Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران گفت: لایحه مالیات بر ارزش افزوده و درآمد پایدار شهرداری ها در کمیسیون شوراها و فراکسیون مدیریت شهری مجلس به شکل موازی در حال بررسی است و امیدوارم این دو لایحه تا پایان سال تعیین تکلیف شود.
مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار شهر درباره وضع لایحه مالیات بر ارزش افزوده و درآمد پایدار شهرداری ها و دهیاری های کشور که در نوبت رسیدگی در مجلس قرار دارد، بیان کرد: در آخرین روزهای مجلس گذشته، شورای نگهبان ایراداتی را بر این دو لایحه گرفت و لوایح به مجلس جدید برگشت داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اینکه مجلس جدید در حال بررسی این لوایح است، گفت: این نگاه بسیار مهم است که آیا مجموعه قانون گذاران کشور به دنبال تمرکز بر اداره کشور هستند یا عدم تمرکز. اعتقاد ما این است که با توجه به فشارهایی که کشور هم به واسطه تحریم و هم کرونا با آن رو به رو است و همچنین کمبود منابعی که دارد راهی به جز اداره کشور به صورت غیر متمرکز نداریم.
فراهانی به سال 1362 و جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: در آن زمان قانونگذاران مجلس اول به دلیل کمبود منابع مالی استقلال مالی شهرداری ها را تصویب کردند و بند ناف تغذیه شهرداری ها از دولت را بریدند اما گر قرار است این اتفاق بیافتند باید به سمت مدیریت یکپارچه شهری برویم. باید به سمت قدرتمند کردن مجموعه های مدیریت شهری در سطح روستاها، شهرها و بخش ها برویم.
او ادامه داد: کلانشهرها و شهرهای بزرگ، کوچک و متوسط باید اختیارات متمرکز داشته باشند و منابع مالی برای آنها به صورت مستقل تعیین شود که بتوانند شهر خود را با مقتضیات اداره کنند.
فراهانی گفت: اداره شهری مانند تهران با اصفهان و شیراز و تبریز فرق می کند. هر کدام از این شهرها مقتضیات خاص خود را دارند و همان طور که در دنیا در همه کشورهای توسعه یافته دولت های ملی از دولت های محلی جدا شده اند، مدیریت شهری از مدیریت ملی جدا شده است، پارلمان ملی از پارلمان شهری جدا شده است و عملا با یک شکل از رقابت توسعه ای برای شهرها روبه ررو هستیم باید در ایران نیز از این تجربیات استفاده کنیم. تنها کشورهای سوسیالیستی ، کمونیستی و کشورهایی که نگاه های متمرکز سانترالیزه (مرکز گرا) در آنها وجود دارد به سمت حذف اختیارات مدیریت های محلی پیش می روند.
او ادامه داد: این اقدام به هر حال دولت های مرکزی را دچار مشکل می کند چراکه اداره آنها دچار مشکل خواهد شد و باید تأمین منابع کنند. این مدل در اداره شهرها مدل شکست خورده است.
فراهانی گفت: اطمینان دارم که نمایندگان مجلس یازدهم با توجه به تجربه خوبی که در شوراهای شهر داشته اند و فراکسیون مدیریت شهری یکی از بزرگترین فراکسیون ها در مجلس فعلی است، این دغدغه ها را دارند و آنها هم به همین سمت حرکت می کنند.
او ادامه داد: تا جایی که مطلع هستم این لوایح در کمیسیون شوراها و فراکسیون مدیریت شهری به شکل موازی در مجلس در حال بررسی است و امیدوارم این دو لایحه تا پایان سال تعیین تکلیف شود.
خبرنگار: سمیرا امیرچخماقی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیریت شهری شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب رفع شد، از ارسال مجدد این لایحه به شورای نگهبان خبر داد.   به گزارش تسنیم، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.   وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات‌ها پرداخته است.   رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.   با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: گشت ارشاد فقط برای دختران و زنان ایرانی است؟ هشدار مجلس به مدیران درباره تخلف خانواده‌شان در حوزه عفاف و حجاب (فیلم) آیت الله نوری همدانی : آغاز برنامه « طرح نور » در زمینه حجاب توسط نیروی انتظامی امری مبارک و مورد حمایت است / درباره حجاب به شدت‌ حساس هستيم/ درباره اقتصاد و معیشت مردم داد زدیم و نگرانیم

دیگر خبرها

  • نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند