Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر فدراسیون تکواندو گفت:با توجه به اینکه مربیان تیم‌های ملی قرارداد تمام وقت با فدراسیون تکواندو دارند، عقد همزمان قرارداد مشابه در همان حیطه فعالیت مربیگری توجیه پذیر نیست. - اخبار ورزشی -

مجید نیری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم،  در خصوص ممنوعیت حضور مربیان ملی با قرارداد بلند مدت در باشگاه‌ها و واکنش باشگاه‌ها مبنی بر عدم وجود چنین مصوبه‌ای اظهار داشت: زمانی که یک موضوع به صورت عرف در می‌آید و چند سال به آن عمل می‌شود، به منزله اطلاع باشگاه‌ها و رعایت آن است و نیازی نیست که فدراسیون در حالیکه  موضوعی را تغییر نداده و به آن عمل می‌کرده، مجدداً ابلاغ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: معمولا ابلاغ زمانی اتفاقی می‌افتد که تغییر در قوانین ایجاد کنیم. با توجه به اینکه مربیان تیم‌های ملی قرارداد تمام وقت با فدراسیون تکواندو دارند، عقد همزمان قرارداد مشابه در همان حیطه فعالیت مربیگری توجیه پذیر نیست. وظیفه اصلی مربیان تیم‌های ملی نظارت بر تمرینات فنی و عملکرد ملی پوشان، طراحی تمرینات، رصد سایر ورزشکاران و شرایط آنهاست که نیاز به تمرکز دارد. شرح وظایف اصلی از نظر قانونی و وجدانی این است که به بچه‌ها برسیم و اگر هر اتفاقی باعث شود که این تمرکز برهم بخورد چندان قابل قبول و حرفه‌ای نیست.

دبیر فدراسیون تکواندو خاطرنشان کرد: اگر ممنوعیت بر حضور مربیان ملی در باشگاه‌ها گذاشته می‌شود به خاطر این است که مربی ملی جایگاه والایی دارد. از طرفی رقابت تنگاتنگی بین ورزشکاران برای ورود به اردوهای تیم ملی وجود دارد و اگر مربی تیم ملی در یک باشگاه هم ذی‌نفع باشد ممکن است بحث لزوم بی‌طرفی کادرفنی را به چالش بکشد و ابهاماتی برای افراد ایجاد کند. ممکن است وقتی یک مربی وامدار تیمی باشد احتمال انتظار از او نیز وجود داشته باشد و از طرف مقابل تیم ملی نیز انتظارات دیگری دارد. اینها همه مواردی است که از نظر حرفه‌ای امکان مربیگری همزمان تیم ملی و باشگاهی را منتفی می‌کند.

نیری در خصوص حضور مربیان تیم ملی به عنوان مشاور و مدیرفنی در باشگاه‌ها گفت: مشاور جز شغل حساب نمی‌شود. ذهنیت ما این است که مدیرفنی و مشاور راهنمایی ارائه می‌دهد و درگیری تمام وقت ندارد و لذا در خصوص این موارد موضع خاصی نداریم.

دبیر فدراسیون تکواندو در خصوص اینکه با توجه به این شرایط چرا در سالیان گذشته نسبت به این اتفاق واکنشی صورت نگرفته است، گفت: در حال حاضر به خاطر فاصله 8 ماه تا برگزاری المپیک حساسیت خیلی زیاد است و در این شرایط باید تمام توان و تمرکز خود را روی المپیک بگذاریم. از طرفی احتمال برگزاری لیگ در یک ماه و نیم آینده وجود دارد و برگزاری لیگ شاید 2 ماه زمان‌بر باشد. باید در این شرایط تمام ارکان فدراسیون از مدیران، ورزشکاران و مربیان تمام تمرکز خود را روی المپیک بگذارند و المپیک مهمترین موضوعی باشد که به آن می‌پردازیم و برای موفقیت در آن تلاش می‌کنیم.

وی در خصوص اینکه با این شرایط احتمالا تغییر عناوین مربیان توسط باشگاه‌ها برای قانونی کردن فعالیت مربیان وجود خواهد داشت، گفت: این نکته را رد نمی‌کنم،  اگر این اتفاق بخواهد بیفتد این موضوع را بررسی و در صورت نیاز ابلاغیه صادر خواهیم کرد.

فرهادیان: مربیانی که با تیم‌های ملی قرارداد بلندمدت دارند نباید با باشگاه‌ها قرارداد ببندند/ اگر مربی مشکل دارد اطلاع بدهد تا تصمیم‌گیری کنیمنیک‌سرشت: با قانون ممنوعیت حضور در باشگاه‌ها باید عذر تمام مربیان ملی تکواندو خواسته شود


جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تیم ملی تکواندو تکواندو ایران تکواندو تیم ملی تکواندو تکواندو ایران تکواندو فدراسیون تکواندو باشگاه ها تیم های ملی مربیان ملی مربیان تیم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۶۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت به مانند «حروف والی» در زبان عربی هستند که نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند.

وی اظهار داشت: لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب‌رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

ادعاهای غیر واقعی و اغراق در معرفی محصول

بهفر ادامه داد: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است. گاهی عنوان عوض می‌شود و گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات ترس از قانون مشاهده می‌شود.

وی افزود: اما با تساهل و مداراهای اخیر، برخی شرکت‌ها و نشان‌های تجاری ـ با چراغ سبز رسانه ملی ـ در چشم قوانین زل‌ می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب‌رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

دلیل عجیب صدا و سیما برای تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان به سلامت

وی در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم، مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است.

وی تاکید کرد: اما آنچه مشخص است اینکه هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد. شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتما با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتما تغذیه غیرسالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی هستیم

بهفر افزود: یکی از مهم‌ترین ناظران، در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: اما فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه‌گری به انحا مختلف بر ندارند.

کد خبر 848675 منبع: ایرنا برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران تغذیه تلویزیون - صدا و سیما تبلیغات

دیگر خبرها

  • غرامت سنگین بایرن برای همکاری با جانشین توخل
  • شهید مطهری برای نخبگان فکری جبهه انقلاب یک اسوه تمام عیار است
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • حمایت تمام قد وزیر کشور از قرارداد زاکانی با چینی ها /تهران تقسیم می شود؟
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد