتی با هزینه ای بالغ بر ۴۱ هزار میلیون ریال در سطح روستاهای این شهرستان انجام شده است.

وی بیان کرد: برای مشکل آب شرب در روستاها از سال ۹۶ تاکنون احداث مخزن هوایی و زمینی، حفر چاه و خرید تجهیزات، اصلاح شبکه با هزینه ای بالغ بر ۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و بیش از ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و سایر هزینه شده است.

 فرماندار سیمرغ با اعلام اینکه فرسودگی لوله ها یکی از مهم ترین مشکلات هدر رفت آب است، گفت: برای حل مشکل آب شرب در روستاها، اداره آب و فاضلاب فاز به فاز در حال اصلاح و ترمیم شبکه است.

وی دیگر اقداماتی که در دولت در حوزه روستایی انجام شد را شامل تعریض محورهای اصلی به طول ۱۴ کیلومتر، آسفالت محورهای روستایی، اجرای پروژه های عمرانی مانند ساختمان بخشداری، سایت اداری، پل سنگتاب با اعتباری بالغ بر۱۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

حبیب نژاد با اشاره به اینکه اجرای دکل های مخابراتی جهت تقویت شبکه و دیتای روستایی ۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت که برای نصب و راه اندازی تجهیزات جدید تلفن ثابت ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

برچسب‌ها مازندران توسعه روستایی سیمرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران توسعه روستایی سیمرغ مازندران توسعه روستایی سیمرغ اخبار کنکور میلیارد ریال هزینه شده سال ۹۶ تاکنون فرماندار سیمرغ انجام شده حبیب نژاد برج خیل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج

به گزارش همشهری آنلاین، براساس اعلام سازمان حج و زیارت با تلاش مستمر دست اندرکاران و مدیریت هزینه ها و تسویه حساب نهایی با شرکت های طرف قرارداد، در حوزه های مختلف خدماتی حج، مبلغی از وجوه دریافتی به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲ بازگردانده خواهد شد.

شرایط پرداخت ارز حجاج اعلام شد | زائران خانه خدا نمی‌توانند ارز مسافرتی بگیرند؟

در اطلاعیه سازمان حج و زیارت در این ارتباط آمده است: «با تغییر در برخی از فرآیندها به منظور مدیریت هزینه ها در بخش های حمل و نقل، تغذیه و تدارکات، خدمات پزشکی و همچنین کاهش خادمان ضیوف الرحمن ( عوامل اجرایی ، فرهنگی و پزشکی ) و از طرفی حمایت های دولت مردمی در تامین ارز مورد نیاز خدمات هواپیمایی و فرودگاهی، مبلغی به عنوان مانده عملیات شناسایی شد، لذا مقرر گردید از امروز تا ۱۰روز آینده به حساب ۸۲۵۰۰ زائر حج تمتع سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۵ میلیون ریال مسترد شود.

در خبر پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت در این زمینه تاکید شده است: «از آنجا که مبالغ صرفه جویی شده مربوط به هزینه هائی غیر از موضوع اسکان حجاج بوده است، مبلغ محاسبه شده برای کلیه زائران یکسان می باشد.»

کد خبر 848542 منبع: ایسنا برچسب‌ها هزینه خبر مهم حج - سازمان حج و زیارت

دیگر خبرها

  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است