Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@16:10:01 GMT

بیوگرافی و بررسی آثار حمید هیراد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۵۹۵۹

بیوگرافی و بررسی آثار حمید هیراد

در مطلبی که پیش روی شماست، به بررسی زندگی‌نامه و آثار حمید هیراد پرداخته و از سبک خوانندگی و دیگر توانایی‌های او نیز با شما سخن می‌گوییم. با ما همراه بمانید.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حمید هیراد از خوانندگان خوش صدا و نام آشنای کشورمان است. با اینکه خود جوان است اما، محبوبیت ترانه‌های او در میان همه سنین بسیار چشم‌گیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبوبیتی که از عوامل مختلف ریشه می‌گیرد.

از بررسی شعر و موزیک ترانه‌های هیراد، تا آمار فالورها و علاقمندان به صدای او، همه حکایت از اصالت و مردمی بودن این خواننده جوان دارد.

در مطلبی که پیش روی شماست، به بررسی زندگی‌نامه و آثار حمید هیراد پرداخته و از سبک خوانندگی و دیگر توانایی‌های او نیز با شما سخن می‌گوییم. با ما همراه بمانید.

 

حمید هیراد کیست؟

حمید حسن زاده، معروف به هیراد در اول بهمن ۱۳۷۰ در روستای ملک میان چابکسر، در استان گیلان چشم به جهان گشود. از همان سالهای ابتدایی کودکی و در ۶ سالگی، علاقه به موسیقی در وجودش جوانه زد و در ۱۵ سالگی، با اتمام تحصیلات خود در دانشسرا، به ترانه‌سرایی روی آورد.

ابتدای کار او با سبک سنتی و اشعار شعرای نامدار ایرانی همراه شد، هرچند بعدها به موسیقی پاپ روی آورد.  گروه نیمه حرفه‌ای داروگ، نخستین گروهی بودند که هیراد، با آنها آغاز به‌کار کرد.

سالهای نوجوانی...

در این سالها، علاوه بر سرودن اشعار و ترانه سرایی، آهنگسازی و نوازندگی هم، که به عنوان فعالیت‌های حاشیه‌ای حمید جوان، در زندگی او آغاز شده بودند، نقش پررنگ‌تری پیدا کردند.

در اواخر سال ۹۵ بود که پذیرش یک اثر سنتی او، که به شرکت آوازی نو ارسال شده بود، پای او را رسما به عرصه موسیقی باز کرد.

از علاقه حمید به ورزش اسب سواری هم می‌توان با توجه به طبیعتی که دوران کودکی و نوجوانی خود را در آن گذرانده، یاد کرد. محیطی که بی‌شک در شکوفا شدن استعداد هنری او، بی‌تاثیر نبوده است.

سبک موسیقی حمید هیراد چیست؟

صدای گرم هیراد، این خوانند آرام و بی‌حاشیه ایرانی، به گوش بسیاری از اهل ذوق و هنر، خوش نشسته است. تنوع سبک‌های اجرا هم باعث شده تا از حمید، ترانه‌های محبوبی نزد هنر دوستان از محبوبیت بالایی برخوردار شود.

سبک‌های پاپ، سنتی و تلفیقی را، در میان ترانه‌های فراوان این خوش‌صدای عرصه موسیقی جوان کشورمان می‌توان سراغ گرفت.

از اشعار ناب و غزل‌های فراوانی که در ترانه‌های هیراد وجود دارد تا ترانه‌های پاپ و نیز موسیقی تلفیقی بکار رفته در آثارش، همه نشان از ذوق و مردمی بودن این خواننده جوان کشورمان دارد. سروده‌های شعرایی چون حافظ و سعدی و مولانا، بیشترین علایق او را در ترانه‌سرایی به خود اختصاص داده‌اند.

هیراد و محبوبیت در فضای مجازی

باید اذعان کرد حمید هیراد را، همانطور که خودش هم می‌گوید، مردم انتخاب کرده و به شهرت رسانده‌اند. از انتخاب نام هیراد، به معنای خوش اخلاق و خوشرو، تا تعداد زیاد فالورهایش در فضای مجازی، همه گواهی بر مردمی بودن او و اشتیاق مردم به دنبال کردن ترانه‌هایش هستند.

گرچه کنسرت مستقلی از او اجرا نشده اما همکاری‌هایش با گروه پازل بند، در کنار علی رهبری و آرین بهاری در اسفند ۹۵، توانسته او را به‌بهترین شکل، به‌عنوان خواننده‌ای موفق مطرح کند.

از ترانه سرایی تا خوانندگی و آهنگسازی...

حمید هیراد، سری پرشور دارد. به‌طوری که علاقه‌اش به هنر را، هرگز محدود نکرده و در هر عرصه، دستی به هنر دارد. آوازخوانی سنتی و اجرای ترانه‌های پاپ، مانع از نوازندگی او نشده است. حمید به سازهای کوبه‌ای چون دف و تنبک تسلط دارد و به سه تار هم علاقمند است. نوع آواز او هم، علاقه‌اش به سازهای مختلف و موسیقی را به‌خوبی نمایان می‌کند.

در ادامه مطلب، شما را با برگزیده‌ای از ترانه‌های این خواننده جوان و خوش صدای کشورمان، آشنا می‌کنیم.

آشنایی با آثار حمید هیراد

اگر به دنبال آثاری با صدای خوش و نغمه‌های ماندگار موسیقی باشید، بدون شک این خواننده جوان را از قلم نخواهید انداخت. آثار فراوان او، این روزها در هر گوشه و کنار، گوش عاشقان موسیقی سنتی و پاپ را نوازش می‌کند. موزیک تلفیقی بکار رفته در آثارش هم، علاوه بر نسل جوان، گروه‌های سنی مختلف را به کارهای او علاقمند کرده است.

لازم است در این میان به معروف‌ترین اثر او، شوخیه مگه اشاره ‌کنیم که به گفته خودش، سکوی پرشی برای محبوبیت و شهرت او بوده است.

 در آلبوم‌های حمید، به موارد نام‌آشنا و پرطرفدار زیادی برمی‌خوریم. بعضی از بهترین‌های اجرا شده توسط حمید هیراد عبارتند از:

مجنون، مات چشماتم همین، دیر کردی، کدئین، شب که شد، دیوانه، خوشم میاد، جنجال،‌ ماه من، هلهله، آهو، دیوانه شهر، مستم کن، انفرادی، کودتا، جذاب، وطن، عشق، فراموش کن، آشوب، خدا، ای وای، ساقی، آخر نماندی، رخ، رسوایی، نیمه جانم، عاشق، خاتون و...

ضمنا ترانه‌های: ماه من، دلارام، یار و معشوقه با گروه پازل بند از این خواننده با استقبال بی نظیری روبرو شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمید هیراد پازل بند آهنگ شوخیه مگه خواننده جوان آثار حمید هیراد ترانه سرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم

سریال خاله خانم به کارگردانی و تهیه‌کنندگی منوچهر پوراحمد و با موضوع کمدی، خانوادگی و طنز تولید شده و قرار بر این است از شبکه آی فیلم پخش شود. در این فیلم بازیگرانی قدیمی زیادی در آن ایفای نقش کردند که برخی آن‌ها فوت کردند و در قید حیات نیستند.

به گزارش حرف تازه، در ادامه به معرفی بیوگرافی بازیگران سریال خاله خانم همراه با بیوگرافی و عکس‌های تمامی بازیگران سریال خاله خانم و بیوگرافی نقش هایشان در سریال خاله خانم با عکس‌های واقعی و همسرانشان در این سریال و زمان پخش می‌پردازیم.

اسامی هنرپیشگان سریال خاله خانم

بازیگران سریال خاله خانم به کارگردانی منوچهر پوراحمد عبارتند از:

مینا جعفرزاده، اکبر عبدی، مهدی میامی، آناهیتا آزادپرور، داوود اسدی، مریم سلیمی، علیرضا آلادین، اصغر زمانی، بهرام علیان، علی زاهدی، عباس زارعیان، عباس محبوب، داوود رشیدی و پریسا عابدی، رضا امیری، بهناز آیار، فاطمه چنگیزی، لیلا بدیعی، حسین فارسیان، فرنوش فارسیان، نگار فارسیان، امیر مختار کمالی، باقر خجسته پور، حاتم چراغی، ساناز چراغی، جمیله یوسفی، حسین ذبیحی، جعفر عرب، علی حسینی، حمید گلشن موسوی، امیر پرواس، احمد عزیزی، محسن اکبریان و احسان زمانی، بابک ابراهیمی، امیر عرب، حسین بابایی، حسن داستانی، ایرج ریوندی، محمد جعفر اسکندری، داریوش عنایتی، شهاب الدین فهیمی، کوروش اسدی، حسین چنگی، داود حسن پور و محسن دارات که از هنرپیشه‌های این سریال می‌باشند.

معرفی و بررسی سریال خاله خانم

سریال خاله خانم به کارگردانی منوچهر پوراحمد محصول کشور ایران بوده و در سال ۱۳۷۵ ساخته شده است. این فیلم با موضوع ازدواج با تم طنز توسط مرحوم منوچهر پوراحمد ساخته شد و برای اولین بار در نوروز سال ۷۶ از شبکه ۱ پخش شد زنده یاد منوچهر پوراحمد برادر کیومرث پوراحمد کارگردان مشهور کشورمان است که هر دو برادر دارفانی را وداع گفتند.

سبک خاله خانم سبک تله تئاتر بوده و در ۱۵ قسمت ساخته شده است.

خلاصه داستان

داستان سریال خاله خانم محور یک جوان به نام همایون با بازی اکبر عبدی می‌چرخد که با دیدن دختری در خانه خاله اش عاشقش می‌شود و قرار است با او ازدواج کند. در خلاصه داستان سریال، توضیحی آمده است: خاله خانم به همراه پسر و عروسش در یک خانه زندگی می‌کنند. خاله خانم عروسش را دوست ندارد و به خاطر همین با او بد رفتاری می‌کند. همایون مستأجر و خواهرزاده خاله خانم که از این رفتار ناراحت است نقشه‌ای طراحی می‌کند تا خاله خانم پی به اشتباهش ببرد …

زمان پخش و تکرار

سریال تلویزیونی «خاله خانم» به کارگردانی «منوچهر پوراحمد»، از یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه آی فیلم پخش خواهد شد. تکرار نیز در ساعات ۰۱:۰۰ و ۰۹:۰۰ روز بعد خواهد بود

لیست عوامل

دیگر عوامل سریال خاله خانم عبارتند از:

نویسنده فیلمنامه: اصغر عبدالهی

نور و تصویر: حمید احمدی

صدابردار: محمود قادری

موسیقی: رها خسروی

منشی صحنه: مینا زرپور

طراح لباس و صحنه: فیروزه صفاری

تدوین: منوچهر پوراحمد و حسین آذرخشی

تیتراژ: عباس بنائی

دستیار کارگردان و برنامه ریز: حمید حمزه

مدیر تولید: بهرام علیان

عکاس: اسماعیل برزوئی

تهیه کنندگان: اصغر زائری و منوچهر پوراحمد

کارگردان هنری: منوچهر پوراحمد

تعداد قسمت سریال خاله خانم

این سریال در ۱۵ قسمت، به کارگردانی منوچهر پوراحمد ساخته شده است.

بیوگرافی مینا جعفرزاده در نقش خاله خانم

مینا جعفرزاده بازیگر نقش خاله خانم، زاده‌ی ۱۳۲۵، خوی همسر بهمن زرین‌پور، بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون است. او کار در رادیو را از سال ۱۳۴۸، و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۷ با فیلم «فیل در تاریکی» ساخته‌ی عباس رافعی و نعمت حقیقی آغاز کرد.

اکبر عبدی در نقش همایون

اکبر عبدی بازگیر نقش همایون در سریال خاله خانم زاده‌ی ۴ شهریور ۱۳۳۹، تهران فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۸ با بازی در نمایش‌های آماتوری آغاز کرد.

وی با مجموعه‌ی به یاد ماندنی «مثل‌آباد» (۱۳۶۰) در تلویزیون چهره شد و با فیلم «جنجال بزرگ» (۱۳۶۳) قدم به عرصه‌ی سینما گذاشت.

این بازیگر پیشکسوت که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان درجه یک فرهنگ و هنر دریافت کرده، از هنرجویان مدرسه‌ی هنر و ادبیات صدا و سیما بوده است.

بیوگرافی آناهیتا آزادپرور

آناهیتا آزادپرور در سال ۱۳۵۲ در شمیران متولد شد. او تحصیلات خود را در رشته روان شناسی (مقطع کارشناسی ارشد) ادامه داد و با گذراندن دوره بازیگری تئاتر نزد حمید سمندریان فعالیت خود را در عرصه هنر آغاز کرد.

این هنرمند نخستین بار در سال ۱۳۷۴ در فیلم «فاتح» به کارگردانی بهرام ری پور بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال «وکلای جوان»، بیشتر نبود، اما تجربه خوبی برای آناهیتا آزادپرور محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید هاشم‌پور، و مهرانه مهین‌ترابی را تجربه کرد.

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران