Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته تحولی خوانا با هدف رفع مشکلات مربوط به مهارت‌های خواندن، نوشتن و مهارتهای زندگی در دوره ابتدایی اجرا می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اولین مرحله در راستای اجرایی شدن بسته تحولی خوانا که آموزش مدرسین و معلمان ۵ درصد از مدارس کشور است از امروز به صورت مجازی آغاز می‌شود.

رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص اهداف بسته تحولی مدرسه خوانا، اظهار کرد: در راستای اجرای سند تحول بنیادین، بسته تحولی خوانا در دوره ابتدایی را از آن جهت که بهترین دوران برای تعمیق و اثربخشی آموزش مهارت‌های چهارگانه زبانی و زندگی است، انتخاب کردیم تا با اجرای این طرح، علاوه بر پرداختن به دغدغه اساسی موجود که آموزش مهارت‌های پایه خواندن، نوشتن و آداب زندگی است، بتوانیم شاهد اجرای یکی از برنامه‌های سند تحول بنیادین در مدارس باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بسته تحولی خوانا ترکیبی از مهارت‌های خواندن نوشتن و آداب زندگی است. از آنجا که در دوره ابتدایی نتایج آزمون‌های بین المللی پرلز نشان دهنده این واقعیت است که متاسفانه مهارت‌های خواندن و درک مطلب دانش‌آموزان سطح مطلوبی ندارد و در عین حال تغییر و تحولاتی که در ساختار نظام آموزشی رخ داده باعث شده تمرکز روی مهارت خواندن و نوشتن کمتر باشد، نگرانی‌هایی درسطح سواد مهارت‌های خواندن و نوشتن و رعایت آداب زندگی در دوره ابتدایی به عنوان محور شکل گیری شخصیت دانش آموزان وجود دارد.

حکیم‌زاده افزود: بنابراین بسته تحولی خوانا را با هدف رفع مشکلات مربوط به مهارت‌های خواندن نوشتن و مهارت‌های زندگی در دوره ابتدایی ارائه نمودیم و هدف ما این است که ابتدا با آموزش مدرسان و معلمان و بعد اجرای طرح در جامعه هدف که دانش آموزان هستند، به حل این چالش بپردازیم.

حکیم زاده در خصوص زمان اجرای طرح و چگونگی انتخاب جامعه هدف گفت: با توجه به اینکه این طرح در ابتدای کار به صورت آزمایشی است، میزان پوشش آن در برنامه اولیه ما برای ده درصد از مدارس پیش بینی شده بود؛ که پس از شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن آموزش، به ۵ درصد از مدارس تقلیل یافت که این تعداد شامل همه انواع مدارس از جمله شهری، روستایی، دولتی، غیر دولتی، دخترانه و پسرانه می‌شود تا ما در پایان این اجرای آزمایشی بتوانیم نقاط قوت و ضعف طرح را درهمه ابعاد آن مورد بررسی قرار دهیم و ارزیابی درستی از امکان اجرای سراسری این برنامه داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی آموزش و پرورش نظام آموزشی بسته تحولی خوانا مهارت های خواندن دوره ابتدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۴۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • آرزوی ساده یک معلم+ فیلم
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • مبارزه بوکس مایک تایسون با جیک پل رسما کلید خورد
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی