Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، از زمانی که جو بایدن به صورت رسمی نامزد حزب دموکرات در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد و به موازات کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ در این کشور، بسیاری تلاش داشتند تا به همگان بقبولانند که روی کار آمدن معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا خبری تلخ برای صهیونیست هاست و دغدغه‌ای تازه را برای بنیامین نتانیاهو موجب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته جولان بی حساب نتانیاهو زیر سایه ریاست جمهوری دونالد ترامپ در شکل گیری چنین تصوری بی تاثیر نبوده است. نخست وزیر صهیونیست‌ها هر چند همواره و با کمک لابی‌های پرنفوذ خود از حمایت دوستان آمریکایش برخوردار بوده، اما هیچ دوره‌ای برای آن‌ها با دوره ۴ ساله حضور ترامپ در کاخ سفید برابری نمی‌کند. نتانیاهو و صهیونیست‌ها به لطف رویکرد به دور از عرف سیاسی و بین المللی رئیس جمهور آمریکا تا آنجا که دلشان خواست تاختند و به بخشی از رویا‌های اشغالگری خود از غصب بلندی‌های جولان گرفته تا انتقال سفارت آمریکا به قدس و هم پیاله شدن با شیخ نشین‌های خائن حاشیه خلیج فارس به آرمان قدس جامعه عمل پوشاندند.

بی شک هیچیک از این رخداد‌ها دلیل مخالف بایدن با صهیونیست‌ها محسوب نمی‌شود. سوابق سیاسی رئیس جمهوری که بنا بر اعلام رسانه‌ها در انتخابات آمریکا پیروز شده است، بر این حقیقت به خوبی صحه می‌گذارد. کسانی که اصرار دارند رئیس جمهور شدن بایدن را دردسری تازه برای صهیونیست‌ها جلوه دهند، به رخداد‌های سال ۱۹۸۲ و درگیری بسیار احساسی بایدن جوان با مناخیم بگین، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی اتکا می‌کنند. زمانی که بایدن جوان به عنوان سناتور ایالت دلاور به کنگره آمریکا راه یافته بود. اما حقیقت همانی است که به زبان نتانیاهو جاری شد: «بایدن عضوی از خانواده اسرائیل است».

رسانه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل به تازگی در نوشتاری روابط دیرینه بایدنِ رئیس جمهور با صهیونیست‌ها را فرا روی مخاطب خود قرار می‌دهد تا از این منظر خیال آن‌ها را از بابت نگرانی‌های ناشی از رفتن ترامپ آسوده کند. این رسانه صهیونیستی با جمله «جو بایدن دوست بسیاری صمیمی اسرائیل است» نوشتار خود را آغاز می‌کند تا به خواننده خود خط مشی اصلی تحلیل خود را ارائه کند.

بایدن، عضو دیرینه خانواده اسرائیل

یادداشت نویس تایمز آو اسرائیل در نوشتار خود با تاکید بر صمیمیت دیرینه بایدن و صهیونیست‌ها یادآور می‌شود این همان حقیقی است که به گواه دوستان و دشمنان سیاسی بایدن رسیده است. سفیر صهیونیست‌ها در آمریکا در دوره معاونت ریاست جمهوری بایدن با بیان اینکه «بایدن احساسات عمیقی نسبت به اسرائیل دارد» بر این واقعیت مهر تائید می‌زند. مایکل اورن هرچند با برخی از سیاست‌های بایدن در قبال فلسطین و ایران در تعارض است، عمیقا بر این باور است که بایدن از عمق وجود نسبت به اسرائیل دغدغه‌مند است. دیپلمات سابق صهیونیست‌ها با یادآوری جنگ اعراب و رژیم صهیونیستی می‌گوید: بایدن متعلق به نسلی است که جنگ‌های ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ را به خاطر دارند. او اسرائیل را در عمق قلب خود دارد.

بایدن دموکرات که از اهالی ایالت پنسیلوانیا است، توسط والدینی بزرگ شد که به دولت یهود علاقمند بودند. پدر و مادر کاتولیک بایدن کاملا حامی اسرائیل بودند. علاقمندی بایدن به صهیونیست‌ها نشات گرفته از تربیت در چنین خانواده‌ای است. او این علاقمندی را به انحای مختلف در طول این سال‌ها به اثبات رسانده است. در سال ۲۰۱۵ در جایی که گفته بود اسرائیل از موهبت داشتن بزرگترین نسل بنیان گذار تاریخ جهان برخوردار است. اشاره بایدن به افرادی از جمله بن گوریون، گلدا مایر، مناخیم بگین، آریل شارون و شیمون پرز بود که به ادعای او یکی از خلاق‌ترین جوامع را روی زمین ایجاد کردند.

از افتخار بایدن به ملاقات با گلدا مایر تا انتقادی که به حمایت همیشگی بدل شد

تایمز آو اسرائیل پیشینه سیاسی بایدن را با نخست وزیران رژیم صهیونیستی گره خورده می‌داند. به گواه دیپلمات ارشد صهیونیست ها، از دوره گلدا میر به این سو او روابط صمیمانه‌ای را با تمام نخست وزیران صهیونیستی داشته است. بایدن بار‌ها و بار‌ها با مباهات از دیدار خود با گلدا مایر در تابستان ۱۹۷۳ سخن گفته است. جایی که نخست وزیر صهیونیست‌ها با نشان دادن نقشه‌ای به سناتور جوان آمریکا به او اطمینان می‌دهد که اسرائیل سلاحی مخفی علیه اعراب دارد و آن این است که آن‌ها جایی برای رفتن ندارند.

هر چند برخی بر مناقشه بایدن و مناخیم بگین برای مخالف نشان دادن بایدن با صهیونیست‌ها سرمایه گذاری می‌کنند، او خود بار‌ها از دیدار سال ۱۹۸۲ با نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی با لحنی ستایش آمیز یاد کرده است. بایدن جوان در آن دیدار با همه ارادت خود نسبت به صهیونیست ها، مخالفت خود با شهرک سازی در کرانه باختری را عنوان کرد، مخالفتی که با تهدید به قطع حمایت‌های آمریکا همراه بود. البته روایت‌های مختلفی از این ماجرا وجود دارد. اینکه سناتور بایدن دو بار مشت خود را بر روی میز می‌کوبد و صحبت هایش را با لحنی که بی شباهت به فریاد نیست، بیان می‌کند.

گفته‌های بایدن جوان، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی را برآشفت و با واکنش تند او همراه شد. احتمالا به همین دلیل بود که بایدن برای همیشه تهدید‌های خود را کنار گذاشت و از آن زمان به یکی از حامیان پرو پا قرص کمک‌های مالی به اسرائیل بدل شد. او بار‌ها در زمان سناتوری خود عنوان کرد «نباید از کمک به اسرائیل شرمسار باشیم. وقت آن رسیده که دیگر برای حمایت از اسرائیل عذرخواهی نکنیم.» اعتقادی که در جریان کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ نیز بار دیگر نمود پیدا کرد. او یکی از تنها دو دموکراتی بود که می‌گفت آمریکا نباید از کمک‌های خود به اسرائیل به عنوان ابزاری برای امتیازگیری بهره گیرد. نفر دیگر کامالا هریس، معاون فعلی او است که از طرفداران دو آتیشه رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

بایدن، نقطه امن صهیونیست‌ها در دولت اوباما

بایدن در سال ۲۰۱۵ از رژیم صهیونیستی به عنوان ضرورتی برای امنیت یهودیان سراسر دنیا یاد کرد. او خطاب به صهیونیست‌ها گفت: تحسین برانگیزترین نکته در مورد شما این است که شما هرگز از ما نخواسته اید که برای شما بجنگیم. اما قول می‌دهم اگر به شما حمله شود ما برای شما خواهیم جنگید.

برخلاف اوباما، بایدن روابط شخصی درازمدت و البته صمیمانه‌ای با نتانیاهو دارد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۰ زمانی که میزبان بایدن در دفتر خود در قدس اشغالی بود روابط شخصی خود با معاون رئیس جمهور آمریکا را بیش از سه دهه توصیف کرد. او بایدن را دوست واقعی برای اسرائیل و یهودیان خطاب کرد. ۶ سال بعد بایدن باز هم به اراضی اشغالی رفت. نتانیاهو در این دیدار صریحا معاون رئیس جمهور آمریکا را عضوی از خانواده اسرائیل خواند.

فلسطین، اختلافات جزئی بایدن و صهیونیست‌ها

با همه ارادت قلبی بایدن نسبت به رژیم صهیونیستی او در برخی مسائل از جمله مسئله فلسطین گاهی انتقادات صریحی را عنوان کرده است. او در سال ۲۰۱۶ گفت سیاست‌های رژیم صهیونیستی در مسیر نادرست است و به واقع در تحقق راه حل یک کشوری پیش می‌رود که تبعاتش خطرناک است.

بایدن همچنین با اقدامات سال‌های اخیر رژیم صهیونیستی که به پشتوانه طرح ادعایی معامله قرن ترامپ اجرا شد، مخالف بوده است. اما صرف نظر از این اختلاف نظرها، او از جمله دولتمردان آمریکایی است که در طول این سال‌ها در خصوص همواره سازی مسیر عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل وعده داده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جو بایدن رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی صهیونیست ها بایدن جوان رئیس جمهور نخست وزیر بار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۵۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت

 مسعود میرزایی شهرابی در این نامه نوشته است: دانشگاه‌های ایران اسلامی به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری برای تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند.

وی ادامه داد: در این نامه نگرانی دانشجویان و استادان دانشگاه فردوسی مشهد نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و به طور مشخص تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل اعلام شده است.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده، نگران کننده است. این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می‌شود.

وی در ادامه آورده است: با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ما است که نقض اقدامات حقوق بشری را محکوم کنیم و در مورد این نگرانی‌ها، فوری و حیاتی گفت‌وگوی باز جهانی را تشویق کنیم.

میرزایی ادامه داد: به عنوان آموزگاران باید از آرمان صلح و عدالت دفاع کنیم و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای تحقیق انتقادی و حمایت از آنها هستند، از همه دست اندرکاران خواسته می‌شود که قاطعانه از این اصول حمایت کنند تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی تاکید کنیم.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

«جو بایدن» رییس جمهور آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • فریدمن: اسرائیل باید بین رفح و ریاض یکی را انتخاب کند
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد