Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، براساس تحقیق یک پایگاه رتبه بندی دانشگاههای دنیا (کیو اس)، بحران کرونا ویروس بسیاری از صنایع و کشورها را ترغیب کرده است تا در نحوه انجام کارها تجدید نظر کنند و آموزش عالی نیز از این قاعده مستثنی نیست. در زمان بحران، باید راه حل های ابتکاری برای حل چالش های پیچیده و جدید پیدا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا به بخش آموزش عالی فرصتی داده تا آموزش و نحوه ارائه آن را دوباره تصور کند و فراتر از آنچه انجام می شود به ایجاد راه حل های جدید در یک جو کاملا تغییر یافته برسد.

با نگرش جدید به آموزش، موسسات آموزش عالی می توانند از طریق مشارکت دولتی و خصوصی با فناوری دیجیتال، چگونگی آموزش را در قالب ترکیبی در دسترس در هر زمان و هر مکان، کشف کنند.

مقاله اخیر «اخبار دانشگاه های جهان» یادآوری می کند که COVID-۱۹ حتی ممکن است پایان سیستم سنتی ترم تحصیلی مبتنی بر ثبت نام دانشگاهی، پیشرفت و فارغ التحصیلی را هم تسریع کند.

این ویروس اثر خود را در همه جنبه های زندگی دانشگاهی گذاشته است ، از جمله روش سنتی دانشجویان برای جمع آوری اعتبارات مورد نیاز برای فارغ التحصیلی.

بنابراین، چگونه متخصصان آموزش عالی در مورد اهداف اساسی آموزش و مدل های آموزشی بهتر می توانند تصمیم بگیرند.

کمیسیون بین المللی آینده آموزش در سال ۲۰۱۹ توسط یونسکو راه اندازی شد تا دوباره تصور کند چگونه دانش و یادگیری می تواند آینده بشریت و کره زمین را شکل دهد.

در سال ۲۰۲۰ ، این سازمان گزارشی با عنوان «آموزش در جهانی پس از COVID: ایده هایی برای اقدام عمومی» را منتشر کرد که در آن اثرات موج بحران ویروس کرونا و چگونگی برداشتن موانع در تحصیل ۱.۵ میلیارد دانش آموز و دانشجو را بررسی کرد و به این نتیجه رسیده که این بحران نابرابری های موجود را تشدید کرده است.

این خطر جدی وجود دارد که COVID-۱۹ چندین دهه پیشرفت را از بین ببرد. در حالی که همه گیری نشان می دهد که ما به یک بشریت به هم پیوسته تعلق داریم، اما ترتیبات اجتماعی و اقتصادی به این معنی است که تأثیرات ویروس متفاوت و ناعادلانه است.

۹ ایده پیشنهادی در این گزارش اهمیت دسترسی برابر به آموزش را تقویت می کند و پیشنهاد می کند رهبران، آموزش را به عنوان یک کالای مشترک تقویت کنند، حق آموزش را گسترش دهند تا شامل اتصال و دسترسی به منابع باشد و ارزش بیشتری برای حرفه اساتید و همکاری با اساتید قائل شوند. این گزارش همچنین اهمیت فناوری های رایگان و در دسترس را یادآور شده است.

بحران COVID-۱۹ این فرصت را به موسسات آموزش عالی در سراسر جهان می دهد تا تصور کنند که چگونه آموزش را ارائه می دهند، فناوری های جدید را کشف می کنند و نابرابری هایی را که این موضوع تشدید می کند، برطرف کنند.

کد خبر 5075012

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا آموزش مجازی دانشگاههای خارجی دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری پایان نامه آموزش مجازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه ها مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های ایران حکم انتصاب آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش در مصاحبه عنوان کرد: فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها از امروز آغاز و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در اجرای برنامه برگزاری آزمون‌های نهایی، تولید نمره کل سابقه تحصیلی، ایجاد سابقه و ترمیم نمره برای متقاضیان ورود به آموزش عالی، از امروز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی آغاز شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: داوطلبان می‌توانند با ورود به سامانه، سوابق تحصیلی خود را مشاهده، تأیید و در صورت وجود مغایرت، درخواست خود را برای بررسی هریک از بخش‌های سوابق تحصیلی ثبت نمایند.

وی ادامه داد: مراجعه به سامانه و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان نوبت‌های اول و دوم آزمون سراسری سال جاری الزامی است.

زارعی گفت: متقاضیان ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره باید ابتدا این فرایند را طی نمایند؛ در ضمن، ثبت‌نام دروس نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره پس از تأیید سوابق تحصیلی و در چند روز آتی در همین سامانه فعال خواهد شد.

زارعی افزود: داوطلبانی که در آزمون سراسری ثبت‌نام نموده‌اند می‌بایست از طریق سامانه جامع آزمون سراسری در وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی my.sanjesh.orgوارد فرایند مشاهده سوابق تحصیلی شوند. همچنین، سایر افراد نیز می‌توانند از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی my.medu.ir سوابق تحصیلی خود را مشاهده و تأیید نمایند.

گفتنی است سوابق تحصیلی در فرایند پذیرش دانشگاه‌ها در سال جاری دارای تأثیر قطعی پنجاه‌درصدی است. این سوابق بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی در سنوات و دوره‌های قبل و نوبت خرداد سال۱۴۰۲ و سال جاری تولید می‌شود. آزمون‌های نهایی امسال برای پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در بازه زمانی ۳۰ اردیبهشت تا ۲۹ خردادماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

کد خبر: 1228780 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!